Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moge się dowiedzieć czy start będzie bliżej 18 czy bliżej 21. Jeżeli już ktoś z administracji wie może napisać :P

Start serwera odbędzie się około godziny 20-21 już napisaliśmy informacje wszędzie i jest to w 100% pewna informacjach.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera odbędzie się około godziny 20-21 już napisaliśmy informacje wszędzie i jest to w 100% pewna informacjach.

Mozesz odpowiedziec czym sie roznia te wierzchowce o ktore pytalem wyzej?

Opublikowano

Zrobiłby ktoś launchera? dam lajki :x

pobrać Ci się nie chce?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

zaaagram! :) szkoda tylko że nie będzie jakichś serwerowych szkat. Może jakaś część z Was powie że jest to prawie na każdym serwie ale ja np. zawsze pozytywnie to odbierałem bo to coś w rodzaju niespodzianki a niespodzianki są odbierane pozytywnie :D do zobaczenia na starcie.

Opublikowano

zaaagram! :) szkoda tylko że nie będzie jakichś serwerowych szkat. Może jakaś część z Was powie że jest to prawie na każdym serwie ale ja np. zawsze pozytywnie to odbierałem bo to coś w rodzaju niespodzianki a niespodzianki są odbierane pozytywnie :D do zobaczenia na starcie.

Są przecież serwerowego szkaty w postaci : Szkatułek Wspaniałych.

Opublikowano

Czy tylko mi ts przestał działać ? 

<18:47:39> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl
<18:47:39> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl
<18:47:46> Failed to connect to server
<18:47:51> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl
<18:47:53> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl
<18:47:58> Failed to connect to server
<18:48:05> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl
<18:48:06> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl
<18:48:12> Failed to connect to server
<18:48:34> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl
<18:48:35> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl
<18:48:41> Failed to connect to server
<18:53:45> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl
<18:53:49> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl
<18:53:54> Failed to connect to server

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Czy tylko mi ts przestał działać ? 

<18:47:39> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl

<18:47:39> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl

<18:47:46> Failed to connect to server

<18:47:51> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl

<18:47:53> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl

<18:47:58> Failed to connect to server

<18:48:05> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl

<18:48:06> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl

<18:48:12> Failed to connect to server

<18:48:34> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl

<18:48:35> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl

<18:48:41> Failed to connect to server

<18:53:45> Trying to resolve hostname ts3.cradosmt2.pl

<18:53:49> Trying to connect to server on ts3.cradosmt2.pl

<18:53:54> Failed to connect to server

Wyłączyli ts na chwilę :)

tenor.gif

Opublikowano

wiadomo już coś bliżej godziny startu ? 20.00 , 20.30 a może równo 21.00 ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer naprawdę profeszional grałem chwilkę na becie i z czystym sumieniem mogę polecić :)

ps.Mam nadzieje że TS się ogarnie ;3

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer naprawdę profeszional grałem chwilkę na becie i z czystym sumieniem mogę polecić :)

ps.Mam nadzieje że TS się ogarnie ;3

Moim zdaniem grając na becie nie masz prawa pisać "profeszional serwer" skoro na becie był sklep ze wszystkim a jedyna atrakcja to tłuczenie ludzi, którzy eq nie mieli. Na officialu nie będzie npc "BETA" i ciekawe czy to samo powiesz xDDD

Ja na start czekam ale napiszcie w końcu, że o 21:00 bo na pewno tak będzie. Tylko przeciągać lubicie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moim zdaniem grając na becie nie masz prawa pisać "profeszional serwer" skoro na becie był sklep ze wszystkim a jedyna atrakcja to tłuczenie ludzi, którzy eq nie mieli. Na officialu nie będzie npc "BETA" i ciekawe czy to samo powiesz xDDD

Ja na start czekam ale napiszcie w końcu, że o 21:00 bo na pewno tak będzie. Tylko przeciągać lubicie.

Też mi się tak wydaje tak samo jak był star między 29 a 31 i wyszło na 31 więc start też będzie o jak najpóźniejszej godzinie -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

Też mi się tak wydaje tak samo jak był star między 29 a 31 i wyszło na 31 więc start też będzie o jak najpóźniejszej godzinie -.-

Lepiej później i żeby wszystko było dopracowane, niż wcześniej i jakieś bugi

Opublikowano

Z jakiego powodu muli wam tak forum ? :)

Ponieważ mnóstwo osób pobiera clienta i cały transfer idzie właśnie na to.

Przecież jest informacja na FB / Stronie / Tutaj, że start będzie między 20.00-21.00 godziną, informacja jest już od 15.00 więc nie mówcie że przeciągamy.

Opublikowano

Sh4ke mogli byście zmienić troche is? chodzi o to, żeby fryzury i stroje były pokazane na jakimś zdjęciu jak to wygląda na postaci bo dawno nie grałem nie pamiętam już fryzur, nie widziałem strojów na postaciach i nie wiem które kupić.

Opublikowano

Sh4ke mogli byście zmienić troche is? chodzi o to, żeby fryzury i stroje były pokazane na jakimś zdjęciu jak to wygląda na postaci bo dawno nie grałem nie pamiętam już fryzur, nie widziałem strojów na postaciach i nie wiem które kupić.

Wpisz w google jak wygląda dana fryzurka my daliśmy ikonki tylko bo wygląda to lepiej.

Forum / strona / gra są na odzielnych maszynach ?

Tak, wszystko na oddzielnych.

Opublikowano

Wpisz w google jak wygląda dana fryzurka my daliśmy ikonki tylko bo wygląda to lepiej.

Tak, wszystko na oddzielnych.

nie znalazłem kostiumu tego krwawego bojownika i nie wiem czy pustynny czy ten krwawy kupic

Opublikowano

Wystarczy klient z Bety czy trzeba pobierać ?

4uc581.jpg

Opublikowano

1. Strasznie wam forum zamula mam nadzieje ze przy starcie w grze takich problemów nie będzie

2. Zmiencie rzeczy w kole losu na stronie chyba ze maja być rzeczy takie jak 6/7 bony zmianki itp.

3. Ogarnijcie dokładną Godzine startu a nie każdy siedzi i czeka bo może będzie za minute info start o 20 a może 20;30 bez sensu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...