Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na 100% serwer wystartuje 29-31 lipca?

Skoro niczym się nie różni pet z is od tego z gry tylko na 30 lvl się dostaje to jaki sens kupywać tego z is?

Czy pety na 30 lvl będzie można przekładać?

Kiedy strona on?

ZNOW TEN JEEBANY IS NA STARCIE ZAINWESTUJE W ISA ZA 50ZL I LECE DO TOP 3!! PORAZKA..

A jaki serw nie ma is? skoro chcesz bez is to zakładaj swój i opłacaj...

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZNOW TEN JEEBANY IS NA STARCIE ZAINWESTUJE W ISA ZA 50ZL I LECE DO TOP 3!! PORAZKA..

upośledzony? z czego serwer ma sie utrzymywać, może mają z własnej kieszeni opłacać?

to chyba normalne że  ten kto wyda na is ma lekką przewage nad tym co nie wyda, taki już metin.

Stay Trippin.

Opublikowano

upośledzony? z czego serwer ma sie utrzymywać, może mają z własnej kieszeni opłacać?

to chyba normalne że  ten kto wyda na is ma lekką przewage nad tym co nie wyda, taki już metin.

Lekką xD

niestety metin2 to gra "pay to win", jeśli nie podoba Ci się to nie graj :)

Opublikowano

Up wiem tyle za na start dostaniesz fryzure. 

Zbyt bym tego nie nazwała medium jak na eq 1 lvl potrzeba juz ulepszacze 

wolf.gif

Opublikowano

Zbyt bym tego nie nazwała medium jak na eq 1 lvl potrzeba juz ulepszacze na +7.

to jest hard/medium tylko ze na mpc musi byc okreslone albo medium albo hard :x wiem ze sie dostaje ale to na 3 dni a ja chce na stałe :D

Opublikowano

Zbyt bym tego nie nazwała medium jak na eq 1 lvl potrzeba juz ulepszacze 

Owszem trzeba ulepszacze, ale popatrz na bonusy jakie daje pet czy jakie możesz mieć bonusy dzięki wierzchowcom, czy też jakie bony wchodzą i jak łatwo je wbić. Ciężko sprecyzować dokładnie typ serwera.

Opublikowano

Owszem trzeba ulepszacze, ale popatrz na bonusy jakie daje pet czy jakie możesz mieć bonusy dzięki wierzchowcom, czy też jakie bony wchodzą i jak łatwo je wbić. Ciężko sprecyzować dokładnie typ serwera.

Możesz odpowiedzieć mi na pytanie dotyczących fryzurek? :x i skąd bronie 75.

Opublikowano

Możesz odpowiedzieć mi na pytanie dotyczących fryzurek? :x i skąd bronie 75.

Bronie 75 z Ripera / Niebieskiej Śmierci / Razadora / Nemere.

Co do fryzur jeżeli będziecie chcieli to się doda NPC z podstawowymi fryzurami, które nie dają nam bonusów typu kucyk.

Opublikowano

Bronie 75 z Ripera / Niebieskiej Śmierci / Razadora / Nemere.

Co do fryzur jeżeli będziecie chcieli to się doda NPC z podstawowymi fryzurami, które nie dają nam bonusów typu kucyk.

Dodajcie :P

Stay Trippin.

Opublikowano

Jak trzeba ulepszacze już od 1 lv czyli dropią one bardzo dobrze? Fajnie by było też dodać do +6 100% na ulepszenie :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Skoro niczym się nie różni pet z is od tego z gry tylko na 30 lvl się dostaje to jaki sens kupywać tego z is?

Kiedy strona on?

ponawiam poraz kolejny pytanie

Opublikowano

Kiedy strona on?

ponawiam poraz kolejny pytanie

1. na pewno wystartuje, dlaczego miałby nie wystartować?

2. jak ktoś chce się wyróżniać to sobie kupi peta z IS ;)

3. można

4. jak wróci Fennar (chyba) (info z sb)

Opublikowano

kolego up pewnie lvlem :P

Przypuszczam, że będzie można z lvlem dodać petowi bonusy typu + na potwory 1%

Zawiodłem się już a startu jeszcze nie było

Po odpaleniu klienta wyskakuje nam patcher i klikając w zakładke "konto" przenosi nas na strone pandoramt2, wytłumaczy to ktoś bo ja to rozumiem jako gotowiec :p 

Opublikowano

kolego up pewnie lvlem :P

Przypuszczam, że będzie można z lvlem dodać petowi bonusy typu + na potwory 1%

Pety są na takiej zasadzie:

Idziesz do NPC i wypełniasz misje, aby pet miał lvl oraz specjalnym itemem

Z metinów zdobędziesz skrzynie z Runami które będziesz mógł dodać do peta (po przez NPC) na runie jest napisane jaki trzeba mieć lvl peta aby można było dodać tą rune :)

trochę chaotycznie ale może zrozumiecie :p

Opublikowano

Krótka informacja dla Was:
- Przez pewną awarię głównej maszyny z grą po kilku godzinach została ona doprowadzona do porządku. Start nie przesunie się o długi okres czasu, należy poczekać jeszcze kilkadziesiąt minut i wystartujemy z otwartymi beta testami.

Wiadomość z forum

Opublikowano

Ty nie jesteś administracją, chociaż wypowiedzieli by się, a nie

Ale jest to informacja z forum tak? napisał to administrator, proste

Opublikowano

W tej chwilii jestem jeszcze na wakacjach, lecz od razu po powrocie (okolo startu) biore sie za pomoc Wam(gracza). Mam nadzieje, ze Was nie zawiedziemy pod zadnym wzgledem i bedziecie mogli o nas mowic tylko dobre rzeczy. Zapraszamy na bete oraz juz niedlugo na start!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...