Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak szukam jakiegoś metina to 90% czy zagram czy tez nie decyduje prezentacja a ta jest chyba najlepsza jaką widziałem poza tym uwielbiam dużo misji mogę siedzieć w m1 10 godzin na niskim lvlu i je robić a co do wielonarodowości w gildii mi to nie przeszkadza i nie wiem w jaki sposób innym by to przeszkadzało bo to jest tak: chcesz?- zapros do gildii/ nie chcesz - nie zapraszaj więc nwm w czym to przeszkadza nie mogę się doczekać startu! :)

a tak btw to ile przewidujecie osób na serwerze? jest nim duże zainteresowanie?

o i tak btw da się jakoś efektywnie expić ninją daggerem/łucznikiem? bo wiadomo wojo body czy tam sura aura na metina i mają eq i biorą spoty a ninją zazwyczaj jest ciężko czy trzeba na początku robić dropa na metiny woja czy tam sure żeby coś ninją ugrać?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak szukam jakiegoś metina to 90% czy zagram czy tez nie decyduje prezentacja a ta jest chyba najlepsza jaką widziałem poza tym uwielbiam dużo misji mogę siedzieć w m1 10 godzin na niskim lvlu i je robić a co do wielonarodowości w gildii mi to nie przeszkadza i nie wiem w jaki sposób innym by to przeszkadzało bo to jest tak: chcesz?- zapros do gildii/ nie chcesz - nie zapraszaj więc nwm w czym to przeszkadza nie mogę się doczekać startu! :)

a tak btw to ile przewidujecie osób na serwerze? jest nim duże zainteresowanie?

o i tak btw da się jakoś efektywnie expić ninją daggerem/łucznikiem? bo wiadomo wojo body czy tam sura aura na metina i mają eq i biorą spoty a ninją zazwyczaj jest ciężko czy trzeba na początku robić dropa na metiny woja czy tam sure żeby coś ninją ugrać?

Znaczy myślę, iż przerabianie broni na lvl 30(która potem daje bon na potwory) bardzo ułatwia gre, postaciami jak szaman czy ninja, dodatkowo przecież jest system wymiany, w którym możesz zdobyć marmury, więc uważam, że ninja archer, czy też szaman będą mogły śmiało expić na marmurkach :)

Opublikowano

Znaczy myślę, iż przerabianie broni na lvl 30(która potem daje bon na potwory) bardzo ułatwia gre, postaciami jak szaman czy ninja, dodatkowo przecież jest system wymiany, w którym możesz zdobyć marmury, więc uważam, że ninja archer, czy też szaman będą mogły śmiało expić na marmurkach :)

No tak tylko ulepki na broń (po 1x perła każdego rodzaju) nie jest łatwo zdobyć ^^

Opublikowano

No tak tylko ulepki na broń (po 1x perła każdego rodzaju) nie jest łatwo zdobyć ^^

to bronie na 30 lvl wymagają ulepszaczy?

2 pytanie: marmury trudno zdobyć czy dropią dość dobrze?

3 pytanie: jak jest z poliformią książki da się kupić u handlarki czy drop z mobów + czy istnieje jakaś tabelka pokazująca ile marmur działa?

Opublikowano

Ten serwer prędzej pod hard podchodzi niż medium, w sumie same takie serwery ostatnio robią.

Uczeń
Opublikowano

serverek mi sie podoba tylko wywalcie te kamyki z m1 bo blokuja:D... a dacie pozniej jakies lvl i eq na becie?

Opublikowano

Gdzie sie kd +1/2/3 wymienia na pelerynki ,1-5b dodania na zmianki i na odwrot?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Gdzie sie kd +1/2/3 wymienia na pelerynki ,1-5b dodania na zmianki i na odwrot?

U minotaura bodajże.

Stay Trippin.

Opublikowano

Ktoś wykonywał te misję? ile yang wpada do ekwipunku z misjami do 35lvla :P

Ja wykonałem wszystkie misje do 17 lv i w eq miałem 1.7kk

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=8G7XnOktW4g&feature=youtu.be&hd=1

Zapraszam do oglądania !

Lajkować, komentować , subskrybować !!!! 

@Reff ;P I ja reklamuję ten serv ! ;D Sh4ke musiales o mnie zapomnieć ;D 

jak jest z dropem marmurów i polformią>? księgi dropią dobrze? czy mozna je kupic u handlarki?

Ja do 10 lv miałem 2 marmy i bodziakiem 10 lv na m2 w marmurku ogarniałem bez aury 500 z hita :P

Sh4ke kiedy serv online 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

to bronie na 30 lvl wymagają ulepszaczy?

2 pytanie: marmury trudno zdobyć czy dropią dość dobrze?

3 pytanie: jak jest z poliformią książki da się kupić u handlarki czy drop z mobów + czy istnieje jakaś tabelka pokazująca ile marmur działa?

1. na bronie które robi się z fms/riba/antyka/jesionka itd. potrzebna 1 perłę każdego rodzaju (biała, niebieska, czerwona) żeby przerobić.

2. marmury nie lecą źle :)

3. poli to raczej z moobów a trwa tyle co na pl'u (poczytaj na wiki.metin2)

Opublikowano

solidnie zmniejszyć? 300% jest chłopie to są raty jedne z najmniejszych z serwerów prywatnych + zmiana była że jeszcze mniej expa dzisiaj o 16 na forum pisał... a dwa nikt ciągle nie expi raczej na początku bo nie będzie miał eq więc nie wbije lvl

Opublikowano

Expa trzeba solidnie zmniejszyc

3h i 40 lvl bez isa :D ?

Troche medium a nie hard :)

Ale ogólnie fajny patent z beczkami :P

Exp jest dobry. Lepiej podaj link do wh, które tam działa  xD  xD  xD

Opublikowano

Jak dla mnie za mało peleryn dostaje się na start powinno być ok. 100 i nie potrzebne są te zielone dodania i zmianki lepiej dać zwykłe ale to już od was zależy.

p.s

Sh4ke na jednym z filmików mówiłeś że dodania u handlary bd za free a nie są xD

Opublikowano

Jak dla mnie za mało peleryn dostaje się na start powinno być ok. 100 i nie potrzebne są te zielone dodania i zmianki lepiej dać zwykłe ale to już od was zależy.

p.s

Sh4ke na jednym z filmików mówiłeś że dodania u handlary bd za free a nie są xD

Pelerynki tanie są u handlarki / możesz za kd +0/1/2 wymienić / masz z misji / dropią z beczek.

Opublikowano

Pelerynki tanie są u handlarki / możesz za kd +0/1/2 wymienić / masz z misji / dropią z beczek.

Mimo wszystko na starcie beczkę czy metka bd trudno znaleźć, ale jak chcecie poradzę sobie, była by opcja dodania kostiumów/fryzów za te punkty osiągnięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...