Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

polecam NoPerfect-a 

Na serwer wpadne z checia pograc 

Czy bedzie mozliwosc kupna SM np paysafecard?  Gdyz nie mieszkam w PL a konta paypal brak? 

pozdro 

KseQ

Planowaliśmy dodać możliwość kupna SM przez PaySafeCard, ale to odpada, ponieważ polityka ich firmy nie pozwala zawierać umów z nimi nie posiadając firmy.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Planowaliśmy dodać możliwość kupna SM przez PaySafeCard, ale to odpada, ponieważ polityka ich firmy nie pozwala zawierać umów z nimi nie posiadając firmy.

A jeżeli ktoś by chciał jednak doładować, to można zrobić to za pośrednictwem administracji w jakiś sposób? Np dam komuś kod za 20zł na PSC a wy mi dacie SM o wartosci 20zł przelew?

Opublikowano

A jeżeli ktoś by chciał jednak doładować, to można zrobić to za pośrednictwem administracji w jakiś sposób? Np dam komuś kod za 20zł na PSC a wy mi dacie SM o wartosci 20zł przelew?

Takie coś niestety nie wchodzi w grę.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

A godzina startu nie może być jakaś wcześniejsza? Szczerze z doświadczenia wiem, że więcej osób na starcie jest w godzinach popołudniowych typu 15-17.

Zawiodłem się na serwerze Terenza więc spierdzielam tutaj i mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Podoba mi się, że w końcu ktoś pomyślał o tych minibossach i zmniejszyliście resp metinów. Nie będzie monotonii jak na serwie Terenza. Tam wbiłem 47 lvl i  śmigam w aurze M1 bo metki respią co godzine[?] i gówniane KU lecą.

Czekam na start szkoda, że tak późna godzina.

1.Skąd zmianki? Jak dropią to skąd i po ile sztuk?

2.Wiek administracji waha się w przedziale? Szejka znam bo raz czy dwa razy w gildi byłem ale reszta?:P

3.Będą częste eventy/update'y?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A godzina startu nie może być jakaś wcześniejsza? Szczerze z doświadczenia wiem, że więcej osób na starcie jest w godzinach popołudniowych typu 15-17.

Zawiodłem się na serwerze Terenza więc spierdzielam tutaj i mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Podoba mi się, że w końcu ktoś pomyślał o tych minibossach i zmniejszyliście resp metinów. Nie będzie monotonii jak na serwie Terenza. Tam wbiłem 47 lvl i  śmigam w aurze M1 bo metki respią co godzine[?] i gówniane KU lecą.

Czekam na start szkoda, że tak późna godzina.

Data startu się nie zmieni, jest to normalna godzina, mamy wakacje, nie ma już wtedy 30+ stopni.

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie widziałem serwera który wgl nie jest nastawiony na isa a tu prosze xD  + pełno misji no coś pięknego ;p.Szkoda tylko że lece w topke i nie będę miał na to czasu ;)

I tu mam taka prośbe.Pomyślcie o jakimś dungeonu gdzie żeby ubić bossa trzeba mieć full pt i kozackie eq.i np czas od poprzedniego ubicia to 48h

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie widziałem serwera który wgl nie jest nastawiony na isa a tu prosze xD  + pełno misji no coś pięknego ;p.Szkoda tylko że lece w topke i nie będę miał na to czasu ;)

I tu mam taka prośbe.Pomyślcie o jakimś dungeonu gdzie żeby ubić bossa trzeba mieć full pt i kozackie eq.i np czas od poprzedniego ubicia to 48h

Tu jedynie widzę nastawienie ISowskie w bojowcu/militarze :P Bo jak wiemy medal co 1h (liczą się egzo i rady) to taki szary gracz pewnie drugiego dnia dopiero konia bojowego będzie miał a typ z ISem spokojnie expić będzie bo kupi certyfikat:P

@UPP głupi pomysł. Po co coś takiego? Nie wszyscy mają dojście do takiej gildi to mają cierpieć z tego powodu? To nie jest gra polegająca na współpracy.

userbarwb.png

Opublikowano

Tu jedynie widzę nastawienie ISowskie w bojowcu/militarze :P Bo jak wiemy medal co 1h (liczą się egzo i rady) to taki szary gracz pewnie drugiego dnia dopiero konia bojowego będzie miał a typ z ISem spokojnie expić będzie bo kupi certyfikat:P

Możliwe że na Update coś ogarniemy. Nie ma serwerów pod IS'a, serwer kosztuje i to chyba każdy wie, a nikt nie będzie wydawał tyle kasy na miesiąc bo lubi i tworzy z pasji, to się już skończyło o ile kiedykolwiek się zaczęło.

Wiadomo że gracz z IS'em będzie szybciej zdobywał wszystko bo tak to było zrobione i trzeba się z tym pogodzić.

Opublikowano

antipatyczny co ty gadasz że ta gra nie jest nastawiona na współprace.Każda gra mmo jest nastawiona na wspólną gre i każdy wie że w gildi gra sie 100x lepiej więc jeśli nie chcesz grać w grupie to ciśniesz na metki lub zwykłe bossy i tyle.Czemu przez to że ty lubisz grać sam , gracze którzy grają w gildi mają mieć bardzo ograniczoną zabawe wspólną?

Mam nadzieje że  będzie się wam zwracać kasa z tego serwera.Wiadomo że serwer musi zarabiać na siebie ale chodzi o to żeby is nie dawał takiej przewagi żeby gracz nie inwestujący kase nie miał  szans dogonić tego co inwestuje.Dlatego spory + dla was za nastawienie ;)

Opublikowano

antipatyczny co ty gadasz że ta gra nie jest nastawiona na współprace.Każda gra mmo jest nastawiona na wspólną gre i każdy wie że w gildi gra sie 100x lepiej więc jeśli nie chcesz grać w grupie to ciśniesz na metki lub zwykłe bossy i tyle.Czemu przez to że ty lubisz grać sam , gracze którzy grają w gildi mają mieć bardzo ograniczoną zabawe wspólną?

Mam nadzieje że  będzie się wam zwracać kasa z tego serwera.Wiadomo że serwer musi zarabiać na siebie ale chodzi o to żeby is nie dawał takiej przewagi żeby gracz nie inwestujący kase nie miał  szans dogonić tego co inwestuje.Dlatego spory + dla was za nastawienie ;)

Skoro lubisz bić jednego bossa w ośmiu i dzielić sie dropem (0 zarobku) to nie ten serwer - zapraszam na PL'a tam pobij wróżkę.

Nie da sie dogodzić każdemu bo jak zrobią coś co może zrobić tylko 8 osobowe PT to ja np zostane pokrzywdzony bo nie będę mógł tam wejść z koleżanką (buffka) więc jak chcesz bić z gildią to bij sobie Azraela bo jego solo nie zrobisz pewnie.

userbarwb.png

Opublikowano

Możliwe że na Update coś ogarniemy. Nie ma serwerów pod IS'a, serwer kosztuje i to chyba każdy wie, a nikt nie będzie wydawał tyle kasy na miesiąc bo lubi i tworzy z pasji, to się już skończyło o ile kiedykolwiek się zaczęło.

Wiadomo że gracz z IS'em będzie szybciej zdobywał wszystko bo tak to było zrobione i trzeba się z tym pogodzić.

Dobrze, ze chociaż szczerzy jesteście, a nie jak inni '' musi byc is bo trzeba serwera utrzymać, a wszystko jest dostepne w grze, bla bla bla"

Zobaczycie, nie wydam nic w IS, a jeszcze będę na ustach wszystkich na tym serwerze :D:d

Opublikowano

W końcu ts stanal na nogi i wygląda jako tako :)

Miejmy nadzieje ze nic się nie opóźni i wszystko bedzie na czas :)

Jak ktoś szuka gildii w Chnunjo to pw :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

C*****o ze startujecie w czwartek ludzie ida do roboty lub wyjezdzaja i wracaja zazwyczje w piatki wieczorem ...

To sobie zagrają jak przyjadą w piątek, nie będziemy patrzeć kiedy ludzie pracują, bo większość ludzi grających w metina ma teraz wakacje.

Opublikowano

C*****o ze startujecie w czwartek ludzie ida do roboty lub wyjezdzaja i wracaja zazwyczje w piatki wieczorem ...

i tak jest w moim przypadku :D

ja mam propoycje dopracujcie wszystko na ostatni guzik i startujcie 1 sierpnia w godzinach wieczornych wtedy bedzie wiecej luda na starcie ;)

Opublikowano

Prezka ładna , sporo nowości  na serwie do teamu też nic nie mam więc wbije napewno ;)

mam nadzieje tylko ze serwer  będzie na dłuzej i będzie z kim grać ( 500+ ) :D

Opublikowano

i tak jest w moim przypadku :D

ja mam propoycje dopracujcie wszystko na ostatni guzik i startujcie 1 sierpnia w godzinach wieczornych wtedy bedzie wiecej luda na starcie ;)

W twoim przypatku? Jak ty masz 16 lat...

Start jutro i nie przekladaja nic, wszystko jest dopracowane, japierdole... nauczcie wy sie czytac i przyjmowac do zrozumienia to co jest napisane w prezentacji

Opublikowano

To może ja powiem, że jadę na wakacje, więc przełóżcie start na za 2tygodnie...

Czy wy ludzie myślicie, że specjalnie dla mnie albo dla was przełożą start... Czy 1 dzień zbawi Cię???

Zapowiedź była miesiąc temu, więc każdy wiedział kiedy będzie start.

Opublikowano

Ooo właśnie pytanie troche rzeczowe mam.

Zrobiliście, że np Aurę, Strach itp można odpalić kiedy się chce taki sam efekt co Czarowane Ostrze. 

Ale, ale.. na WPku ostrze pobiera mane/sec czy z Aurą itp będzie identycznie? Bo jak nie to mi się wydaje to trochę nie fair względem WPka xD. Więc chyba wypadałoby skasować u WP'ka pobieranie many/sec.

userbarwb.png

Opublikowano

To może ja powiem, że jadę na wakacje, więc przełóżcie start na za 2tygodnie...

Czy wy ludzie myślicie, że specjalnie dla mnie albo dla was przełożą start... Czy 1 dzień zbawi Cię???

Zapowiedź była miesiąc temu, więc każdy wiedział kiedy będzie start.

Czyli dla Ciebie mam wracać specjalnie jeden dzien wczesniej, bo startuje server? xD ja tylko dałem propozycje.

@av: Skad bronie 75? skad dodania i zmianki

Opublikowano

Mam pytanie czy dokładna godzina startu zostanie ustalona? Bo nie każdy ma czas czekać od 18-21 aż wystartuje.

Niestety nie dogodzisz każdemu, co kogo obchodzi ze kogos nie bedzie, nie zmienia dla tej osoby godziny startu.

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...