Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skąd je będzie można zdobyć i czy te do zdobycia będą na zawsze? czy tylko czasowe i żadne inne?

Kostiumy są na 30 dni  tak samo fryzurki.

Polecam w 1000%

Serdecznie Zapraszam ! 

I co z ta ankietą ? 

MPC nie daje mi możliwości przeprowadzenia ankiety, więc będzie jeszcze jedna na naszym forum, zobacz najlepszą odpowiedź.

Kilka pytań.

1) Czy testerzy zostają nagrodzeni?

2) Ile trwa beta, czy jest jakieś potwierdzenie poza pustymi słowami, że serwer będzie stał dłużej?

3) Piszę że medium, ale jest to medium podchodzący pod harda?

4) Czy po becie postacie zostają usunięte?

1. Jeżeli będą w jakikolwiek sposób zgłaszać bugi i testować, a nie bić się w m1 to tak.

2. Beta będzie trwała cały weekend. Serwer robiony od 5 miesięcy, ja robię przy nim od ponad 2. Wydaliśmy mnóstwo kasy oraz czasu na niego i nie mamy zamiar zamykać go.

3. Medium jak widzisz pod względem bonów / dodatków / wierzchowców / petów / ekwipunku. Jedynym elementem z harda to Exp, chociaż tutaj też nie przesadziliśmy.

4. Owszem postacie + dozorca, konta zostaną.

Możecie dodać magazyn gildii ? Np. ja wrzucam fms, a ktoś go bierze, i w logach gildii będzie to widać, a tylko osoby uprawnione będą miały do niego dostęp.

Możemy, lecz w pierwszym większym Update'cie, który będzie się odbywał raz w miesiącu, pomijam tutaj mniejsze aktualizacje.

Opublikowano

Ile będzie kosztowac full is czyli najlepszy pet najlepszy wierzchowiec najlepszy kostium itp do pvm?, a ile do pvp full is będzie kosztować? - ponawiam pytanie

Opublikowano

Jest to jedyny tak dopracowany serwer jaki kiedykolwiek widziałem, prezentacja też full profeska.

Polecam jak i zapraszam, nie będzie nudno. ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

1. - Zapraszam do oglądania mojej zapowiedzi

2. - W ile wbije max lvl na isie

3. - Czy lvl będzie zwiększany

4. - Macie zamiar dodac kalendarz eventów ?

Jou

JAK KTOS SZUKA GILDII TO ZAPRASZAMY NA KANAL GILDYJNY NR 6 ^^

Kolejna fajna prezentacja Weazy :P

Powodzenia na starcie :)

Opublikowano

Ile będzie kosztowac full is czyli najlepszy pet najlepszy wierzchowiec najlepszy kostium itp do pvm?, a ile do pvp full is będzie kosztować? - ponawiam pytanie

Ciężko mi to ocenić, ponieważ jesteśmy w trakcie tworzenia IS'a. Mogę podać stawki jakie będą dostępne oraz kilka przedmiotów, bo tyle zrobiłem póki co.

SMS:
7,38 zł : 100 SM
11,07 zł : 160 SM
17,22 zł : 290 SM
30,75 zł : 600 SM

Przelew/PayPal:
10 zł : 200 SM
20 zł : 450 SM
50 zł : 1300 SM
100 zł : 2800 SM

Dla przykładu bojowiec będzie za 150 SM, tak samo Pierścień Półksiężyca czy Medal Bohatera.
Opublikowano

Czuje, że jeżeli start będzie udany. To macie szansę na naprawdę przeludniony serwer :)

Serwer na pewno będzie nowoczesny ze względu na Lourta. Wszyscy pamiętamy jak Helium2 był serwerem przeludnionym oraz pełnym nowości.

Jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Czuje, że jeżeli start będzie udany. To macie szansę na naprawdę przeludniony serwer :)

Serwer na pewno będzie nowoczesny ze względu na Lourta. Wszyscy pamiętamy jak Helium2 był serwerem przeludnionym oraz pełnym nowości.

Jeszcze raz polecam.

Każdy serw Lourta był dobry jak na swoje czasy i zawsze grało dużo ludzi :)

Opublikowano

Ciężko mi to ocenić, ponieważ jesteśmy w trakcie tworzenia IS'a. Mogę podać stawki jakie będą dostępne oraz kilka przedmiotów, bo tyle zrobiłem póki co.

SMS:
7,38 zł : 100 SM
11,07 zł : 160 SM
17,22 zł : 290 SM
30,75 zł : 600 SM

Przelew/PayPal:
10 zł : 200 SM
20 zł : 450 SM
50 zł : 1300 SM
100 zł : 2800 SM

Dla przykładu bojowiec będzie za 150 SM, tak samo Pierścień Półksiężyca czy Medal Bohatera.

Co z PD jaki jest koszt i na jaki czas? Mógłbyś te ceny bardziej przybliżyć ?

Opublikowano

Co z PD jaki jest koszt i na jaki czas? Mógłbyś te ceny bardziej przybliżyć ?

Jak zrobię w pełni IS'a to owszem, teraz przygotowuję kalendarz eventów na Sierpień, w nocy zabiorę się za IS'a.

Opublikowano

Kiedy będzie na forum wiki objaśniony system petów? to znaczy czym się różnią zwierzaki z IS od tych na 30 lvl

On się niczym nie różni. Jedną rzeczą jest to że tego z IS'a możesz kupić i mieć od pierwszego poziomu i nie musisz wbijać 30, aby wybrać go ( Peta z gry czy z IS'a można założyć od 1 poziomu ). Dodatkowo na 30 poziomie masz do wyboru 3 pety, a w IS będzie ich więcej.

Bonusy oraz cały system jest obszernie opisany w prezentacji, więc nie widzę potrzeby.

Opublikowano

Czyli jak wybiorę na 30 lvl peta to żaden się nie różni oprócz nazwą i wyglądem?

tak ;p

Stay Trippin.

Opublikowano

Jakie wartości będą mieć kd +5 o ile będą?

Standardowe,  Defa +5 - 100 Defa, Potwora +5 - 15% potwory.

Opublikowano

Niby fajnie się zapowiada ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. Powodzenia życzę. 

Kostiumy i Fryzy będą na stałe czy czasowe i po jakiej cenie w is bd ? 

xD 

Opublikowano

Niby fajnie się zapowiada ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. Powodzenia życzę. 

Kostiumy i Fryzy będą na stałe czy czasowe i po jakiej cenie w is bd ? 

Obie rzeczy są na miesiąc czasu. Na 2gą część nie odpowiem bo nie zrobiłem jeszcze w pełni IS'a.

Opublikowano

czy na 100% serwer wystartuje 29-31 lipca?

Skoro niczym się nie różni pet z is od tego z gry tylko na 30 lvl się dostaje to jaki sens kupywać tego z is?

Czy pety na 30 lvl będzie można przekładać?

Opublikowano

czy na 100% serwer wystartuje 29-31 lipca?

Skoro niczym się nie różni pet z is od tego z gry tylko na 30 lvl się dostaje to jaki sens kupywać tego z is?

Czy pety na 30 lvl będzie można przekładać?

Sensu nie ma, chyba ze ktoś lubi się wyróżniać :P

Stay Trippin.

Opublikowano

Hejas,

Do waszej dyspozycji oddajemy w pełni sprawny moduł forumowego Wiki. Dostać możecie się do niego z zakładki 'Wiki' na stronie głównej forum. Kontrolę nad wiki posiadają na ten moment tylko i wyłącznie administratorzy (być może w przyszłości pomyślimy o dostępie dla graczy ale z moderacją wpisów) co daje Wam pewność, że każda informacja tam umieszczona pochodzi z pewnego źródła. Aby graczom łatwiej było się odnaleźć na głównej stronie Wiki każdy wpis po prawej stronie ma informację o tym czy został zweryfikowany oraz do jakiej kategorii należy.

Wiki (link bezpośredni - forum):

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?app=crados&module=wiki

Wiki zostanie w całości uzupełnione być może jeszcze dzisiaj. Aktualnie znajdują się tam tylko i wyłącznie wpisy dotyczące naszego systemu ulepszeń. ;)

Pozdrawiam i zapraszam na dzisiejsze beta-testy w godzinach 18-21. :)

Opublikowano

Hejas,

Do waszej dyspozycji oddajemy w pełni sprawny moduł forumowego Wiki. Dostać możecie się do niego z zakładki 'Wiki' na stronie głównej forum. Kontrolę nad wiki posiadają na ten moment tylko i wyłącznie administratorzy (być może w przyszłości pomyślimy o dostępie dla graczy ale z moderacją wpisów) co daje Wam pewność, że każda informacja tam umieszczona pochodzi z pewnego źródła. Aby graczom łatwiej było się odnaleźć na głównej stronie Wiki każdy wpis po prawej stronie ma informację o tym czy został zweryfikowany oraz do jakiej kategorii należy.

Wiki (link bezpośredni - forum):

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?app=crados&module=wiki

Wiki zostanie w całości uzupełnione być może jeszcze dzisiaj. Aktualnie znajdują się tam tylko i wyłącznie wpisy dotyczące naszego systemu ulepszeń. ;)

Pozdrawiam i zapraszam na dzisiejsze beta-testy w godzinach 18-21. :)

Dość ciekawy pomysł z tym Wiki, nie głupie, a dość przyjemne i pożyteczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...