Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo wszystko na starcie beczkę czy metka bd trudno znaleźć, ale jak chcecie poradzę sobie, była by opcja dodania kostiumów/fryzów za te punkty osiągnięć?

Właśnie właśnie. Kostiumy za po to świetna myśl! Może bez bonusów ale będzie ladnie i kolorowo na serwerzr :3

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bedzie jakiś launcher?, bo chciałbym zagrać ale mam neta z limitem na wakacjach :(

@Sh4ke  

Nie będzie, tylko pełen client, aktualizowany patcherem.

Właśnie właśnie. Kostiumy za po to świetna myśl! Może bez bonusów ale będzie ladnie i kolorowo na serwerzr :3

Pomyślimy, póki co dostajecie na 3 dni kostium na start :)

Opublikowano

A wiadomo kiedy start? nie chodzi mi o date 29-31 lipca tylko konkretnie. 

Najprawdopodobniej 31 Lipca, po zakończeniu bety damy informację pewną. Wolimy mieć więcej czasu na zrobienie wszystkiego.

Opublikowano

Najprawdopodobniej 31 Lipca, po zakończeniu bety damy informację pewną. Wolimy mieć więcej czasu na zrobienie wszystkiego.

Moim zdaniem fajnie by było dodać takie coś, że nieważne gdzie jesteś ,możesz oddać itemy do biologa żeby za każdym razem nie latać do niego po skończonym czasie np. gdy expisz i nie chcesz by ci ktoś zajął spota ;D

Rozpatrzycie to? Bo jak nie było odpowiedzi na tą propozycje to tak nie ma. Na forum tez nikt nic nie odpisuje.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem fajnie by było dodać takie coś, że nieważne gdzie jesteś ,możesz oddać itemy do biologa żeby za każdym razem nie latać do niego po skończonym czasie np. gdy expisz i nie chcesz by ci ktoś zajął spota ;D

Rozpatrzycie to? Bo jak nie było odpowiedzi na tą propozycje to tak nie ma. Na forum tez nikt nic nie odpisuje.

Taka opcja odpada, ponieważ nie chcemy aż tak ułatwiać gry. Pójście do biologa i oddanie mu przedmiotu to taka podstawa metina i nie chcemy z niej rezygnować.

Opublikowano

Exp jest dobry. Lepiej podaj link do wh, które tam działa  xD  xD  xD

Zawiode Cię - jeszcze nie mam xD

Serwer polecam , fajnie się gra nawet i na becie

[5] i do zobacznenia

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

MPCforum nie wypalił ... teraz czas na was :P mam nadzieje, że nie będzie tu takiego syf jak tam :) i będzie na czym pobębnić 

Opublikowano

Tak start odbędzie się 31 Lipca godzina 18.00 - 21.00

Wiele osób pyta nas o zmiany podczas bety, tutaj część zmian :

- Poprawa i zabezpieczenie DT

- Poprawa i zabezpieczenie Wierzchowców

- Poprawa dropu Beczki i zmiana typu Beczki

- Dodanie dropu Wzmocnień Przedmiotu od 1 do 20 poziomu.

- Dodane CH5 i CH6

- Lekka modyfikacja dropu

- Poprawa Granatowego Naszyjnika

- Zwiększenie szansy ulepszenia przede wszystkim na +9

- Dodano możliwość zarządzania zwierzętami podczas misji

- Poprawienie poziomu magicznego gildii

- Dodano nowy (tymczasowy) panel logowania

- Poprawiono przerabianie klucza pająków

- Lekko zwiększono drop przedmiotów początkowych dla biologa

- Zmodyfikowano doświadczenie

- Dodano Loch Pająków V3 do Teleportacji

- Poprawiono cenę Przepustki Śmierci w Sklepie Osiągnięć

- Poprawiono napis po ulepszeniu Zwojem Boga Smoków

- Poprawiono Arenę Wspaniałych

- Poprawiono niektóre misje poboczne

- Zwiększono drop Medali Konnych

- Zmniejszenie doświadczenia

- Osłabienie wchodzenia bonusów podczas zmiany

- Zmniejszenie dropu Zwoju Błogosławieństwa i Zaczarowań Przedmiotu

- Dodanie dropu Wzmocnień Przedmiotu od 1 do 20 poziomu.

- Zmniejszenie ceny Wzmocnień Przedmiotu do 10.000 Yang

- Dodanie do dropu z bossów Świadectw Mega Wierzchowców

- Dodano do dropu z bossów Przedmioty Boga Smoków

- Dodano opcję Wymień Rudę na Przetop u Alchemika

- Zmienienie czasu podstawowych Wierzchowców do 4 dni kalendarzowych

- Zwiększenie dropu Ezoterycznego Przewodnika [ulepszacz]

- Zmieniono na poprawny Wykrywacz Kamieni Metin w Skrzyni Ucznia

- Poprawiono drop przedmiotów "przepustek" do Wysp Władców

Opublikowano

server sie dobrze zapowiada grałem na becie wyglada wszystko fajnie drop jest nawet nawet jest duzo elementów  nowych ktorych jeszcze nie widzialem na innych serverach

:::: polecam::::

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo interesująco, zagram na 100% 

A co do broni 75 polecam zmniejszyć ich drop do bardzo małego % aby taka broń była coś warta, podobnie jak stal dawniej na pl :) 

Opublikowano

f3UBkqO.png

Chcielibyśmy ogłosić że właśnie zakończyły się Otwarte Beta Testy. Serwer został przetestowany dość dobrze, wyłapaliście dużo błędów i wszystkie one zostaną poprawione. Każdy kto zgłosił błąd lub pomagał Nam w testowaniu zostanie nagrodzony w postaci SM, po starcie serwera.

Start Serwera odbędzie się 31 Lipca godzina 18.00 - 21.00

Client nie ulegnie zmianie do startu, więc można pobierać, a wszelkie aktualizacje patcher będzie pobierał za Was.

https://mega.co.nz/#!lUF3lIgJ!QOqVUrl38UcCpTt7RSxUDHfyyD9WstLPgK9pyRVg1L8

http://static.cradosmt2.pl/CradosMt2.v0010.rar

Serdecznie zapraszamy na nasze forum :

http://forum.cradosmt2.pl/

Gdzie możecie zgłaszać swoje propozycje, uwagi, czy dowiedzieć się czegoś więcej o serwerze.

Czekamy na Was na starcie serwera, oby było was jak najwięcej.

Administracja CradosMt2

Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada ale administracja to duzy - serwera.

np

Lourt mial juz sporo serwerow, oczywiscie wszystkie padly bo jak liczba spadła to juz nic nie robil tylko czekal az sie skonczy dedyk.

Nie polecam.

Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada ale administracja to duzy - serwera.

np

Lourt mial juz sporo serwerow, oczywiscie wszystkie padly bo jak liczba spadła to juz nic nie robil tylko czekal az sie skonczy dedyk.

Nie polecam.

Porównałeś troszkę Przemka do innej osoby, co mi się nie podoba. Nie było tak jak opisałeś z serwerami jego, ale nie będę się kłócił bo 3/4 MPC to technicy, którzy zawsze wiedzą lepiej. 

Osoby, które grały na becie mają zupełnie inne zdanie do Twojego, nie było Cię na becie zakładam, nic nie widziałeś, ale komentarz szarpiący moje nerwy napiszesz.

Helium2 - stał ponad pół roku i miał mnóstwo Mega Update, które wprowadzały nowe sety broni, zwiększenie max poziomu i wiele wiele więcej, ale o tym nie wspomniałeś.

Opublikowano

Kiedy będzie działał ts ? 

Beta jest otwarta dla wszystkich oraz są npc z itemami aby testować rzeczy na wyższe lvl > 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Porównałeś troszkę Przemka do innej osoby, co mi się nie podoba. Nie było tak jak opisałeś z serwerami jego, ale nie będę się kłócił bo 3/4 MPC to technicy, którzy zawsze wiedzą lepiej. 

Osoby, które grały na becie mają zupełnie inne zdanie do Twojego, nie było Cię na becie zakładam, nic nie widziałeś, ale komentarz szarpiący moje nerwy napiszesz.

Helium2 - stał ponad pół roku i miał mnóstwo Mega Update, które wprowadzały nowe sety broni, zwiększenie max poziomu i wiele wiele więcej, ale o tym nie wspomniałeś.

Naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem pisz.

''Jak liczba graczy spadła to nic nie robił''

Wiadome są gracze to sie zajmowal, liczba graczy spadla to ani reklamy nie probowal zrobic ani nie pomagal na forum graczom doslownie nic.

Tu napisalem o heliumie.

A co bylo z triadorem.

Zrobil serwer pozniej administracja forgame go przejela a on go zniszczyl(bo o kase sie poklocil) wykorzystujac jakis bug ktory znal(gdy jeszcze na serwerze gralo 700-800 osob)

Jeszcze byl grayst ktory startowal 3 razy i 2 razy był włam a za 3 startem serwer wystartowal pod nazwa Almantia na ktorej lourt rozdawal eq kolegom(jest na yt filmik)

Wiec widze sh4ke ze ty albo wszystkiego nie wiesz albo udajesz idiote.

Jeszcze raz NIE POLECAM.

Opublikowano

Naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem pisz.

''Jak liczba graczy spadła to nic nie robił''

Wiadome są gracze to sie zajmowal, liczba graczy spadla to ani reklamy nie probowal zrobic ani nie pomagal na forum graczom doslownie nic.

Tu napisalem o heliumie.

A co bylo z triadorem.

Zrobil serwer pozniej administracja forgame go przejela a on go zniszczyl(bo o kase sie poklocil) wykorzystujac jakis bug ktory znal(gdy jeszcze na serwerze gralo 700-800 osob)

Jeszcze byl grayst ktory startowal 3 razy i 2 razy był włam a za 3 startem serwer wystartowal pod nazwa Almantia na ktorej lourt rozdawal eq kolegom(jest na yt filmik)

Wiec widze sh4ke ze ty albo wszystkiego nie wiesz albo udajesz idiote.

Nie udaję idioty, bo czepiasz się go i wypisujesz coś co miało miejsce dawno temu. Gówno prawda o Heliumie po raz kolejny, nie próbował reklamy i nie pomagał bardzo ciekawe.

Jak było z Triadorem, jego serwer (bo on go tworzył) przejęło ForGame, a że zrobiło to bez jego zgody zostawił sobie lukę w swoich plikach i tyle z ich serwera było, wykorzystali nie cudzą własność.

Grayst kiedy to było 2 lata temu ? Padł owszem chyba z 2 razy, ale to było na samym początku. O mnie też można wiele złego powiedzieć, ale wyciągać takie fakty, które były 3 lata temu czy tam 2 to nie ma sensu, bo liczy się teraz, a ludzie zupełnie inaczej go postrzegają.

Nie mam zamiaru kontynuować dyskusji, jak dla mnie jest zbędna. Masz swoje fakty, jak dla mnie przestarzałe.

Kiedy będzie działał ts ? 

Beta jest otwarta dla wszystkich oraz są npc z itemami aby testować rzeczy na wyższe lvl > 

Beta już się skończyła. TS będzie dział jak Adaś wróci z wakacji, czyli już jutro.

Opublikowano

Nie udaję idioty, bo czepiasz się go i wypisujesz coś co miało miejsce dawno temu. Gówno prawda o Heliumie po raz kolejny, nie próbował reklamy i nie pomagał bardzo ciekawe.

Jak było z Triadorem, jego serwer (bo on go tworzył) przejęło ForGame, a że zrobiło to bez jego zgody zostawił sobie lukę w swoich plikach i tyle z ich serwera było, wykorzystali nie cudzą własność.

Grayst kiedy to było 2 lata temu ? Padł owszem chyba z 2 razy, ale to było na samym początku. O mnie też można wiele złego powiedzieć, ale wyciągać takie fakty, które były 3 lata temu czy tam 2 to nie ma sensu, bo liczy się teraz, a ludzie zupełnie inaczej go postrzegają.

Nie mam zamiaru kontynuować dyskusji, jak dla mnie jest zbędna. Masz swoje fakty, jak dla mnie przestarzałe.

Beta już się skończyła. TS będzie dział jak Adaś wróci z wakacji, czyli już jutro.

Wypisuje cos co mialo miejsce dawno temu?

To samo pisales o starych serwerach sensuala, niby z exalionem mialo byc wszystko ok a wyszedl kolejny nie wypal.

Gralem na heliumie i wiem jak bylo a ty widocznie gowno wiesz a sie wypowiadasz.

Nie mam ochoty czytac tych bzdur co ty piszesz, bo gralem troche na jego serwerach i wiem jak wygladala sytuacja a ty widocznie nie .

Opublikowano

To samo pisales o starych serwerach sensuala, niby z exalionem mialo byc wszystko ok a wyszedl kolejny nie wypal.

Gralem na heliumie i wiem jak bylo a ty widocznie gowno wiesz a sie wypowiadasz.

Nie mam ochoty czytac tych bzdur co ty piszesz, bo gralem troche na jego serwerach i wiem jak wygladala sytuacja a ty widocznie nie .

Przyznałem się już dawno do błędu z Sensualem i wiem że źle robiłem, mimo że wiele osób mówiło mi jak będzie. 

Jak wiesz jak było to dobrze, nie musisz grać, nikt nie zmusza Cię do gry, napisałeś co wiedziałeś. Dzięki za opinię.

Opublikowano

Dobrze już dobrze. Nie polecasz. Nie napinaj się jak struna bo pękniesz. Tak możesz mieć swoje zdanie. Po cholere się kłucisz. Daj sobie spokój

Opublikowano

Cieszę się, że dylemat znikł- Alt*** to kompletna klapa, dlatego zawitam u Was, zapowiada się super, szczególnie jeśli chodzi o misje;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...