Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to easy/medium. W temacie nie może być tak wpisane bo taki jest regulamin forum.

Tak jak mówisz do 100 easy potem medium i takie właśnie było założenie.

Pamiętajcie, jutro zuo i niebawem raty expa, wiec zapraszam! :)

czyli easy to 1/10 gry, medium to 9/10 gry :D Wiec w temacie powinno byc jasno MEDIUM a nie EASY bo to wprowadza w blad. Tak czy tak - za tym 9 czy 10 razem, juz nie liczylem, ulepszylem zbroje. Potem czeka nas kilka h expienia do 140 :P

A swoja droga - nie wiem czy to bug, ale napisze - blaski na mapie 120 dropia tylko z mobow na plaz, z tych "w glebi wyspy" nie. Tak samo itemy do biologa - tylko na plazy, mimo ze chyba powinno ze wszystkiego...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest w moim guście, ale polecam z powodu administracji, widać że się starają i im zależy ;)

Dzięki!

Pamiętajcie, dziś około 21 odbędzie się konserwacja, a zaraz po niej raty expa na całe 24 godziny! :)

sygna.jpg

Opublikowano

Serwer polecam, lecz zmianki są stanowczo za drogie, rozumiem że to specjalnie żeby perf itemy były dużo warte, ale dla low lvl'i (+/- 100lvl) zrobienie eq perf (nie mówie o ulepszaniu) graniczy z cudem (albo niesamowitym szczęściem).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Serwer polecam, lecz zmianki są stanowczo za drogie, rozumiem że to specjalnie żeby perf itemy były dużo warte, ale dla low lvl'i (+/- 100lvl) zrobienie eq perf (nie mówie o ulepszaniu) graniczy z cudem (albo niesamowitym szczęściem).

Jak bys oglądał moje filmiki z poradnikami itp widziałbyś fajny sposób na zarobek.

Na 60 lvlu np wp'kiem weź sobie pierścień antyexpa i pobij troche w v2, spokojnie sie dorobisz tym sposobem na sporo zmianek.

Reszte już sam odkryjesz, pozdrawiam :)

RATY EXPA AKTYWNE NA 30h od teraz

sygna.jpg

Opublikowano

No co Ty :D Ja dropilem dzbanki zielone z plus i bez plus, czyli mapa bodajze od 80 czy tam 100 i dorobilem sie na tym kasy na wyzmiankowanie calego eq, a na 140 mam 450kk i nie ma co z ta kasa juz robic.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Marudzicie ludzie.. Widzicie napis EASY i już chcielibyście mieć wszystko w sklepie, a najlepiej max lvl na wejściu z full perfect eq.. Bez przesady, chce się coś mieć to trzeba sobie na to zapracować, a tym bardziej rozplanować sobie z sensem wszystko tak, żeby potem nie mieć max lvla i eq na 90 lvl.. Rozwijać postać powoli, z głową i nie będzie z niczym problemu.

Opublikowano

Marudzicie ludzie.. Widzicie napis EASY i już chcielibyście mieć wszystko w sklepie, a najlepiej max lvl na wejściu z full perfect eq.. Bez przesady, chce się coś mieć to trzeba sobie na to zapracować, a tym bardziej rozplanować sobie z sensem wszystko tak, żeby potem nie mieć max lvla i eq na 90 lvl.. Rozwijać postać powoli, z głową i nie będzie z niczym problemu.

Serio to jest juz nudne pieprzenie :) Widze easy - mysle sobie, ze bede musial poswiecic troche czasu, ale wszystko przyjdzie latwo - przyjemny drop, duzy % na ulepszenie, latwa rozgrywka. A typ ktory Ty przedstawilas to 4fun hamachi ^_^

Tutaj easy jest przez pierwsze 2h gry, przez cala pozostala to ostry medium.. Ja juz zwatpilem jak po wbiciu 150 lvla poszlo mi 200 perel na przerobienie 2 itemow (jeden jest +8 drugi+7), to dziekuje bardzo...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serio to jest juz nudne pieprzenie :) Widze easy - mysle sobie, ze bede musial poswiecic troche czasu, ale wszystko przyjdzie latwo - przyjemny drop, duzy % na ulepszenie, latwa rozgrywka. A typ ktory Ty przedstawilas to 4fun hamachi ^_^

Tutaj easy jest przez pierwsze 2h gry, przez cala pozostala to ostry medium.. Ja juz zwatpilem jak po wbiciu 150 lvla poszlo mi 200 perel na przerobienie 2 itemow (jeden jest +8 drugi+7), to dziekuje bardzo...

Na 200 lvl biuzu potrzeba po 100p na przerobienie, a na ulepszanie na +7 30, +8 40p +9 50p :)

Ja zrobiłem bizu na 200 lvl +9 w 5 dni, ale postać została okradziona. Zresztą też skończyłem grę :)

Serw mogę polecić

Przydała by się dobra reklama, ale Adminowi szkoda kasy...

No cóż kolejny serw, który padnie, a jest godny uwagi

Rubta tak dalej...

Opublikowano

Serwer dobry, ale nie zagram. 

Dlaczego jest serwer dobry według Ciebie??Pewnie napisales to dzisiaj w 15 prezentacjach pod rząd.

a Ja polecam serwer w dalszym ciągu,tylko żeby ciągle szedł do przodu!

Opublikowano

Gdyby nie to, że administracja teraz olewa serwer to byłoby ok. Nie zachęcam do zaczynania gry na tym serwerze. 

Rzeczywiście olewamy, dziś tylko zrobiliśmy Zuo, OX i włączyliśmy na cały poniedziałek Exp Event.

Jeśli to jest olewanie graczy, to bardzo ciekawe.

Na TS każdy może liczyć na pomoc, oczywiście, że teraz troszke mniej bo rok szkolny i mało czasu jednak zawsze staramy się pomóc o ile to jest możliwe.

sygna.jpg

Opublikowano

Gdyby nie to, że administracja teraz olewa serwer to byłoby ok. Nie zachęcam do zaczynania gry na tym serwerze. 

Co Cie tak zraziło,uzasadnij swoje wypociny,odkad tutaj gram nie sądze,aby administracja podchodziła z olewką do graczy,non stop coś się dzieję,i można liczyć na pomoc zawsze z ich strony!

Opublikowano

No nie wiem czy olewa :) Konkursy organizowane, konserwacje także, na pomoc można liczyć, ale fakt, że czasami nie odpisują (zauważ to, że nie jesteś sam na tym serwerze, a graczy jest masa).

Pierwszy serwer mt2 od ponad 4 lat na którym chce mi się grać. Akurat tydzień temu nie miałem w co grać i pomyślałem, że może coś się w mt2 zmieniło, poszukałem sobie easy serwera i znalazłem ten.

Fajna atmosfera, społeczność serwera jest mega fajna, expienie nie jest nudne, nie wiem czy jest to norma wśród teraźniejszych serwerów, ale te pozmieniane mapki na 80+ są świetne :) Balans w pvp też jest dobry. Wbudowany BS i to czasochłonne bonowanie do perfect'ów, chociaż szczerze mówiąc przyrównując BS'a do ówczesnego samego bonowania to zdecydowanie wygrywa stara metoda. Jak ktoś miał czas i chęci to sobie wybonował świetne eq, a teraz to jest ułatwione po całości :P Tak czy siak, przyjemnie się bonuje mimo wszystko, przyjemnie się gra i walczy. Polecam serwer każdemu kto grał w mt2 i przestał grać z powodu nudy, bo na tym serwerze do tej pory jej nie doświadczyłem!

Opublikowano

Moim zdaniem jest to najlepszy Easy / Medium :) wszystkie klasy są wyrównane. można grać tym czym się lubi bez strat w pvp, jedynie czego brakuje to wojny królestw ^^

Wbijać póki raty są :D

Opublikowano

Janusz opiszesz mi dokładnie jaki moge mieć max lvl na smoka z ww jeśli on ma 160 lvl,żebym miał drop jeszcze?? 172?? czy może moge wbić 180?? zależy mi na dokładnej odpowiedzi.

Opublikowano

Janusz opiszesz mi dokładnie jaki moge mieć max lvl na smoka z ww jeśli on ma 160 lvl,żebym miał drop jeszcze?? 172?? czy może moge wbić 180?? zależy mi na dokładnej odpowiedzi.

175 maksymalnie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Trudno o eq? trzeba robić buffa? Ile ludzi gra w godzinach ,,szczytu"?

Teraz do 700 online np. w niedziele itp.

Buff zawsze sie przyda, z eq zależy od szczęścia

Zapraszamy na serwer, bo dziś event expa!

sygna.jpg

Opublikowano

Harion inwestuj w reklamę u Wallandera tak jak Dreikon to licznik ci skonczy do 2k ;) Powodzenia z serwerem !

Po czym gdy skończy kręcić stanie się to co na asc******.

Z wallanderem rozmawiałem i z innymi tez, na obecną chwilę nie mają wolnego miejsca na jakąś serie.

Przynajmniej nasz serwer nie jest uzależniony od kogokolwiek pod względem reklamy, bo reklamujemy się sami na naszym FB i YT więc nie ma opcji, że coś pójdzie nie tak,

jak np. w przypadku małysza, który otrzymał pieniądze za 10 odcinków z góry, a nakręcił 2 i tym sposobem zrobił nas w ch**** na ponad 400 zł,

oczywiście pieniędzy nie zwrócił, a sam nadal będzie się żalił jaki z fubu złodziej ;p

Co do serwera oczywiście zapraszam do gry i pozdrawiam :)

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...