Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze liczba graczy ladnie sie utrzymuje, ale warto tu jeszcze zaczynac? latwo sie wybic? Magiczne klasy daja rade, oplaca sie grac np smokiem czy kicha w pvp?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widze liczba graczy ladnie sie utrzymuje, ale warto tu jeszcze zaczynac? latwo sie wybic? Magiczne klasy daja rade, oplaca sie grac np smokiem czy kicha w pvp?

Warto.

Wszystko da się ogarnąć jeszcze, wyrównane są klasy

Opublikowano

Nie ma rosek na magie więc okej.

Serwer już 1 miesiąc online!

Pozdrowienia dla ludzi, którzy nie wierzyli, że jesteśmy w stanie przetrwać nawet 2 tygodnie, a jednak :)

Niebawem update, szczegóły pojawią się już jutro w nowym filmiku.

Pozdrawiam i zapraszam do gry

sygna.jpg

Opublikowano

BM jest dobry tylko z ochronka. Jak ktoś mu na wojnie rzuci rozpro  to długo u nie ustoi. 

Mental 200lvl z duchowego wali z krytem koło 70-80k 

BM ze sfery max 45k z krytem. 

Najlepsza klasa to chyba ninja dagger i mental.

Opublikowano

BM jest dobry tylko z ochronka. Jak ktoś mu na wojnie rzuci rozpro  to długo u nie ustoi. 

Mental 200lvl z duchowego wali z krytem koło 70-80k 

BM ze sfery max 45k z krytem. 

Najlepsza klasa to chyba ninja dagger i mental.

czyli smokiem tez wiele nie ugram? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rzuciłby ktoś ss z m1?

SyTx6h.jpg

Zapraszam wszystkich ciekawskich również do obejrzenia nowego filmiku w którym macie konkurs na SM oraz informacje o aktualizacji.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

czyli smokiem tez wiele nie ugram? :D

Na wojny smok jest w miarę dobry, bo nikt kd na niego nie wkłada. Całkiem dobrze sobie też radzi, lecz pvp raczej nim nie wygrasz :D

Uczeń
Opublikowano

Witam, mam takie male pytanko.Na bossy, dangeony, mapki działają bony np: diabły/nieumarłe/mistyki itp? :) Z góry dziękuje za odpowiedź. 

Opublikowano

Witam, mam takie male pytanko.Na bossy, dangeony, mapki działają bony np: diabły/nieumarłe/mistyki itp? :) Z góry dziękuje za odpowiedź. 

Tylko Moby 

Pytania do administracji:

Ile osób jest online w godzinach szczytu czyli godzina 18-20.

Czy są wojny gildii jakieś?

koło 800-1k

Wojen nie ma dużo. Większość pisze, że nie ma składu lub nie chcą polecieć w rankingu.

zrobicie ze na kazdym lv bedzie drop z bosa?

bo troche polecialem z lv i lipa patrze dropu nima:( i eq lipa :D

No też się dziwie. Mam 200 lvl i boss na 180 mapie ma też 200 lvl to powinien mi cały drop lecieć. Dropi od 0 do 3 ulepów max. Na 180 lvl dropi od 1 do 6 ulepów, a nowej postaci nie chce mi się robić... 

Opublikowano

Tylko moby? jak to można rozumieć?

Silny przeciwko potworom?

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...