Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy ten niewypał będzie jeszcze startował ? Kolejny serwer który ma nawalony niepotrzebny syf odbiegając całkowicie od mt2 , naśladując m2m nie idzie to w żadnym kierunku bo metin powinien zostać metinem a nie jakimś syfem co jest po 40 pakietów zbroi i jakiś żałosnych systemów które nic nikomu nie dają. Nie polecam .

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy ten niewypał będzie jeszcze startował ? Kolejny serwer który ma nawalony niepotrzebny syf odbiegając całkowicie od mt2 , naśladując m2m nie idzie to w żadnym kierunku bo metin powinien zostać metinem a nie jakimś syfem co jest po 40 pakietów zbroi i jakiś żałosnych systemów które nic nikomu nie dają. Nie polecam .

Mamy rok 2014, czasy serwerów bez jakichkolwiek nowości już dawno odeszły do lamusa.

Sam zobacz jak ludzie reagują na zapowiedzi privów bez nowości, nawet nie muszę się tutaj wypowiadać.

Jeśli lubisz grać na czymś takim to nie jest problem ściągnąć pliki raina z 2008 i postawić je sobie na hamachi :P

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Ten serwer jest mega! Gram tu drugi dzień i co prawda mam dopiero 102 lvl ale już mi się all podoba.

do 130 będzie fajnie lecieć exp,potem już pod górkę,no ale dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Jakoś na moim FB chyba już połowa serwerów z MPC próbowała się reklamować, to chyba w tej sytuacji wystarczy zablokować uzytkownika i skasować posta? :P

Co do graczy event expa aktywny, więc zapraszam :)

Po pierwsze - nikogo nie interesuję co można zrobić... Ważne co Ty zrobiłeś. 

Po drugie - Dreikon Ci nie spamił na FB. Znam ten team i wiem, że nie zachowują się jak skurwiele. Natomiast Twój Team, tak się zachował.

Po trzecie - Dreikoniści są zajęci, jak się domyślasz, bo naprawiają swój serwer. Wątpię aby mieli czas czytać wpisy na FB. 

Po czwarte - spamią u Ciebie to Ty spamisz u innych - zaje*sta logika... Zniżaj się do poziomu gównianych teamów z 200 graczami. 

Wpis poniżej pasa. 

Podtrzymuję i serdecznie nie polecam. 

@down

http://screenshooter.net/100248950/umlrekq Gracze powiadasz? Spytałem też DIII i wątpię że pisał to "gracz" :) Wypowiedziałem się na temat serwera bo na serwer składa się też jego team. Ogólnie to super podejście. Na pewno z takim daleko zajedziesz;) Nie uważam również, że jestem święty. Może jestem gorszy od Ciebie ale nie mi to oceniać. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Po pierwsze - nikogo nie interesuję co można zrobić... Ważne co Ty zrobiłeś. 

Po drugie - Dreikon Ci nie spamił na FB. Znam ten team i wiem, że nie zachowują się jak skurwiele. Natomiast Twój Team, tak się zachował.

Po trzecie - Dreikoniści są zajęci, jak się domyślasz, bo naprawiają swój serwer. Wątpię aby mieli czas czytać wpisy na FB. 

Wpis poniżej pasa. 

Podtrzymuję i serdecznie nie polecam. 

Przykro mi ale nie mam pełnej kontroli nad tym co mogą robić moi gracze, wiem, że z twoim serwerem coś ostatnio jest nie tak,

ale z tego co słyszałem min. od ludzi typu master i buena też święty nie jesteś.

Każdy ma coś na sumieniu i ludzi bez grzechu na świecie nie ma, tym bardziej tutaj gdzie kazdy walczy o swoje jak może.

Mnie interesują moi gracze i chce by mieli jak najlepiej, to co mówią na to inni już średnio mnie obchodzi.

Najlepiej niech każdy pilnuje swojego, to najlepiej na tym wyjdzie.

Dyskusje proponuje zakończyć, a ewentualne żale składać na PW, bo to temat od wypowiadania się o serwerze, a nie tym kto prywatnie o kim ma jakie zdanie.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Ogólnie to super podejście. Na pewno z takim daleko zajedziesz;) Nie uważam również, że jestem święty. Może jestem gorszy od Ciebie ale nie mi to oceniać. 

A bryłki na Inv*rii same się rozdały ? 

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Oplaca sie wbijac czy juz nic nie osiagne? :D

Gospodarka normalnie rozwinieta czy 1 ulepek 2kkk? 

Klasy wyrownane czy jakas dominuje?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ze szkatułek ripa,które dropią na dungeonie 80 lvl.

A także ze szkatułek ripa, które dropia ze szkat blasku :P

A szkaty blasku dropią z każdego moba i na każdej mapie. 

Oplaca sie wbijac czy juz nic nie osiagne? :D

Gospodarka normalnie rozwinieta czy 1 ulepek 2kkk? 

Klasy wyrownane czy jakas dominuje?

Osiągnąć osiągniesz. Ulepki nie są drogie jeśli chodzi o te na niższe lvle, poza tym łatwo je wydropić.

Dominującą klasą na pewno jest mental, jednak jeżeli poprowadzisz dobrze jakąś inną klasę to na pewno mu dorównasz. 

Wystarczy umieć :P

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Jest jakis sposob na red perly? BO deficyt w chooy.

Na dungeonie 140 czasem nawet 4 poleca za 1 wyprawę,ale musisz mieć buffa i 2 konta z wymogiem lvl nie wspomnę o eq.No i na mapce 200 lvl dużo dropi.

Opublikowano

Na dungeonie 140 czasem nawet 4 poleca za 1 wyprawę,ale musisz mieć buffa i 2 konta z wymogiem lvl nie wspomnę o eq.No i na mapce 200 lvl dużo dropi.

Zanim dobije ten lvl to mi sie odechce przeez te perly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...