Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No już dobrze ... Spokój nas uratuje. Poprawie swój post dobrze?

Jako iż moje doświadczenie na ShivaMt2 sięga zaledwie 140 minut przegranej gry. Jestem troszkę zniesmaczony tym iż zawsze gdy jestem po pracy (tak pracuje w weekendy) i mam czas się zrelaksować przy ulubionej grze. Mój pech mnie prześladuje i serwer nie działa. Dlatego pobrałem inny serwer którego nie bd reklamował który odziwo działa. Kropka, możemy uznać to za zakończenie niepotrzebnej wymiany zdań ?

Podoba mi sie Twoj post, ale i tak warto wspomniec, ze niepotrzebnie "nie polecasz" bo server jest dobry i przez moj dosc dlugi okres gry tutaj nigdy nie bylo zadnych problemow technicznych a przerwy trwaly 10-15 min, Janusz tez pisze ze wczoraj tyle bylo, wiec dziwi mnie Twoj post jakoby wczoraj miala byc dluga offka.. A dzis tak jak to bylo pisane juz kilkukrotnie server nie dzialal ta godzine (raczej nie wiecej) nie ze swojej winy, lecz z winy serverowni - i wowczas nie dzialalo 3/4 serverow w Polsce, wiec wybacz ^_^

Wbijaj tutaj a nie pitol ;)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pan Janusz,Planujesz jakiś update??Bo serwer jak grało jeszcze 1k osób był genialny.

Mogę go wciąż polecić śmiało,może jakaś nowa reklama by się przydała.

Ciężko już o większą reklame, jednak ciągle trzymamy się kalendarza eventów i robimy wszystko jak trzeba.

Kontakt graczy z administracją również przebiega bez problemów, więc zapraszam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Ciężko już o większą reklame, jednak ciągle trzymamy się kalendarza eventów i robimy wszystko jak trzeba.

Kontakt graczy z administracją również przebiega bez problemów, więc zapraszam :)

Czy ja wiem? Wznowienie serii przez youtuberow czy tez nagrywanie nowych przez innych, reklamy na roznych portalach.. wiadomo jest to czaso- i kaso-chlonne, ale ma szanse przywrocic serverowi chociaz liczbe graczy zblizona do takiej jak byla kiedys ;) 

Można wiedzieć ile ludzi gra na tym o to serwerku? :)

Edit: Ok sorki widzę że jest licznik na stronce.

Niestety coraz mniej :D Ale w godzinach szczytu i tak gra te po 500+ z tego co ogarnialem :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Janusz jedynie co mogę się postarać pomoc to nagrać dungeony 180 i 200 bo nie ma na innych serwerach takich jak u Cb dungeonow,ale co z tego,ja nie mam popularności na Yt więc to może nic nie dać.

Opublikowano

Nie rozumie graczy ,maja taki fajny serwer gdzie miło się gra ,expi a jednak graczy malo na nim.Wbijajcie a sami się przekonacie ze wart :)) Zapraszam na serwer:)

Opublikowano

Nie rozumie graczy ,maja taki fajny serwer gdzie miło się gra ,expi a jednak graczy malo na nim.Wbijajcie a sami się przekonacie ze wart :)) Zapraszam na serwer:)

Niestety teraz większość to nie gracze tylko przelotowce i tu jest przykład około 1k przelotowców bo na starcie widziałem że było prawie 1500online a potem maja jeszcze pretensje do administracji że serwery są zamykane

33748387117269464751.png

Opublikowano

Nie ma reklamy, nie ma ludzi- Takie czasy ...

Teraz startuje sporo serwerów ludzie się rozchodzą serwer na serwer no i zamiast grać na jednym grają na każdym nowym który wyjdzie ;d Takie czasy ;) 

xD 

Opublikowano

Niestety teraz większość to nie gracze tylko przelotowce i tu jest przykład około 1k przelotowców bo na starcie widziałem że było prawie 1500online a potem maja jeszcze pretensje do administracji że serwery są zamykane

Aby gralo caly czas tyle osob youtuberzy musieliby nagrywac tylko z tego serwera a gdy youtuberzy odchodza w slad za nimi ida gracze.

Ogolnie reklama na youtube,przynosi krotkie rezultaty.Serwer jest sztucznie pompowany.

Opublikowano

Grałam na tylu serwerach ale ten naprawdę jest godny uwagi....Macie rację wchodza nowe serwery ale warto zostac na jednym dobrym niz ganiac na inne i tylko po to aby za jakis czas znow zmienic serwer bo nowy startuje ..

Nie rozumie mentalnosci graczy :P Mimo to zapraszma tych ktorzy chca pograc dluzej na dobrym serwerku:)

Opublikowano

Grałam na tylu serwerach ale ten naprawdę jest godny uwagi....Macie rację wchodza nowe serwery ale warto zostac na jednym dobrym niz ganiac na inne i tylko po to aby za jakis czas znow zmienic serwer bo nowy startuje ..

Nie rozumie mentalnosci graczy :P Mimo to zapraszma tych ktorzy chca pograc dluzej na dobrym serwerku:)

Gracze mogą nam też w dużej mierze pomóc, wystarczy by każdy z obecnych polecił serwer 1 swojemu znajomemu, ci kolejnym itd. To by pozwoliło bardzo szybko zwiększyć ilość ludzi na serwerze.

Jak ktoś wyżej napisał, yt daje rezultat tylko na czas kręcenia serii, potem youtuber idzie gdzie indziej, a w raz z nim gracze.

Serwer będzie miał tylu graczy ilu teraz, póki ludzie nie dowiedzą się, że tak na prawdę warto tutaj grać.

Myślę, że ci, którzy poodchodzili na serwery, które zapewne już popadały itd. zrozumieją gdzie jest ich miejsce i kiedyś tutaj wrócą :)

Zatem pozdrawiam wszystkich i zapraszam, eventy oczywiście zawsze odbywają się wg kalendarza na stronie. Pozdrawiam.

PS. Chętnie nagrałbym coś z serwera ale aktualnie mój internet od 4 tygodni nie pozwala mi czegokolwiek wrzucić na yt, mam nadzieję, że to się zmieni i niebawem coś się pojawi.

sygna.jpg

Opublikowano

serwer nudny malo ludzi w m1 ch1 moze z 5 na glupie eq na 54 trzeba perly od +7 a niby serwer easy nie dziwie sie ze ludzie nie graja 

52324509.jpg
Opublikowano

serwer nudny malo ludzi w m1 ch1 moze z 5 na glupie eq na 54 trzeba perly od +7 a niby serwer easy nie dziwie sie ze ludzie nie graja 

Rozumiem że rozżaliłeś się z powodu głupich pereł które banalnie dostać można.i z tego względu że nie potrafisz grać nie polecasz serwera dobre :)

Sam tutaj nie gram obecnie,natomiast w dalszym ciągu polecam.

Opublikowano

Serwer nudny hahaha :) Jesli umiesz grac masz wszystko na nim :) Na poczatku na kazdym serwerze nie jest lajtowo:P Xardas12 co do perel nie jest tak zle ,wystarczy dropic je i masz mase ich......Zapraszam na serwer nie czytajcie Tych co narzekaja ,wejdzcie i sami sie przekonacie ze milo sie gra ....

Opublikowano

A ja sie nie dziwie że gra tyle ludzi ile gra :D. Podgrzewany kotlet nie smakuje najlepiej :). Grałem na 1 odsłonie serwera i była taka nuda, a na obecnej odsłonie usunięto pare rzeczy i alej jest to samo, czyli nuda. Eventy to nie wszystko ;d

Opublikowano

Serwer nudny hahaha :) Jesli umiesz grac masz wszystko na nim :) Na poczatku na kazdym serwerze nie jest lajtowo:P Xardas12 co do perel nie jest tak zle ,wystarczy dropic je i masz mase ich......Zapraszam na serwer nie czytajcie Tych co narzekaja ,wejdzcie i sami sie przekonacie ze milo sie gra ....

Jak czytam ten post to zastanawiam sie, czy Ty go aby nie pisales na bani? :)

"wystarczy dropic perly i masz ich mase" - wtf? No co Ty Sherlocku nie powiesz? o.O

Gra sie milo, ale server sie nudzi po wbiciu tego 150+, to jest fakt.. Bo wowczas ogranicza sie on do napieprzania przez dluugi czas jednego i tego samego bossa zeby wydropic perly, ktorych to na bizu trzeba od cholery. Generalnie jest lipa ze wzgledu na nudny schemat ulepszania, bo identyczny od pocatku do konca gry, nic sie nie zmienia, dlatego ludzie odeszli...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer jest po prostu nudny. Gdyby chociaż był urozmaicony różnymi misjami to by coś się działo, a tak to tylko expisz, dropisz ulepy, ulepszasz eq, znów expisz 10lv, dropisz, ulepszasz i tak koło się zamyka. No jeszcze misje na trwogę, które też są monotonne. 

Jeszcze pali ulepki jak cholera i nie dropią te, które akurat potrzebujesz. ;P

Na początku fajnie się grało jak powoli odkrywało się jak wszystko działa, teraz jest to NUDNE :>

Polecam jak ktoś nie lubi misji i lubi monotonnie, ten serwer w tym aspekcie jest idealny. 

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...