Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dropie ciagle, ale jak widze ceny ulepow z niskich lvli to ja sie na trute nigdy nie dorobie, ani mi nie dropnie bo juz tyle szkat ripa poszlo.

Mam glupiego lwiego, ale po co mi takie scierwo?

Tak samo pali tu niesamowicie, a ulepki ciezko zdobywac... Najbardziej red perly

Opublikowano

Dropie ciagle, ale jak widze ceny ulepow z niskich lvli to ja sie na trute nigdy nie dorobie, ani mi nie dropnie bo juz tyle szkat ripa poszlo.

Mam glupiego lwiego, ale po co mi takie scierwo?

Tak samo pali tu niesamowicie, a ulepki ciezko zdobywac... Najbardziej red perly

To co powiesz jak na samo przerobienie bizu na 200 trzeba po 100 kazdej perly? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To co powiesz jak na samo przerobienie bizu na 200 trzeba po 100 kazdej perly? :D

Jak by ludzie zamiast narzekać wzięli by się do dropu to by żadne ulepszanie nie było dla nich problemem :D

Przypominam wszystkim o dzisiejszym zuo :)

sygna.jpg

Opublikowano

Jak by ludzie zamiast narzekać wzięli by się do dropu to by żadne ulepszanie nie było dla nich problemem :D

Gdyby tak nie paliło tych cholernych perełek to mogłabym się zgodzić, że żadne ulepszenie nie byłoby problemem, ale pali jak skurczybyk więc nie potwierdzam tego infa. ;d

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Faktem jest ze to ulepszanie strasznie wkurza, bo stoje na tym 150 i stoje i w sumie ubijam 5 bossow, czekam 20 min, ubijam 5 bossow - i na tym sie opiera rozgrywka poki nie wbije calej bizu na +9 ^_^ Moglibyscie urozmaicic dungi, aby na nich dalo sie wiecej perel zdobyc czy cos, bo w zasadzie na dugna idzie sie ze 3x bo wiecej nie ma sensu.. :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer jest " spoko " , grałem tam i wspomina go bardzo dobrze . Polecam .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Fajny serwer? Opłaca sie na nim zaczynać?

Możesz poczytać opinie graczy, większość mówi, że warto.

Często mamy raty expa itp więc też nie będzie jakoś bardzo trudne nadgonić przeciwników :)

sygna.jpg

Opublikowano

serwerek bardzo sympatyczny, przyjemnie się gra, ale troszkę mało ludzi, zatrudnijcie jakichś youtuberów żeby wypromowali server i będzie git ;)

Było o wiele więcej nie tak dawno jeszcze,czemu liczba się zmniejszyła nie wiem,żadnych precedensów nie było,serwer stabilny,i także polecam.

Opublikowano

Serwer polecam. Niestety liczba graczy spadła, i wydaję mi się, że nadal spada :(

Myślę że jakaś reklama, i ew. aktualizacja przyciągnęła by graczy.

Opublikowano

Hmmm... Chciałem pograć pobrałem wczoraj na wieczór. Pograłem 1h i wywaliło strona nie działała i forum. Dziś sobie grałem o 18, a o 20 już wszystko OFF. Nie polecam serwera :) Szybko się skończy jak tak co chwile OFF.

Pozdrawiam.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Hmmm... Chciałem pograć pobrałem wczoraj na wieczór. Pograłem 1h i wywaliło strona nie działała i forum. Dziś sobie grałem o 18, a o 20 już wszystko OFF. Nie polecam serwera :) Szybko się skończy jak tak co chwile OFF.

Pozdrawiam.

Wczoraj nie wiem czemu bylo off, ale dzis nie dziala polowa serverow bo OVH ma problemy - fajnie, ze nie polecasz ze wzgledu na serwerownie. W takim razie chyba musialbys nie polecac wiekszosci "znanych" serverow :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wczoraj nie wiem czemu bylo off, ale dzis nie dziala polowa serverow bo OVH ma problemy - fajnie, ze nie polecasz ze wzgledu na serwerownie. W takim razie chyba musialbys nie polecac wiekszosci "znanych" serverow :D

Tylko taki pierwszy rzut okiem zrobiłem :) 2 dni i dwa dni z rzędu off na kilka godzin to chyba nie jest przyzwoite?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

@kapikox22 to ich wina, że serwerownia pada?

No jasne że nie :) A wczoraj też padła serwerownia? Uspokuj się.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

No jasne że nie :) A wczoraj też padła serwerownia? Uspokuj się.

No raczej ty się uspokój, bo nie polecasz servera ze względu na dwudniowe padanie, może wczoraj też padła? albo mieli jakieś problemy?

Opublikowano

No raczej ty się uspokój, bo nie polecasz servera ze względu na dwudniowe padanie, może wczoraj też padła? albo mieli jakieś problemy?

No już dobrze ... Spokój nas uratuje. Poprawie swój post dobrze?

Jako iż moje doświadczenie na ShivaMt2 sięga zaledwie 140 minut przegranej gry. Jestem troszkę zniesmaczony tym iż zawsze gdy jestem po pracy (tak pracuje w weekendy) i mam czas się zrelaksować przy ulubionej grze. Mój pech mnie prześladuje i serwer nie działa. Dlatego pobrałem inny serwer którego nie bd reklamował który odziwo działa. Kropka, możemy uznać to za zakończenie niepotrzebnej wymiany zdań ?

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

No już dobrze ... Spokój nas uratuje. Poprawie swój post dobrze?

Jako iż moje doświadczenie na ShivaMt2 sięga zaledwie 140 minut przegranej gry. Jestem troszkę zniesmaczony tym iż zawsze gdy jestem po pracy (tak pracuje w weekendy) i mam czas się zrelaksować przy ulubionej grze. Mój pech mnie prześladuje i serwer nie działa. Dlatego pobrałem inny serwer którego nie bd reklamował który odziwo działa. Kropka, możemy uznać to za zakończenie niepotrzebnej wymiany zdań ?

Serwerownia OVH miała problemy, wszystkie serwery, które tam mają swoją maszynę dziś wieczorem były niedostępne.

Wczoraj w okolicach 24 mieliśmy około 15-20 minutową konserwację, pisaliśmy o tym na grze.

Więc wypraszam sobie, że serwer codziennie jest po pare h offline.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...