Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o "pluginwriterze" Serip'ie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś ciągle dostęp do wszystkich komend, wszystkich opcji, więc nie gadaj mi, ze nie miałeś jak sprawdzić czy plugin jest w 100% sprawny.

Sprawdzała kod? Bardzo ciekawe, bo niby skąd ona moze wiedzieć kogo ten kod jest, jesteś śmieszny chłopcze :D

Prześledź cały temat i wtedy zobacz, bo widocznie nawet nie czytałeś co tutaj

się działo. 

Popatrz, że tym, że wszystkiego nie sprawdzałem to byłem głupi i Ci zaufałem,

bo ludzie na MPCforum mieli o Tobie dobrą opinie w kilku tematach. Tylko

dlatego CI zaufałem, a ten temat jest po to, żeby znowu taki głupiec (oooh ach :C)

nie próbował Tobie ufać. Wydaję mi się, że nie ma po co ciągnąć tej dyskusji

bo tacy ludzie jak Ty się nie zmieniają. :)

Sam teraz twierdzisz, że to było od początku zrobione celowo, że ten plugin to było

jakieś edytowane gówno i od początku chciałeś zrobić tak, abym nie sprawdził wszystkiego.

I nie obchodzi mnie to czy to była też moja wina, czy Twoja. Fakty są takie, że

sprzedałeś gówno i tyle w tym temacie.

Życzę powodzenia w pisaniu tych Twoich pseudo-edit-fake pluginów dla innych

ludzi za hajsy $.$. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podziękował i powodzenia z serwerem :P

@Teraz można by trochę o Avaterysie opowiedzieć xDD

Zacznij od siebie, potem o mnie mów baranie. Do konca Ci sie w glowie pojebalo, temat jest zupelnie o czym innym a Ty od razu mnie musisz zaczynac pomawiac. Wez czlowieku znajdz sobie jakies zainteresowania czy cos, podrózuj po swiecie, poznawaj ciekawe kultury, ludzi, chyba, ze polakiem-biedakiem jestes to w pilke idz pograj. O co Tobie czlowieku chodzi... Nagraj ten filmik na mnie o tym jaki to jestem zly i niedobry, nawet lapke-srapk Ci dam, bo pierdola mnie internetowe spiny ale juz skoncz pieprzyc.

Sorry za literowki, wyklikane z iPhone'a, pozdrawiam z plazy biedaki. :D

Opublikowano

Zacznij od siebie, potem o mnie mów baranie. Do konca Ci sie w glowie pojebalo, temat jest zupelnie o czym innym a Ty od razu mnie musisz zaczynac pomawiac. Wez czlowieku znajdz sobie jakies zainteresowania czy cos, podrózuj po swiecie, poznawaj ciekawe kultury, ludzi, chyba, ze polakiem-biedakiem jestes to w pilke idz pograj. O co Tobie czlowieku chodzi... Nagraj ten filmik na mnie o tym jaki to jestem zly i niedobry, nawet lapke-srapk Ci dam, bo pierdola mnie internetowe spiny ale juz skoncz pieprzyc.

Sorry za literowki, wyklikane z iPhone'a, pozdrawiam z plazy biedaki. :D

A ja jestem pewnie kilka razy bogatszy od Ciebie, nie mówię Tu o pieniądzach zarabianych przez rodziców, a bardzo lubię uprawiać sporty związane z piłką ;)

Mógłbyś tak misiu nie wylatywać od razu z ocenianiem ludzi po Ty co robią ? Było by bardzo miło. A kontakt z tobą jednak zamknę na dobre.

Btw, oj jak słodko że jesteś na plaży, tyle że nad Bałtykiem więc jak to sam nazywasz jesteś "biedaczkiem" według samego Siebie. ;)

Btw x2 Nie pierdol o już nawet samym podróżowaniu po świecie bo sam wiekszość siedzisz przed kompem, pisząc słabe pluginy bo nie oszukujmy się, to co piszesz to potrafią 12 latki c;

No, takze to by było na tyle ;)

Przepraszam, ale za co?  xD

Na forum regulaminu nie złamał.

Oprócz tego, odszkodowanie dla właściciela pluginu, karę na nieodprowadzenie podatku...

Na temat prawa wypowiadajmy się, gdy go znamy by nie wprowadzając innych w błąd, ponieważ prawo to jest poważna sprawa  ;)

W sumie, to opublikował przerobione przez Siebie xcrGuilds do których licencji nie ma, więc prawo forum złamał ;d ?

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

Organereq, ponioslo mnie troche z tym, kto bogaty, kto biedny, przyznaje, ale co Ty bys zrobil jakbys widzial, ze w co drugim poscie ten kretyn wspomina o Tobie i mowi jaki to Ty jestes zly, c*****y, niestabilny. Tez bys sie wkurwil. ;)

A i tak, jestem nad Baltykiem, co nie oznacza, ze biedny jestem. Polskie morze ma swoj klimat i pomimo, ze w tym roku odwiedzilem juz Egipty, Grecje i inne wymysly, postanowilismy na tydzien odwiedzic i nasze morze. ;) Ale to nie temat o turystyce, wiec walic to. mnie po prostu denerwuje zachowanie Marcina, chcialem sie z nim pogodzic, pisalem na skype, ale sie nie da, bo on humory ma jak gimbus, a potrafi sie zachowac i mozna z nim czasem popisac. nagraj ten film, dam komentarz, ze c*****ym programista jestem, dam lapke i tyle, ale nie lubie takiego wysmiewania mnie publicznie bez mojej wiedzy.

ale wracajac do tematu, az nie chce mi sie wierzyc, ze Serip odwalil takie cos, nie znam go jakos dobrze, ale zawsze wydawal sie w porzadku, bronil mnie wiele razy przed takimi marcinami w tematach, wiedzial o co chodzi, pisalem z nim kiedys na skype o pluginach - byl mily kontaktowy, co nie zmienia faktu, ze nie kupowalem nic od niego.. :)

Opublikowano

Widze ze zaczeło sie robić głośno \=.=/

Nie znam żadnego programisty MC ponieważ mam ich w dupie -- mogę opisać na PW dlaczego :D

Jak dla mnie trafiłeś albo na podróbkę lub wysłał ci złe pliczki --

nie sądzę by jakiś "Programista" chciał sobie zepsuć jeszcze bardziej "reputacje" bo ostatnio zauważyłem że ma jej dość mało

-- Reputacja to podstawa bez tego nic nie zrobisz.... może serio wyjechał na te jego "wakacje" 

sądzę że jak zobaczy ten temat to w trybie sekundowym da ci działające pliki

--------

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

@OnnPL On już udzielił odpowiedzi i powiedział że jest na wakacjach, co do tego masz rację, po co miał by sobie psuć reputację ?

Uczę się pisać pluginy, chcesz jakiś? Pisz śmiało na PW, a na pewno odpowiem :P.

Opublikowano

Tak to czytam i czytam... tu w sumie nic nie ma, poza spamem :D
Mogę wam dać logi, jak ten "ktoś" testuje plugin, miał prawo testować go,nie kazałem mu go kupić.
Sporo osób dostało to (plugin) za darmo, wystraczyło napisać, ale jak ktoś z góry napisał, ze płaci... :D
Tak to jest, jak się kupuje, a nie testuje do końca, poza tym pisałem, ze jezeli bedzie jakis blad to naprawie to, ale kazdy wie, ze sa teraz wakacje, wyjazdy itd.
Poza tym komu się chce 24/7 siedzieć na dupie i patrzeć na ten monitor?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Tak to czytam i czytam... tu w sumie nic nie ma, poza spamem :D

Mogę wam dać logi, jak ten "ktoś" testuje plugin, miał prawo testować go,nie kazałem mu go kupić.

Sporo osób dostało to (plugin) za darmo, wystraczyło napisać, ale jak ktoś z góry napisał, ze płaci... :D

Tak to jest, jak się kupuje, a nie testuje do końca, poza tym pisałem, ze jezeli bedzie jakis blad to naprawie to, ale kazdy wie, ze sa teraz wakacje, wyjazdy itd.

Poza tym komu się chce 24/7 siedzieć na dupie i patrzeć na ten monitor?

A ja widzę po prostu Twoje wypowiedzi i śmiać mi się chcę.

Sam pokazałeś przez te odpowiedzi swoją "klasę" (której nie masz :D)

Tymi komentarzami po prostu sam się dołujesz (:C), jesteś niczym, udajesz

wielkiego programiste, a założę się, że każdy kto to czyta śmieję się teraz z Ciebie.

Poza tym, nie wiem po co piszesz tutaj takie pierdoły, a na GG do sponsora

srasz i mówisz, że oddasz pieniądze, a więc... :)

Wydaję mi się, że nie warto już ciągnąć tego tematu, oddasz

pieniądze i sprawa będzie zakończona, nie chcę się teraz tutaj

z nikim kłócić, dlatego kończę odpisywać na te Twoje wypociny

bo nie warto po prostu. 

P.S: Miłych wakacji :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Oszuści wszędzie oszuści, ja też raz kupiłem plugin od xWOLF (podszywał się pod brata digitalixa) i sprzedał mi plugin digitalixa za 60 zł oczywiście bez aktywacji

EasySV <3

Opublikowano

@Kajmes Masz nauczke ;3

Plugin kupuj zazywczaj odemnie albo , Digitalixa , lecz digi chyba nie am aktualenj wersji malo tego xD on nie chce jej sprzedawac , btw

serip zawiodles i to wszystko :D , ale pan ktory zalozyl temat tez moglby sie wstrzymac troche ;3

Opublikowano

Organereq, ponioslo mnie troche z tym, kto bogaty, kto biedny, przyznaje, ale co Ty bys zrobil jakbys widzial, ze w co drugim poscie ten kretyn wspomina o Tobie i mowi jaki to Ty jestes zly, c*****y, niestabilny. Tez bys sie wkurwil. ;)

A i tak, jestem nad Baltykiem, co nie oznacza, ze biedny jestem. Polskie morze ma swoj klimat i pomimo, ze w tym roku odwiedzilem juz Egipty, Grecje i inne wymysly, postanowilismy na tydzien odwiedzic i nasze morze. ;) Ale to nie temat o turystyce, wiec walic to. mnie po prostu denerwuje zachowanie Marcina, chcialem sie z nim pogodzic, pisalem na skype, ale sie nie da, bo on humory ma jak gimbus, a potrafi sie zachowac i mozna z nim czasem popisac. nagraj ten film, dam komentarz, ze c*****ym programista jestem, dam lapke i tyle, ale nie lubie takiego wysmiewania mnie publicznie bez mojej wiedzy.

ale wracajac do tematu, az nie chce mi sie wierzyc, ze Serip odwalil takie cos, nie znam go jakos dobrze, ale zawsze wydawal sie w porzadku, bronil mnie wiele razy przed takimi marcinami w tematach, wiedzial o co chodzi, pisalem z nim kiedys na skype o pluginach - byl mily kontaktowy, co nie zmienia faktu, ze nie kupowalem nic od niego.. :)

Uno problemo, sam teraz wyszedłeś z gimby, ew jesteś jeszcze w 3 klasie. Więc nie leć tutaj na nikogo od gimbów.

Serip to gówno i i tyle. Takich tematów powinno być więcej można napisać co kto o kim myśli i nie było by tyle spin ;)

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

To tak, pora,abym i ja wypowiedział sie w tym temacie. Znam Seripa bardzo dobrze, może około nawet 2 lat i Serip nie jest żadnym oszustem. To, że mógł żle napisac plugin, dobra. Kazdemu sie to zdarzy. Polskie prawo rekolamacji produktu nie mówi,aby Ci to naprawił w terminie 5 minut,ale terminie 14 dni od zakupu. Po 2 radzę autorowi tego postu grzeczniej sie odzywać do ludzi.

Po 3 czy zawarłeś z nim na papierze lub w formie elektronicznej umowę o dzieło ? Bo ja takiej tu nie widzę.

To chyba na tyle.

Dziękuję bardzo za uwagę.

Nawet chciałbym w imieniu wszystkich tu zebranych osob przeprosić Seripa,bo odwala kawał dobrej roboty. @Serip jesteśmy z Tobą.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Ziom ty chyba nie ogarniasz, że on przerobił plugin (który nie jest jego), a zarazem go sprzedaję. Podaje się za dobrego programistę, a gówno wie. ZROZUM, CO BYŚ ZROBIŁ TY JAK

KUPUJESZ PLUGIN, KTÓREGO NIE MA NA INTERNETACH, A DOSTAJESZ COŚ CO MA 90% LUDZI ;_____________;

Dowód masz ? To prosze bardzo. Bo za fałszywe oskarżenie też może sie coś znaleźć.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Sprzedajac kogos plugin , nie swoj moim zdaniem ten ktos powinen zdechnac :) , tyle , nie nawidze takich ludzi gdybym spotkal na ulicy takiego to bym po nim skakal : D

Opublikowano

To tak, pora,abym i ja wypowiedział sie w tym temacie. Znam Seripa bardzo dobrze, może około nawet 2 lat i Serip nie jest żadnym oszustem. To, że mógł żle napisac plugin, dobra. Kazdemu sie to zdarzy. Polskie prawo rekolamacji produktu nie mówi,aby Ci to naprawił w terminie 5 minut,ale terminie 14 dni od zakupu. Po 2 radzę autorowi tego postu grzeczniej sie odzywać do ludzi.

Po 3 czy zawarłeś z nim na papierze lub w formie elektronicznej umowę o dzieło ? Bo ja takiej tu nie widzę.

To chyba na tyle.

Dziękuję bardzo za uwagę.

Nawet chciałbym w imieniu wszystkich tu zebranych osob przeprosić Seripa,bo odwala kawał dobrej roboty. @Serip jesteśmy z Tobą.

Skoro on zrobił WIELKĄ lipę to ja nie mam zamiaru odnosić się do tego, hmm.. Grzecznie? ^^

Rozumiem, napisałby źle plugin, ale on (znowu chyba, bo słyszałem też o jego edit pro elo xCrafterkach)

edytował jakiś plugin, sprzedał go, i mam w dupie czy była jakaś elektroniczna jak to powiedziałeś umowa,

nie, nie było jej, a tylko dlatego że w błąd wprowadziły mnie opinie na MPCforum. Zobacz, ja mu ZAUFAŁEM,

a on odje*ał lipę, reszta mnie nie obchodzi. - Napisał sponsorowi, że zwróci pieniądze, dlatego jeżeli tak się

stanie to chociaż powiem o nim dobre zdanie: Że zachował się wporządku. Tyle w tym temacie, ja wiem, znasz go,

bronisz go bo go lubisz, ale dla mnie zachował się jak za przeproszeniem szma*a, dlatego mówię, skoro zwróci

wszystko sam osobiście napiszę tutaj post z podziękowaniem dla niego, że chociaż potrafił się zachować porządnie.

Opublikowano

Sprzedajac kogos plugin , nie swoj moim zdaniem ten ktos powinen zdechnac :) , tyle , nie nawidze takich ludzi gdybym spotkal na ulicy takiego to bym po nim skakal : D

Otek chlopie, bez spiny. wiadomo, ze jak ktos robi hajs na podpierdolonym pluginie od kogos jest chu/jem, ale bez przesady. sa ludzie i parapety i tyle.

Marcin, spinasz sie o jakies je/bane gildie...? Napaknalem na naszym ts3 graczom, ze postaram sie napisac cos wlasnego, bo aktualna wersja Twoich jest pobugowana, nie mowilem, ze beda one super z*******e, mowilem, ze postaram sie (bo cos takiego jak gildie Hesterqa przykladowo to prosta sprawa). dla MCWG zawsze chce jak najlepiej dlatego tak powiedzialem, bez spiny ziomuś. czasem pierd/olne jakas glupote pod wplywem impulsu, ale nikomu celowo nie szkodze tym, tym bardziej Tobie. ;)

Organereq, gimbus nie musi byc gimnazjalista. moze sie ktos zachowywac infantylnie czyli jak gimbus. : D ale walic to, jak kogos urazilem postem o biedakach sorry, pozdro 600 na rejonie.

Co do Seripa, dziwna sprawa, troche gowniacko sie zachowales, ale co zrobic, kazdemu sie zdarza

Opublikowano

Przeczytałem jedynie pierwszą stronę tego tematu więc jak się powtarzam to trudno. Osoby trzecie nie powinny wywoływać gównoburzy to bym nie miał takiego problemu i przeczytałbym wsio.

Podstawową zasadą przy takim zleceniu  jest sprawdzenie czy osoba, która się tego podejmuje ma jakiekolwiek pojęcie o tym co robi. Najczęściej polega to na sprawdzeniu udostępnionych przez niego pluginów, jeżeli zaś takowych nie ma to w tym momencie - zerwanie rozmów, bo kota w worku się nie kupuje!!! Gdy dochodzi do momentu, że plugin jest "skończony" to obowiązkiem osoby, która za to płaci jest skrupulatne sprawdzenie jak plugin działa jeżeli tego nie zrobiła i zapłaciła to może tylko i wyłącznie winić swoją głupiznę.

Moim zdaniem wina leży po obu stronach. Serip'a, bo wcisnął wam gówno, i wasza, bo nie pokwapiliście się by ten plugin konkretnie sprawdzić. 

A wystarczyło ludzi popytać, to zaraz ktoś by wam Tirex'a polecili, który ma napisany plugin na gildie, ful serwis i wszystko ładnie działa, bo miałem okazję z niego korzystać, a cena identyczna.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Pitbull !

TIREXA

hahahHAHAHHahahhahahahahhaaahahhahahahha

Lubie Cie ziom , ale teraz dopierdoliles jak lysy grzywa po parapecie xD

Opublikowano

Przeczytałem jedynie pierwszą stronę tego tematu więc jak się powtarzam to trudno. Osoby trzecie nie powinny wywoływać gównoburzy to bym nie miał takiego problemu i przeczytałbym wsio.

Podstawową zasadą przy takim zleceniu  jest sprawdzenie czy osoba, która się tego podejmuje ma jakiekolwiek pojęcie o tym co robi. Najczęściej polega to na sprawdzeniu udostępnionych przez niego pluginów, jeżeli zaś takowych nie ma to w tym momencie - zerwanie rozmów, bo kota w worku się nie kupuje!!! Gdy dochodzi do momentu, że plugin jest "skończony" to obowiązkiem osoby, która za to płaci jest skrupulatne sprawdzenie jak plugin działa jeżeli tego nie zrobiła i zapłaciła to może tylko i wyłącznie winić swoją głupiznę.

Moim zdaniem wina leży po obu stronach. Serip'a, bo wcisnął wam gówno, i wasza, bo nie pokwapiliście się by ten plugin konkretnie sprawdzić. 

A wystarczyło ludzi popytać, to zaraz ktoś by wam Tirex'a polecili, który ma napisany plugin na gildie, ful serwis i wszystko ładnie działa, bo miałem okazję z niego korzystać, a cena identyczna.

Łoooo w końcu ktoś kto też napisał że nie kupuje sie od kogoś kto nie a żadnych dobrych publicznych projektów :P

TiREX-a to nie wiem czy jest co polecać, okropnie nie są, ale dobrymi to bym ich nie nazwała :P nawalone nie wiadomo czego i gdzie, część rzeczy wykonana podobnie jak pisze osoby po 3 tygodniach nauki :D więc to nie jest nic dobrego

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...