Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o "pluginwriterze" Serip'ie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@S0L1D3R Ja się tylko spytałem co chciałby ujrzeć w owym pluginie, jeżeli chodzi o gildie to piszę je od zera i nie mów że mydlę oczy innym bo znam się na javie, mimo że miałem długą przerwę, ale wszystko sobie przypominam i zobaczysz efekty :P

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.png_d3Vil

Tak, tak zobaczę plugin tak samo jak te super nowoczesne serwery, które miały być bardzo popularne i wyróżniające się :)

Stara bajeczka jak świat.

A to, że spytałeś się o plugin inny niż "zapowiedziałeś" wpływa na Ciebie źle, bo widać że nie jesteś skoncentrowany na jednym.

@1361622928-U485574.pngautor

To jak, składasz pozew? xD

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Hah

@OtekPlay

Jeśli chodzi o twoj plugin na gildie to tez troszke jak serip tyle ze widze ze twoj jest autorski z digitalix jednak po wplacie olewales mnie a obiecales dopisywac cos  hah :D

Opublikowano

@nik5PL,

Może i się nie oddzywał, lecz sprzedał działający plugin zapewne i to na co się umawialiście a nie g. które nie działa.

Zresztą ten temat nie jest na temat otka ;)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.png_d3Vil

Tak, tak zobaczę plugin tak samo jak te super nowoczesne serwery, które miały być bardzo popularne i wyróżniające się :)

Stara bajeczka jak świat.

A to, że spytałeś się o plugin inny niż "zapowiedziałeś" wpływa na Ciebie źle, bo widać że nie jesteś skoncentrowany na jednym.

@1361622928-U485574.pngautor

To jak, składasz pozew? xD

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Już trzeci raz chyba napiszę, że to nie ode mnie zależy tylko od sponsora, bo on to zakupił.

Myślę, że muszę go poinformować co o tym sądze i przydałoby się. Jak widać, wielki

pro elo plugin writer Serip się nie odezwię w tym temacie (chyba, że za miesiąc, dwa xD)

Szczerzę? Nie obchodzi mnie to, moja ekipa ma inne gildie, od innego użytkownika, które

działają, są regularnie akutalizowane, dopracowywane i nie widzę potrzeby zmiany. Co do Seripa

to po prostu naprawdę wielka szkoda, czytając MPCforum miałem wrażenie, że na  100% nie będzie

lipy, jeśli do niego napiszę w tej sprawie. Okazało się co innego. Wg. mnie Serip powinien zostać

zbanowany całkowicie na MPCforum, ponieważ tu nie chodzi o zwykłe oszustwo, ale ogłaszanie się

i oszukiwanie użytkowników MPCFORUM, a na tym administracji powinno zależeć i powinni robić

z tym konkretny porządek. Nawet jeśli zostanie na tym forum, nic mu się nie stanie (Bo to ja kupiłem, tak,

bo to ja byłem głupi, że dałem się oszukać, no ja idę dalej szukam kapusty w polu, pomiędzy ścianami

Serip lata z gołębiami) to mnie to nie obchodzi. Wystarcy mi, że większość już zna go w 100%, pierw była

afera, że przerabiał xCraftersy, teraz drugi raz prawda o nim, że sprzedaję prawdopodobnie nie swoje, jakieś

ujowo zedytowane Pluginy. Tyle mi wystarczy, ostrzegałem go że założe taki temat i mu z*ebie opinie, jeżeli

nie naprawi i nie zrobi update tego pluginu (który bd działać). Nie raczył się odezwać, a więc... Sorry :3

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@nike5PL

Nie pamietam abys pisal ostatnio , a dopiero ostatnio wrocilem do minecrafta ;) , ja nie bede za Toba latal , to Ty masz sie ubiegac o aktualizacje :) to juz jest danwo gotowe

@MarcinPSP

Widzialem Gildie na MCWG , sa bodajze wporzadku ,

@Serip

Czekamy na wypowiedz :D

Opublikowano

@MarcinPSP ,

Heh, tez mialem przygody z Avaterysem , lecz nie chce mi sie opowiadac , pogadalimsyt , jakos sie tam pogodzilismy , ale zapewne nie mogl ich edytowac ;p , to tez bym wzial sprawe w swoje rece

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi znam seripa z rok czasu poznalismy sie jak kupowalem do niegk plugin na sms shop i prosilem k przerobienie skywars na moje potrzeby wszystko ladnie chodzili zero bugow

@Andre13

jestes gl.pi... nest to umowa nie pisana wiec gowno a nie musi oddac kase... jak hy podpisali umowe to owszem ale to jest styacja " dam ci 5 zl z stack diaxow" dales mu 5zl on ci nie dal diaxow pojdziesz na policje ??

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@dekros123

Ale ty jesteś tępy, po pierwsze zapłacili za ten plugin +100PLN a nie twoje 5 złotych i nie zapłacili za jakieś diamenty tylko za plugin. Plugin można zaliczyć do oprogramowań a nie waluty w grze. Może jeszcze powiesz że serip przerobił skywars za darmo?? Jest tak samo jak z antywirusami, jeśli coś w nich nie działa (nie z twojej winy) a są one płatnę wtedy możesz podać firmę do sądu. Ten pseudo plugin seripa pt. "XTiReXSERIPPSP-GILDIE" to gówno. Tyle w temacie, serip powinien dostać perma i nie naciągać więcej non-cukrów na te jego "autorskie cuda"

MPC Love<3

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi znam seripa z rok czasu poznalismy sie jak kupowalem do niegk plugin na sms shop i prosilem k przerobienie skywars na moje potrzeby wszystko ladnie chodzili zero bugow

@Andre13

jestes gl.pi... nest to umowa nie pisana wiec gowno a nie musi oddac kase... jak hy podpisali umowe to owszem ale to jest styacja " dam ci 5 zl z stack diaxow" dales mu 5zl on ci nie dal diaxow pojdziesz na policje ??

Ile razy mam pisać w tym temacie, że nie został on założony po to by spytać czy iść na policje,

tylko po to, żeby inni się trochę o nim dowiedzieli.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

@dekros123 porównaj sobie 100 zł a 5 zł
@topic
Złamał co najmniej 3 pkt regulaminu forum:
RIPowanie
Próba oszustwa / niestety udana
Piractwo
@Serip - plagiator (?) cała prawda wyszła na jaw

1396198139-U945952.png

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Naprawdę szkoda, że go już tutaj nie będzie xD

@dekros

przerobić plugin to umie każdy głupi ("pewnie wiadomości")

Właśnie też wydaję mi się, że on się już tutaj nie pokażę, bynajmniej

pod nickiem Serip. :D Spodziewajmy się niedługo jakiegoś kolejnego

pluginwritera, pod innym nickiem haha. :D

P.S: Aktualnie moja stara ekipa widziałem, że działa na Twoim pluginie

na gildie, testowałem na serwerze, więc propsy bo naprawdę ciekawa praca. :)

Opublikowano

@dekros123

Tyle w temacie, serip powinien dostać perma

Przepraszam, ale za co? xD

@Serip - plagiator (?) cała prawda wyszła na jaw

Na forum regulaminu nie złamał.

Umowa moze byc zawarta w rozny sposob, nie tylko "ladnym druczkiem i  2 sposobami"

niestety do 250zl dostanie tylko mandat i zwrot dla was pieniedzy

Oprócz tego, odszkodowanie dla właściciela pluginu, karę na nieodprowadzenie podatku...

Na temat prawa wypowiadajmy się, gdy go znamy by nie wprowadzając innych w błąd, ponieważ prawo to jest poważna sprawa ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Swiezu

Powinien dostać bana żeby nie pojawiły się jego "nowe gildie" albo coś w tym rodzaju, MarcinPSP albo Karolina, możecie podesłać kody 2 pluginów które on splagiatował?

@MarcinPSP

Chcesz coś o avaterysie, znajdź na jego profilu reklamę serwera całego autorskiego (wszystko to pluginy) a później wpisz w google "Avaterys skripts" i patrz ile pluginów autorskich :O

MPC Love<3

Opublikowano

@Swiezu

Powinien dostać bana żeby nie pojawiły się jego "nowe gildie" albo coś w tym rodzaju, MarcinPSP albo Karolina, możecie podesłać kody 2 pluginów które on splagiatował?

@MarcinPSP

Chcesz coś o avaterysie, znajdź na jego profilu reklamę serwera całego autorskiego (wszystko to pluginy) a później wpisz w google "Avaterys skripts" i patrz ile pluginów autorskich :O

Jak znajdziesz mi coś takiego na MPC, to jeszcze jest ew. co rozmawiać ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Cała prawda o mnie.. Ciekawe. Sprzedałem plugin, który miałeś okazje testować, byłeś na serwerze, mogłeś testować go dzień i noc,więc wiedziałeś co kupujesz. Tak, to prawda, jestem na wakacjach i nie mam za bardzo jak wchodzić na gadu lub tu, na forum. Co do mojej aktywności na gadu - taka wersja gadu na androida jak sam nie zmienie statusu to zostaje na "dostępnym" mimo tego, że mnie nie ma. Nie będę tutaj się bronić, poprawić te błędy mogę, ale dziwie się Ci, bo sam wiedziałeś doskonale co kupujesz. Chyba zaczne pomagać za darmo, jak kiedyś, tylko dla przyjemości.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@Serip No to skoro widział to co za problem?

Sam zadaje sobie takie pytanie... i wiesz co? nie mam pojęcia.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Cała prawda o mnie.. Ciekawe. Sprzedałem plugin, który miałeś okazje testować, byłeś na serwerze, mogłeś testować go dzień i noc,więc wiedziałeś co kupujesz. Tak, to prawda, jestem na wakacjach i nie mam za bardzo jak wchodzić na gadu lub tu, na forum. Co do mojej aktywności na gadu - taka wersja gadu na androida jak sam nie zmienie statusu to zostaje na "dostępnym" mimo tego, że mnie nie ma. Nie będę tutaj się bronić, poprawić te błędy mogę, ale dziwie się Ci, bo sam wiedziałeś doskonale co kupujesz. Chyba zaczne pomagać za darmo, jak kiedyś, tylko dla przyjemości.

Pokazałeś mi tylko te funkcje typu:

/dolacz

/wyrzuc

Nic więcej mi nie pokazałeś bo wyłączyłeś serwer + przypominam, że wiele razy dla

pewności pytałem czy w sprawie bugów itd znajdę pomoc od Ciebie i będziesz ten "plugin"

update'ował. Przyznaj się, że jesteś chuyowym programistą, Karolina_666 sprawdzała już

kod i to nie jest Twój plugin, a więc? -.- Jeżeli ogłaszasz się gdzieś na forum, że piszesz

pluginy itd, to pisz te pluginy, a nie kopiuj/wklej (ew. jakiś mały edicik) ^^

:::: Twoja obrona to: Widziałeś co kupujesz. - A to jest oszustwo, bo nie pokazałeś

wszystkiego, wypisywałem Ci co ma być - Potwierdziłeś, że to będzie jak i tak samo

później potwierdziłeś, że to działa. Nie odpisywanie na bugi było po prostu tym, że

nie wiedziałeś co i jak, jesteś oszustem, a nie "pluginwriterem". 

+ Sprzedałeś plugin, który nie był Twój, a to też zalicza się do tego jaki jesteś.

Jesteś śmieszny i tyle w tym temacie. ^^

P.S: W dupie mam już ten Twój "plugin", bo: Gówna od gówna nie chcę. :)

5!

Opublikowano

Pokazałeś mi tylko te funkcje typu:

/dolacz

/wyrzuc

Nic więcej mi nie pokazałeś bo wyłączyłeś serwer + przypominam, że wiele razy dla

pewności pytałem czy w sprawie bugów itd znajdę pomoc od Ciebie i będziesz ten "plugin"

update'ował. Przyznaj się, że jesteś chuyowym programistą, Karolina_666 sprawdzała już

kod i to nie jest Twój plugin, a więc? -.- Jeżeli ogłaszasz się gdzieś na forum, że piszesz

pluginy itd, to pisz te pluginy, a nie kopiuj/wklej (ew. jakiś mały edicik) ^^

:::: Twoja obrona to: Widziałeś co kupujesz. - A to jest oszustwo, bo nie pokazałeś

wszystkiego, wypisywałem Ci co ma być - Potwierdziłeś, że to będzie jak i tak samo

później potwierdziłeś, że to działa. Nie odpisywanie na bugi było po prostu tym, że

nie wiedziałeś co i jak, jesteś oszustem, a nie "pluginwriterem". 

+ Sprzedałeś plugin, który nie był Twój, a to też zalicza się do tego jaki jesteś.

Jesteś śmieszny i tyle w tym temacie. ^^

P.S: W dupie mam już ten Twój "plugin", bo: Gówna od gówna nie chcę. :)

5!

Miałeś ciągle dostęp do wszystkich komend, wszystkich opcji, więc nie gadaj mi, ze nie miałeś jak sprawdzić czy plugin jest w 100% sprawny.

Sprawdzała kod? Bardzo ciekawe, bo niby skąd ona moze wiedzieć kogo ten kod jest, jesteś śmieszny chłopcze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...