Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o "pluginwriterze" Serip'ie

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

2up

Podaj IP tych serwerów, ponieważ będziesz od niego przydupasem, który po prostu ma tak napisać, a nie ;)

Daj dowód, a wtedy będzie kolejna rzecz by wyjaśnić tą przykrą sytuację z seripkiem xD

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc widziałem kilka serwerów, których korzysta z jego pluginów typu: oxGuild, oxRanking i szerze mówiąc działają dobrze, a to że wam jakiś kit wcisną to nie znaczy że jusz musicie hejtować <3 Po prostu zgłoście to do niego on popatrzy i naprawi, a nie już robisz mu jakomś reputacje na forum -.-<3 

Ja nic do niego nie mam, xD<3

Jezu, czytaj ze zrozumieniem... On nie chcę poprawić, kontakt się urwał...

Opublikowano

Jezu, czytaj ze zrozumieniem... On nie chcę poprawić, kontakt się urwał...

Jezu pomyśl, wakacje -.- Mógł wyjechać :)

Opublikowano

Tak to jest, jak już komuś zapłacisz. Najpierw powinieneś sprawdzić gildie, a później mu wysłać hajs. Może niech @Serip się wypowie. ;-)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jak mnie denerwują ci, którzy kończą zdanie emotikonem, agrh...

Zazwyczaj utrzymuje się jakiś kontakt podczas wyjazdu, a tym bardziej gdy się robi coś dla kogoś...

Opublikowano

Nie wiem po co teraz komentujecie to, niech się wypowie ten o kim jest ten temat, a nie SPAMujecie i nabijacie sobie posty...

@1361622928-U485574.png_d3Vil - Pisał, pisał, on im dał jakiś szmelc i nagle wyjechał (dodatkowo nic nie pisząc).. Graty naprawdę...

Opublikowano

Jak mnie denerwują ci, którzy kończą zdanie emotikonem, agrh...

Zazwyczaj utrzymuje się jakiś kontakt podczas wyjazdu, a tym bardziej gdy się robi coś dla kogoś...

Może i masz rację, ale skoro wyjechał, a nie ma przy sobie komputera, albo lapka? A jak nie mam telefonu z androidem i nie mam gg, skype? 

Nie wiem po co teraz komentujecie to, niech się wypowie ten o kim jest ten temat, a nie SPAMujecie i nabijacie sobie posty...

@1361622928-U485574.png_d3Vil - Pisał, pisał, on im dał jakiś szmelc i nagle wyjechał (dodatkowo nic nie pisząc).. Graty naprawdę...

Wszystkie opcje są możliwe, ja do nie go nic nie mam <3

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.png_d3Vil

Jak nie ma niczego skoro odpisał, że jest na wakacjach i dziwne, że był ostatnio też dostępny od 5 rano?

Ty jesteś pewnie od niego przydupasem, który kazał mu napisać wszystko.

Sprawa prawdopodobnie trafi na policję, ale jeszcze się nad tym zastanawiamy.

A co do tematu, to on podsyłał nam 4 pluginy i każdy z nich nie działa poprawnie ;)

(Gildie + Ranking + Tab + Gildie).

Opublikowano

@707 No to nie trafi na policję, ale tak to autora tematu: Po co piszesz to na forum, to jest problem pomiędzy nimi, i nie musiał już pisać tego na całym forum -.- Można to też rozwiązać w inny sposób np. Napisać do nie go o zwrot piniędzy jak nie odda to wtedy niech zgłasza na policję <3

Opublikowano

Może i masz rację, ale skoro wyjechał, a nie ma przy sobie komputera, albo lapka? A jak nie mam telefonu z androidem i nie mam gg, skype? 

Wszystkie opcje są możliwe, ja do nie go nic nie mam <3

Już od pierwszego postu widać, że jakiś "przydupas" jak to ujął 707.

Czekam na IP serwerów z jego gildiami  xD

@"707" No to nie trafi na policję, ale tak to autora tematu: Po co piszesz to na forum, to jest problem pomiędzy nimi, i nie musiał już pisać tego na całym forum -.- Można to też rozwiązać w inny sposób np. Napisać do nie go o zwrot piniędzy jak nie odda to wtedy niech zgłasza na policję <3

Pisałem z tydzień temu, do tej pory nie mam odpowiedzi.

I nie broń go już, skoro nie potrafisz nawet ogarnąć po co jest ten temat

to zmykaj, sio :D ... (Pewnie Serip kazał Ci napisać to co napisałeś,

bo z Twoich wypowiedzi wynika, że nawet tego nie czytałeś.)

Nie chcę, aby inni użytkownicy dali się oszukać tak jak my. Pis jou nara.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@"707" No to nie trafi na policję, ale tak to autora tematu: Po co piszesz to na forum, to jest problem pomiędzy nimi, i nie musiał już pisać tego na całym forum -.- Można to też rozwiązać w inny sposób np. Napisać do nie go o zwrot piniędzy jak nie odda to wtedy niech zgłasza na policję <3

Przeciez autor tematu napisal go, aby ostrzec nas przed tym oszustem...

Opublikowano

Jezusie Maryje zbanujcie tą osobę która nie umie czytać ze zrozumieniem ... Pisali już o zwrot pieniędzy, a nagle pyk. Kontakt się urwał

xKAm1xO.png

Opublikowano

@kolopolx7 Znalazł się ten co napisał plugin na leczenie -.-

@topic 

Tak @Serip zapłacił mi z waszych pieniędzy żebym tak pisał (wow, w jednym dniu zarobiłem tyle... ) 
Ja nic do niego nie mam dlatego Pa Pa <3

@kolopolx7 Tak proszę administrację, aby dała mi bana -.-

Opublikowano

@topic 

Tak @Serip zapłacił mi z waszych pieniędzy żebym tak pisał (wow, w jednym dniu zarobiłem tyle... ) 

To podasz te IP serwerów z gildiami? Czy po prostu lubisz kłamać? O_o

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

@topic 

@offtop

co ma piernik do wiatraka ?

PS. nie kończ zdań emotkami

xKAm1xO.png

Opublikowano

@topic 

Znalazł się ten najmądrzejszy, wiedzący czy on ich oszukał czy nie, powoli zaczynam wierzyć, jak to napisali że jesteś jego 'przydupasem'

Weź przestań te emotki bo to denewruje @_@

Opublikowano

Kłamstwo to moje drugie imię a tutaj masz IP: x
A tutaj ss'a:
7206914059354711213601.png

Nazwa oxGuild, oxRanking (nazwa od jego serwera: Hard-OX)

Pasjonat
Opublikowano

hahahahah

mamy inne gildie, ponieważ byliśmy zmuszeni kupić od marcinsps (czy jakoś tak)

@Edit

Ten screen był robiony jak one jeszcze były na serwerze.

One działały jak nam dał nowy pliczek sql, ale i tak w c**j było bugów.

Ps. ten ss jest z 16.07.2014 gdzie te gildie jeszcze były, teraz mamy w ogóle inne, ponieważ gracze się skarżyli i musieliśmy je zmienić.

Opublikowano

Znalazł się ten najmądrzejszy, wiedzący czy on ich oszukał czy nie, powoli zaczynam wierzyć, jak to napisali że jesteś jego 'przydupasem'

Weź przestań te emotki bo to denewruje @_@

@offtop

co ma piernik do wiatraka ?

PS. nie kończ zdań emotkami

A tutaj widzę że znalazły się "przydupasy" @wlatca <3 

Opublikowano

Kłamstwo to moje drugie imię a tutaj masz IP: HS-WG.PL

A tutaj ss'a:

7206914059354711213601.png

Nazwa oxGuild, oxRanking (nazwa od jego serwera: Hard-OX)

A no dzięki, że podałeś nasz serwer hahahahahahahahaha.

HS-WG.PL to nasz serwer i tam jest nowy plugin od MarcinPSP,

kiedy robiłeś tego SS'a?

- A widzę datę, 16 lipiec, no wtedy właśnie był wgrany jego plugin.. -.-

Który nie działał.

Pasjonat
Opublikowano

On był wgrany przez chwile, aż musieliśmy znaleźć innego programiste, który by nam zrobił gildie.

Te gildie były pobugowane i nic w nich nie działało.

Jak chcesz sprawdzić to mogę Cie zaprosić na oddzielny serwer i przetestujesz sobie czy wszystko tam działa.

A teraz wypierdalaj stąd przydupasie :*

Opublikowano

@basiorrrrr ale mieliście -.-

@Synthio Na samym początku serwera, w drugi dzień po starcie za pomocą komendy /bukkit:plugins

No mieliśmy bo je sprawdzaliśmy. O_O

Plugin sam w sobie "działał" tylko pod względem, że był wgrany (Dlatego na ss'ie widać, że jest ten plugin.. O_O)

i działała komenda /gildia, można było ją założyć, a reszta funkcji nie działała... O_O A więc...

- Piszesz, że widziałeś serwery z gildiami i działały.

- Podajesz IP naszego serwera gdzie gildie zostały przymusowo zmienione, gdyż ten

plugin od Seripa nie działał. To tak jakby zaprzecza wszystko sobie, bo:

- Gildie nie działały poprawnie.

Czyli wniosek jest taki: Chciałeś udowodnić, że był/jest serwer, na którym te gildie działają, podkreślam działają...

A tam nie działajooo xD, a więc nie wiem po co dalej ciągniesz temat, że je mieliśmy... Mieć, a działać to całkiem

inne rzeczy. Naprawdę, zastanów się co piszesz, bo narazie Ci te Twoje udowadnianie nie wychodzi jak powinno..  -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...