Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnar2.eu - Stań do walki ![DEDYK] [MEDIUM/EASY] Start już w piątek o 18:00 | Aktualizacja!

Ragnxxx

Start  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start na nowo bez bugów?

• Tak, na nowo bez bugów.
      4
    • Nie nie chcemy startu serwera.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez te dziwne v2 nie ma gdzie expic strasznie małe spoty tam i ponad połowa tej mapki jest pusta + spotysie respią z 15 sek..

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawki, które zostały wprowadzone:

-Dodaliśmy przejście do Av2.

-Dodano tp pod Seon-Pyeong.

-Dodano Tp do Groty.

-Zwiekszono wartosci bonusow.

-Zwiekszono exp.

-Dodano laczenie malz.

-Usunieto przywolania bossow.

-Zwiekszono szanse na ulepszenie do eq 70lv.

-Dodano Kamien ktory daje skilla z G na P

-Usunieto ulepszacze do 70 poziomu.

-Zwiekszono resp mobow.

hhhh2.png

Opublikowano

Poprawki, które zostały wprowadzone:

-Dodaliśmy przejście do Av2.

-Dodano tp pod Seon-Pyeong.

-Dodano Tp do Groty.

-Zwiekszono wartosci bonusow.

-Zwiekszono exp.

-Dodano laczenie malz.

-Usunieto przywolania bossow.

-Zwiekszono szanse na ulepszenie do eq 70lv.

-Dodano Kamien ktory daje skilla z G na P

-Usunieto ulepszacze do 70 poziomu.

-Zwiekszono resp mobow.

A kiedy będą działać rzeczy z IS ?? Sorry ze tak pytam ale cięzko mi sie bez tego expi ninją i nie wiem czy mam czekać czy isc spac :)

Opublikowano

dobra nie ma co... szkoda gadać... po prezentacji super... ale od startu to żenada 0.o.

Nic na tym serwie nie działa.. kostiumy/pety/fryzy dają 0 bonusów. dropi pełno śmieci a do ulepszania potrzeba mase ulepek.. do 50lvl nie mialem ani jednego metalu. Exp jest w stylu harda, wszystko jest tak chaotycznie robione jakby pierwszy raz odpalili serwer bez wcześniejszego testu.

W m1 masa bossów była, to wywalili pieczęcie..

Zwykłe fryzury powodują to, że tekstura się w ogóle usuwa i mam przeźroczystą głowę (ktoś to testował w ogóle?)

Nie mam do tej pory pojęcia gdzie się wymienia losy... (nie moge znaleść tego typka co jest w notatce)

Skille robimy czytając ku a potem kamieniami które i tak nic nie kosztują więc niemożna by było wprowadzić po prostu jednego np. tęczowego kamienia?

Podczas expienia dropi pełno śmieci... 

Sporej ilości osób klient w ogole nie chce sie uruchomić...

Aktualnie mam jednocześnie włączone 7misji od biologa (tak jednocześnie, mindfuck ;D )

itd itd itd...

Sory ale nie polecam, zapowiadało się na prawdę fajnie, ale jeśli ktoś nie wykazuje profesjonalizmu na początku to trudno oczekiwać go potem, więc nie zaryzykuję/.

x

Opublikowano

dobra nie ma co... szkoda gadać... po prezentacji super... ale od startu to żenada 0.o.

Nic na tym serwie nie działa.. kostiumy/pety/fryzy dają 0 bonusów. dropi pełno śmieci a do ulepszania potrzeba mase ulepek.. do 50lvl nie mialem ani jednego metalu. Exp jest w stylu harda, wszystko jest tak chaotycznie robione jakby pierwszy raz odpalili serwer bez wcześniejszego testu.

W m1 masa bossów była, to wywalili pieczęcie..

Zwykłe fryzury powodują to, że tekstura się w ogóle usuwa i mam przeźroczystą głowę (ktoś to testował w ogóle?)

Nie mam do tej pory pojęcia gdzie się wymienia losy... (nie moge znaleść tego typka co jest w notatce)

Skille robimy czytając ku a potem kamieniami które i tak nic nie kosztują więc niemożna by było wprowadzić po prostu jednego np. tęczowego kamienia?

Podczas expienia dropi pełno śmieci... 

Sporej ilości osób klient w ogole nie chce sie uruchomić...

Aktualnie mam jednocześnie włączone 7misji od biologa (tak jednocześnie, mindfuck ;D )

itd itd itd...

Sory ale nie polecam, zapowiadało się na prawdę fajnie, ale jeśli ktoś nie wykazuje profesjonalizmu na początku to trudno oczekiwać go potem, więc nie zaryzykuję/.

Jeden kamien do P, ale nie wiem po co - jakby nie mogli dac tego od razu lub np all skille za 30kk u handlarza czy cokolwiek, przeciez i tak robi sie je prawie za darmoche :(

Co do biologa - misje DO 30 lvla sie nie aktywuja jedna po drugiej lecz wraz z lvlem, na PLu tz tak jest, wiec mozesz miec ich az 7 :)

Co do reszty - zgadzam sie.. Prezka i zapowiedz po prostu cuda na kiju, server - kupa. Szkoda :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

win7/8/vista

wklepać w wiersz polecenia bcdedit /set IncreaseUserVA 2800

dla xp

/3GB /USERVA=2800jeśli nie to próbujcie zamiast 2800 to 2900/3000/3100 i po wklepaniu tego w wiersz polecenia trzeba odpalić 1x jako administrator.

Ci co mają problem z C++.

hhhh2.png

Opublikowano

Mam problem gdyż, albo po paru minutach gry wyskakują mi znaki zapytania albo LOG. ;/

Co zrobić? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Mam problem gdyż, albo po paru minutach gry wyskakują mi znaki zapytania albo LOG. ;/

Co zrobić? :)

Przestac grac na tym gownie jest to samo co na Restynid.pl w 1 dzien grało 700 osob na nastepny 50 wiec nie lepiej nie grac .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

A bony w itemach z IS dalej nie działają chociaż miały działać wczoraj :/ W kostiumach i fryzach wgl bon nie działa a w mouncie działają bony ale nie da się z niego bić ...

Opublikowano

Polecam kazdemu serwer :)) Wszystko smiga.

skończ pieprzyć... po co wprowadzasz ludzi w błąd? Nic nie działa... tak jak wczoraj nic nie działało tak teraz rano dalej jest tak samo do dupy.

x

Opublikowano

Na tym serwerze chyba k***a nic nie działa wchodzę właśnie na pierwszy dungeon Krypta Naginii a tu nie ma nagini pusto wszedzie no k***a co jest... Czy coś na tym serwerze działa dobrze...

Mam nadzieje, że testerzy nie dostali zadnych sm za bete, bo za to to bym im pół grosza nie dał.. co krok to bug, coś nie działa albo czegoś nie ma...

Opublikowano

serio .... magiczne metale w shopie nie ma ?!?!   nie zagram .

Zostaną dodane.

Dzisiaj odbędzie się konserwacja w celu wyelminowania większości bugów / błędów.

Lista co zostało dodane / zmienione będzie dostępna już nie długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...