Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnar2.eu - Stań do walki ![DEDYK] [MEDIUM/EASY] Start już w piątek o 18:00 | Aktualizacja!

Ragnxxx

Start  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start na nowo bez bugów?

• Tak, na nowo bez bugów.
      4
    • Nie nie chcemy startu serwera.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli ja się teraz mecze z ulepszaniem, wymieniam stalki i bojowe za metale ulepszyłem juz 3 itemy na +9 (nie było łatwo) a wy je dodacie teraz do npc pewnie jeszcze za grosze. Może jeszcze szmaragdy, rubiny i szafiry też dodajcie żeby za trudno sie nie ulepszało... 

Takie rzeczy to sie robi przed startem serwera a nie po teraz to tylko ludzi do gry zniechęcacie.

PS. O której będzie ta konserwacja i czy zostaną na niej naprawione pety, kostiumy, fryzy i mounty ?? 

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to dno, począwszy od tego... że zbugowany client. (???) A reszta... ogólnie nie polecam, padnie w miare szybko :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Po prezentacji wydaje się OK niestety grać nie mogę... Żaden klient od metina mi tak nie crashowal jak ten po dosłownie 1min gry wyskakuje C++ lub "????" off clienta i po grane tak jest nonstop...  

Opublikowano

Po prezentacji wydaje się OK niestety grać nie mogę... Żaden klient od metina mi tak nie crashowal jak ten po dosłownie 1min gry wyskakuje C++ lub "????" off clienta i po grane tak jest nonstop...  

Na forum Ragnara jest temat jak rozwiązać problem z C++.

Kiedy naprawicie dungeony? 

Wieża Wygnańców miała być i nie ma. Katakumby zbugowane, nie da się przejść na 3 poziom. DT działa tylko do kowala podobno i później wywala. 

Sorry, ale sam exp się nudzi, przydałoby się jakieś inne zajęcie.

Z tymi bodziami też przesadziliście lekko, bo nie każdy od razu ma 100kk na tyle bodzi.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ludzie was pojebało zeby grac na serwerze gdzie jest Yangbug aż mi sie was szkoda robi .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Ludzie was pojebało zeby grac na serwerze gdzie jest Yangbug aż mi sie was szkoda robi .

Na czym masz yangbuga? hah zbugujesz 100kk w dobe, kiedy w 2 godziny dropi się 1kkk

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Na czym masz yangbuga? hah zbugujesz 100kk w dobe, kiedy w 2 godziny dropi się 1kkk

juz go nie ma ale był :)

Widać że mało znasz sie na modzie itp na takim bugu w 10 min masz 2kkk :)

Opublikowano

Graczy coraz mniej na serwerze, ten serwer juz raczej nie ma przyszłości. Admini tak się udzielali w tym temacie przed startem a teraz nic 0 info. 

Opublikowano

Info z TS.

"Server upada, robimy nowy"

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Niech oni lepiej nic juz wiecej nie robią bo nie potrafią naprawić podstawowych błędów... 90% rzeczy które są w prezentacji nie ma lub nie działają... 

Opublikowano

Może ktoś w skrócie powiedzieć co się stało że serwer upadł. Rozumiem że to informacja z ostatniej chwili :<

Opublikowano

bo serwer miał wyciągnąć tylko pieniądze z is i to wszystko.

aha no i pojawiło się NaVi:

hnz9dv.jpg

(screen z sb forum)

także napiszcie w końcu, że serwer zamykacie weźcie kase z is na cole i chipsy z biedry i przestańcie się kompromitować.

x

Opublikowano

Niestety to nasz pierwszy serwer i start jest nie udany.

Serwer zostanie zamknięty do odwalania.

Podziekowania dla naszych beta testerow ktorzy nie potrafili przetestowac serwera.

Postaramy sie odbugowac serwer w 100% i wystartowac na nowo . 

Zamieszczamy ankiete.

Prosze dac nam czas a wszystko zostanie zrobione.

Wiemy ze serwer wam sie podobal i z tego powodu sie bardzo cieszymy wiec postaramy sie wszystko naprawic.

I powrocic na nowo.

hhhh2.png

Opublikowano

No k***a skąd ja to wiedziałem? xD

Przyszlość widzisz a nawet nie potrafisz czytać. Bardzo imponujące zarazem zadziwiające zdolności.

Może 6 zmysł?

hhhh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...