Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda tylko ze one sa od razu po wejscu na expowisko, w sumie wyjdz

nie zagram, gralem na v1 i jest masa bugow, sadzac po teamie na 100% nie jest naprawione wszystko

jebnie jak poprzednie serwery tego "pana":)

Tylko sobie potem czekaj, bo inni też bd chceli je bić i nic nie nadropisz....

Opublikowano

Gdy uruchamiam klienta "Wystąpił problem z aplikacją Silves2-Client.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty". Wiem ze serwer jeszcze nie działa ale  ale klient nie działa ! jesli bedzie ok Zagram

Opublikowano

nie pytalem o zdanie cebulin, wiem jkakie jego serwery sa, w sumie kazdy wie, sami zobaczycie :D

hahahahah mówisz o Deco?? jego serwery są jednymi z lepszych -,-

\

Opublikowano

nie pytalem o zdanie cebulin, wiem jkakie jego serwery sa, w sumie kazdy wie, sami zobaczycie :D

Mam tylko jeden :) Stoi 4 lata "cebulaku"

to jest chyba serwer z połączeniem plików linares i promt2 zgadza sie ?

Z promt2 to nic tu nie ma, wszystko jest z mojego innego serwera ktory jest w trakcie stawiania.

Gdy uruchamiam klienta "Wystąpił problem z aplikacją Silves2-Client.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty". Wiem ze serwer jeszcze nie działa ale  ale klient nie działa ! jesli bedzie ok Zagram

Sprobuj zainstalowac net.FrameWork 3.5

Nie zagram... Problem z ulepszaczami będzie jak w silves . 1  z bossa i 0 z metina >.< Bugi nie naprawione na pewno.

Moze twoja nazwa mowi sama za siebie ale na serwerze mozesz zobaczyc z czego leca ulepszacze:

zLaAAkn.png

Przepatrzylem drop ulepszaczy i faktycznie bylo pare co w ogole nie dropily ale poprawilem i powiekszylem, przyklad dropu z Rip'a

VtdhVFK.png

ban.gif

Opublikowano

Czemu klient sie nie chce uruchomic? Spatchowalem

taki sam problem mam ;<

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mam tylko jeden :) Stoi 4 lata "cebulaku"

bo wszystkie inne padły, w sumie promt2 z dnia na dzień też pada, pochwal się ilością online i to co tam robiłeś, updaty:)

Opublikowano

Czy tylko mi wgl nie reaguje plik "Silves2-Client"? wczoraj było dobrze i się normalnie odpalał ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...