Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online, poprawki:

- poprawiono drop sztabek

- poprawiono laczenie sztabek

- poprawiono bonusy i usunieto z wszystkich itemow bony

- poprawiono exp i usunieto wasze pd zeby nie bugowalo sie na -

- usunieto drop pokrzyw etc

- poprawiono drop itemow dla biologa

ban.gif

Opublikowano

Czemu wywala mnie jak otwieram npc? Handlarke? Zostanie to naprawione? Gram na Win 7 64 bit

Wyslij mi na pw syserr.txt po wyrzuceniu

221 postaci stawiam że gra już ze 150. Nie grajcie na serwerze złodzieja.

Lepiej byc tym zlodziejem co robi cos dla graczy niz tepym idiota co patrzy na hajs i wszystko inne ma w dupie @RaporT

Wieczorem beda kolejne poprawki zwiazane z exp'em (na niektorych mapach nie leci)  i klientem (bs,pety[..])

ban.gif

Opublikowano

Wejdę zobaczyć ALE:

CZY TE NOWE MAPKI SĄ TAKIE JAK NA INNYCH SERWERA? TZN. SĄ TAK DIABELNIE MAŁE PRZEZ CO BĘDĄ OLBRZYMIE LAGI?

Nie,zostaly zmienione

ban.gif

Opublikowano

Nie,zostaly zmienione

Racja, mapy zostały zmienione, ale moobki na mapce 90 sprawiają, że są duże lagi. Nie lepiej by było dać ich mniej, a zrobić z nich większy exp?

Opublikowano

Sprawdź topke bo pełno wh lata.

Czemu w 1-5 jest tylko bon na zwierzeta?

Dajcie lepsze bony do petów np:

Wartosc ataku

HP

Silny przeciwko i tu każde potwory , to by było dobre :) 

Opublikowano

Dzięki za BS'a , kolejne bugi:

Metki mapa 125/150 - 0 dropu

Nie wiem ile bosów na kazda mape jest , ale na 125 nie znalazlem zadnego , na 90 wporzadku, a na 150 widzialem jednego.

Fajny exp latwe bosy , ale te metki..

Opublikowano

Mam pytanko, po co sa aż 3 badania? Biolog Historyk i Yang Shin? do tego na itemki na niskie lvl... Każdy bedzie sobie musiał dropa robić? nie lepiej było dać drop czegos na wyzsze mapy i biologą pociągnąć?

Opublikowano

nwm jak wy ale u mnie mega lagi na mapce 90 ...

mam tak samo jak tylko wszedłem na mape 90 lagi w hyyh

Opublikowano

Server jakiś mega niedopracowany .... Do tego 89 lvl expi się wysmienicie, powiedziałbym że nawet za szybko.. Od 89 lvl w porównaniu do tego co działo się wcześniej jest koszmarny... Cały olbrzymi spot (aż mi zlagowało, a słabego kompa nie mam) i może 1 lvl wpadł.. Jakieś dziwne metiny w dolinie z których nic nie dropi.. Jak wejdziesz przed chyba 80 lvl do av2 nie licz na exp, to samo z v2... na 33 wszedłem i nic nie leciało.. Hełmy praktycznei nie dropią, to samo tarcze... Biżuterii jest od uja. Wbicie 20k hp też graniczy z cudem.. Jak masz farta, to Ci wejdzie.. Przejechałem całą mapę na 90 lvl, bossa i metka nie spotkałem.. Server usuwam bo nie warto grać..

Opublikowano

Smieciu ciagle bedziesz tu spamil? On ukradl pliki? a to dobre ;)

Ty patrz na siebie bo sam masz kradzione prezentacje p********y lapliwy na kase imbecylu bez szkoly...

AW. Eq 75 z szkat ktore leca z kazdego moba ? :)

i tak bede stawial serwery czy ci sie to podoba czy nie, a swoja wypowiedzia pokazujesz swoj poziom intelektualny

Opublikowano

i tak bede stawial serwery czy ci sie to podoba czy nie, a swoja wypowiedzia pokazujesz swoj poziom intelektualny

Zamknij sie i weź wyjdź i co serwe do niczego ?

Troche by mogli zrobic wiecej metkow na mapce 90 

Ale nic wiecej nie trzeba ..

CI sie cos nie podoba idź stawiac serwer i niech upadnie :) Bo taki jzu jestes ;) po twoich wypowiedziach sadze ze madry to ty nie jestes

alchemik1 jakiego bs wgraliscie mozna nazwe plikow ? bo jest do kitu :D mogliscie padmaka wgrac gdzie mozna bonki zapisywac :)

Opublikowano

To tak 

1. Laguje na mapce 90 nie wiem jak wyżej

2.Przez staruszka w m2 da sie wejsc na mapke z mobami na 230lvl(nie leci tam exp ani itemy wpadaja tylko sztabki)

3.Zbyt szybkie znikanie dropu

4 .Ulepszacze sie łacza się od razu niektóre nie łacza się wgl

5. Często zamyka się okno metina

6.Za dużo bossów do ubicia na misjach 15 królowej pajaków to o co najmniej 10 za dużo ;)

Na razie tyle jak coś dam edite :)

Opublikowano

Zostaly poprawione bugi, dodane rzeczy typu kd do biologa u tereski jak i nowa funkcja wyszukiwanie dropu

1jcmElG.png

Włączamy te okienko poprzez nacisniecie ksiegi

Prosze o spatchowanie klienta

Zlodzieje nie spia tylko pracuja do 6 zeby inni mogli grac:)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...