Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czy ty sie slyszysz? "nikt nie robi lepszych serwerow niz deco" 

Problem w tym ze to on nie zrobil tych plikow tylko je ukradl lol

Na mpcforum się nie słyszy :/

Chodziło mi bardziej o to, że nikt nie robi lepszych serwerów 4FUN niż Deco jak już owy serwer powstał, czyli może zmienie lekko to zdanie "Nikt nie kieruje lepiej serwerami niż Deco"

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie mi wyjaśnić, czemu jest aż tak duże podobieństwo z serwerem ProMt2 a waszym? Przeglądając ich prezentację a waszą widzę prawie że identyczne nowości.

x0znt5.png

76dU31e.png

TLsMeuX.png

52488706583493518622.jpg

I największy dowód:

LBajxVH.png

BgvmDMy.png

Oczywiście dowodów jest więcej, np. ten Mark Upload do znaczków gildii.

Szczerze mówiąc to żadnej rewelacji w waszym serwerze nie ma, bo nawet taki serwer co stoi już pare dobrych lat przegania was a wy musicie od niego kopiować wszystko słowo w słowo i nie mówię tu już o prawie identycznych grafikach, tyle że dodaliście swoje logo.

Aha i teraz nawet zauważyłem że w tym waszym dodawaniu loga gildii widnieje napis lidera gildii ''Dupaski'' a tak się świetne składa, że akurat koleś o tym nicku widnieje na jednym ze screenów publikacji serwera ProMt2, a oto ten screen:

EmEgvA0.png

Wątpię że wasz serwer się wybije jak nawet nie potraficie zrobić niczego własnego i nie świadomie reklamujecie serwer swojej konkurencji umieszczając tam nazwy adminów z tamtego serwera.

Jak ktoś nie wieży to niech sobie wejdzie na publikację serwera ProMt2 i tam sobie to wszystko porówna (linku nie podam bo nie chcę reklamować)

Opublikowano

Możecie mi wyjaśnić, czemu jest aż tak duże podobieństwo z serwerem ProMt2 a waszym? Przeglądając ich prezentację a waszą widzę prawie że identyczne nowości.

x0znt5.png

76dU31e.png

TLsMeuX.png

52488706583493518622.jpg

I największy dowód:

LBajxVH.png

BgvmDMy.png

Szczerze mówiąc to żadnej rewelacji w waszym serwerze nie ma, bo nawet taki serwer co stoi już pare dobrych lat przegania was a wy musicie od niego kopiować wszystko słowo w słowo i nie mówię tu już o prawie identycznych grafikach, tyle że dodaliście swoje logo.

Aha i teraz nawet zauważyłem że w tym waszym dodawaniu loga gildii widnieje napis lidera gildii ''Dupaski'' a tak się świetne składa, że akurat koleś o tym nicku widnieje na jednym ze screenów publikacji serwera ProMt2, a oto ten screen:

EmEgvA0.png

Wątpię że wasz serwer się wybije jak nawet nie potraficie zrobić niczego własnego i nie świadomie reklamujecie serwer swojej konkurencji umieszczając tam nazwy adminów z tamtego serwera.

Jak ktoś nie wieży to niech sobie wejdzie na publikację serwera ProMt2 i tam sobie to wszystko porówna (linku nie podam bo nie chcę reklamować)

Bo promt2 jest moje,a rzeczy ktore wymieniles ulatwiaja gre i powinny byc na kazdym serwerze? To nie koniec nowosci tego typu ktore wprowadze na promt2 czy tutaj :)

ban.gif

Opublikowano

Zagram, Zagram i jeszcze raz zagram. Serwer zapowiada się ciekawie :) System ulepszeń pierwszy raz taki widzę.

P.S Jak coś mogę pomóc :)

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę z tego, że potki dają +10k ale co z tego mamy, skoro.. i tak zaśmieca miejsce w eq? :P

Nie lepiej dodać jedną, ale to jedną potkę i już korzystamy. ; d

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

I największy dowód:

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

I co sie przemadrzasz? Nie wiesz to po co sie udzielasz?

Krytykujesz Deco, ze wszystko sciagniete z Pro i nawet samemu nie potrafi nic zrobic, a problem w tym, ze to wlasnie on to zrobil.

Opublikowano

Is już dobrze działa ? bym kupił za 3 dychy przed startem xD 4k monet.Pytam bo raz miałem potem sprawę z reklamacją przez tyg -_-

76561198131465169.png
Opublikowano

I co sie przemadrzasz? Nie wiesz to po co sie udzielasz?

Krytykujesz Deco, ze wszystko sciagniete z Pro i nawet samemu nie potrafi nic zrobic, a problem w tym, ze to wlasnie on to zrobil.

nie jest sciagniete, tylko ukradl pliki serwera, jak sam sie przyznaje w 1 poscie i dodal kilka badziewi z promt2

Opublikowano

nie jest sciagniete, tylko ukradl pliki serwera, jak sam sie przyznaje w 1 poscie i dodal kilka badziewi z promt2

Badziewi? Gosciu ty spojrz na swoj serwer i wtedy to powtorz.

Opublikowano

Dobra ukradł czy nie twój problem. Miałeś szanse nie udało się daj mu może się uda :)

I tak dla ścisłości każdy serwer prywatny jest nielegalny ponieważ opiera sie na plikach od ymir'a które zostały wykradzione wystarczy napisać tam gdzie trzeba i firma wejdzie na drogę prawną by usunąć taki serwer i dowalić sobie spore odszkodowanie ;) W niemczech serwery prywatne stoją max miesiąc ponieważ tam monitoruje to GF.

Opublikowano

Dobra ukradł czy nie twój problem. Miałeś szanse nie udało się daj mu może się uda :)

I tak dla ścisłości każdy serwer prywatny jest nielegalny ponieważ opiera sie na plikach od ymir'a które zostały wykradzione wystarczy napisać tam gdzie trzeba i firma wejdzie na drogę prawną by usunąć taki serwer i dowalić sobie spore odszkodowanie ;) W niemczech serwery prywatne stoją max miesiąc ponieważ tam monitoruje to GF.

Nie no już nie przesadzaj, Ymir serwerów nie usuwa, przykład Shiro2 jest z Niemiec, a patrz ile już stoi

Nie przejmujcie się Vandalem, zapraszam na serwer.

Opublikowano

Tylko, że GF nie ma prawa zamykać gdyż większość privów metka jest bardziej profesjonalnych (lepsze nowości) niż GF nam daje tym bardziej jeżeli serwer jest na source i to ich wina, że pliki w ogóle nie miały zabezpieczeń i byle jakim dekompilatorem dało się przejrzeć pliki gry i nawet source.

Opublikowano

Tylko, że GF nie ma prawa zamykać gdyż większość privów metka jest bardziej profesjonalnych (lepsze nowości) niż GF nam daje tym bardziej jeżeli serwer jest na source i to ich wina, że pliki w ogóle nie miały zabezpieczeń i byle jakim dekompilatorem dało się przejrzeć pliki gry i nawet source.

Juz walic to ze ukradl tak? Ale na co pisze ze to rekatywacja silvesa jak nic z teamem silvesa nie mial wspolnego?

Opublikowano

GF nie zamyka serwerów od tak tylko robią to przez składanie pozwów do sądu :) Dlatego trwa to tak długo :)

Opublikowano

Juz walic to ze ukradl tak? Ale na co pisze ze to rekatywacja silvesa jak nic z teamem silvesa nie mial wspolnego?

Vandal ponieważ wam nie wyszło więc on reaktywuje go za was coś mi się wydaję że jemu to wyjdzie nie jak wam ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jprd spinacie dupe sory Deco w c**j sie napracował nad pro i nad Silverem a wy opier dupy i zbieracie tylko hajs za Is wiec nie pier ze on kradnie bo miał GA i ma takei same prawa do plików jak wy wiec koniec pier 3 po 3 zobaczymy wszystko na starcie co i jak mu to wyjdzie oby mu sie udało bo nie mam nick to Technika Rolnika ;p xD wiec piss you 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Jacie .. Za przeproszenie "sztymcie ry**"
Nie, nie chce warna ale to co oni u gory pisza to jest patola .. 
Nie zdzialacie nic ja np na 100% zagram "dzieci"(Tak sei zachowujecie) ... Nie dosc ze kradna pliki to jeszcze wyzywaja ..

Wlasciciel propsy za serwer :) powodzenia
i czy Nie ma opcji usuniecia tych kd ? :D i mam nadzieje ze jak juz to ich sie nie ulepsza :)

Opublikowano

Is już dobrze działa ? bym kupił za 3 dychy przed startem xD 4k monet.Pytam bo raz miałem potem sprawę z reklamacją przez tyg -_-

Odpowie mi ktoś ? omg

76561198131465169.png
Opublikowano

Jprd spinacie dupe sory Deco w c**j sie napracował nad pro i nad Silverem a wy opier dupy i zbieracie tylko hajs za Is wiec nie pier ze on kradnie bo miał GA i ma takei same prawa do plików jak wy wiec koniec pier 3 po 3 zobaczymy wszystko na starcie co i jak mu to wyjdzie oby mu sie udało bo nie mam nick to Technika Rolnika ;p xD wiec piss you 

przeciez on silvesa wzial gotowego sam przyznal sie ze ukradl to co ty mowisz ze sie nad silvesem napracowal, naucz sie czytac potem pisz

Opublikowano

Jak bedzie warto , ludzie zagraja mimo kazdego hejtu , ja na pewno , bo nie ma nic wartego uwagi.

Czy mozecie przesunac start na normalną godzine? Czyt. 18-20.

Kiedy client?

Opublikowano

przeciez on silvesa wzial gotowego sam przyznal sie ze ukradl to co ty mowisz ze sie nad silvesem napracowal, naucz sie czytac potem pisz

K***a lilek skacz już spamić w tym temacie napisałeś co miałeś i spierdalaj...

Jestes zerem tak jak ta twoja administracja, lapliwi na kase jak pies na kosc...

AW : Skąd dropne zatruty miecz? 

Opublikowano

Jak bedzie warto , ludzie zagraja mimo kazdego hejtu , ja na pewno , bo nie ma nic wartego uwagi.

Czy mozecie przesunac start na normalną godzine? Czyt. 18-20.

Kiedy client?

Start odpada, jest tak z pewnych powodow:)

Przeciez to pliki postawione na plikach mojego lomaxa + staly na moim game jak i w 70% je edytowalem zastepujac normalnymi rzeczami, wyjdz juz i nie placz

Administracja juz na we dupie serwer nie odpisujac na pytania gracza a chcialem wbic z ekipa jutro -,- (i tak wbije)

Czmeu ten npc wyglada jak kobieto/facet? >> http://i.imgur.com/DYjn8st.png

KIEDY KLIENT BEDZIE PYTAM SIE

Na kazdym serwerze tak wyglada, nie mam w dupie serwera tylko zmienialem mapy na inne.

K***a lilek skacz już spamić w tym temacie napisałeś co miałeś i spierdalaj...

Jestes zerem tak jak ta twoja administracja, lapliwi na kase jak pies na kosc...

AW : Skąd dropne zatruty miecz? 

Rip,metki etc

Jacie .. Za przeproszenie "sztymcie ry**"

Nie, nie chce warna ale to co oni u gory pisza to jest patola .. 

Nie zdzialacie nic ja np na 100% zagram "dzieci"(Tak sei zachowujecie) ... Nie dosc ze kradna pliki to jeszcze wyzywaja ..

Wlasciciel propsy za serwer :) powodzenia

i czy Nie ma opcji usuniecia tych kd ? :D i mam nadzieje ze jak juz to ich sie nie ulepsza :)

KD zostaly usuniete

Klient bedzie do 22, uploaduje patch i klienta (to zajmie do 10min)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...