Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja che grac u zlodzieja(choc go za owego nie uwazam), silves.pl nikt nie umial ogarnac to moze deco ogarnie wiec lepiej zeby on je mial w swoich rekach niż poprzedni wlasciciele.

Zagram tu jesli mi na to czas pozwoli, na ten czas polecam.

Czy exp bedzie monotonny jak to jest na wiekszosci "easy" np do 70 lux a potem 10 lvli w 3h wbijac?????????????? 

na Silvesie tym 1, moby były mocne szczególnie na mapie 125 tam stawiałem bota bo exp z pd był tak senny że to poezja, ale od (nie pamiętam dobrze) 175 mapy do maxa była baja. Spoty ogromne ;]

\

Opublikowano

Alhemik nie słuchaj tych u góry....

Lilek ich prosil aby tak spamowali :D

tutaj dam Wam ss :)

3889d1.jpg

Tak prosilem by jesli juz gracie kazdy wiedzial ze to pliki kradzione :)

Opublikowano

Spokojnie zrob reaktywacje swojego serwera ja dam ss'y z rozmowy z twoim kolega jacy to wy dorosli jestescie pszemeg.pl Wam nie wypalil? kolejny robicie?

Opublikowano

kradzione czy nie kradzione i tak większość tutaj zagra ja server serdecznie Polecam ;)

(Widzimy się na starcie  ludziska ;D)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

nexpwwl7i868.jpg

Pliki zostaly mi ukradzione przez alchemika1/deco016. Nie polecam chyba ze chcecie grac u zlodzieja

Co ty piszesz ja ty nawet serwera Easy nie umiesz postawić... Tak mówie o PSZE...

A to czy są to twoje pliki czy nie to piszcie sobie na Pw...

Przynajmniej Deco potrafi zrobić porządny serwer a nie jakieś za przeproszeniem GOWNO..

Pety/Kostiumy tylko z IS ?

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna byc taka pizda zeby krasc pliki i stawiac na nich srv. Nie tlumaczy cie zaden ich "potencjal"; jestes zwyklym zlodziejem. Nie masz do nich zadnych praw, i w moich oczach z dobrego technika spadles do rangi pajaca ktory zeruje na czyjejs pracy. Zalosne zachowanie ;)

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna byc taka pizda zeby krasc pliki i stawiac na nich srv. Nie tlumaczy cie zaden ich "potencjal"; jestes zwyklym zlodziejem. Nie masz do nich zadnych praw, i w moich oczach z dobrego technika spadles do rangi pajaca ktory zeruje na czyjejs pracy. Zalosne zachowanie ;)

Sherer powiedz mi jedno... Jak on mógł ukraść pliki mając dostep do dedyka? Bo moim zdaniem nie mógł ukraść tylko wziąć a to jest różnica ;D

Opublikowano

Sherer powiedz mi jedno... Jak on mógł ukraść pliki mając dostep do dedyka? Bo moim zdaniem nie mógł ukraść tylko wziąć a to jest różnica ;D

Kradziez to jest BRANIE czegos bez zgody wlasciciela :)

Opublikowano

Zagram napewno.Co do złodziejstwa.... spamienie o tym obniża wasze poczucie wartości serwera przez co robicie opinie o sobie jako o dzieciach ,którzy dowartościowywują się przez takie rzeczy.Serwer zapowiada się ciekawie.

Kilka pytań mam:

1.Czy do solowania bossów bd potrzebne pro eq ?

2.Czy exp po pewnym czasie stanie sie monotonny?

3.Czy bd mozna zdobyc punkty IS w grze ??

4.Czy jest jakaś inna waluta niż yang ? 

Opublikowano

Zagram napewno.Co do złodziejstwa.... spamienie o tym obniża wasze poczucie wartości serwera przez co robicie opinie o sobie jako o dzieciach ,którzy dowartościowywują się przez takie rzeczy.Serwer zapowiada się ciekawie.

Kilka pytań mam:

Czekaj czekaj.. Uwazasz ze zatajanie czegos jest dobre?

Maja prawo byc wkurwieni i nie dziwie im sie.

Niby czym sie dowartosciowuja? Oni po prostu upominaja sie o swoje.. Ciekaw jestem czy ty bys byl w stanie schowac glowe w piasek gdyby cie okradli ;)

Opublikowano

Niby czym sie dowartosciowuja? Oni po prostu upominaja sie o swoje.. Ciekaw jestem czy ty bys byl w stanie schowac glowe w piasek gdyby cie okradli ;)

Ale skoro nie ufał mu to po co dawał mu dostęp do dedyka?

Mówisz o utajeniu czegoś ? A oni co robią ? 

Serwer silves s1 padł kasa graczy stracona potem odplili pszemg'a o którym juz pisalem i teraz nie maja graczy to pisza ze to beta a znow beda wlaczac nowego serwa na tych samych plikach na gg jak mi pisal idiota to napisałem ze dam ss na mpc aby graczy wiedzieli na czym stoja to plakal ze jestem chujem ze tak robie... A co ja niby robie pisze prawde aby gracze nie pakowali sie w to gowno?

Tak wgl to serwer i tak padnie a wiesz czemu? bo przydupas lilka mi pisal ze w ten serwer poleci ddos 800gb/s haha :) 

Skąd zatruty miecz? 

Opublikowano

nexpwwl7i868.jpg

Pliki zostaly mi ukradzione przez alchemika1/deco016. Nie polecam chyba ze chcecie grac u zlodzieja

Zapraszam do prezentacji i "o serwerze"

A jak mozna byc pizda taka jak ty zeby robic cos co nie ma zadnego sensu, wielki technik za k***a 10zl.

Kradziez to jest BRANIE czegos bez zgody wlasciciela :)

Dostali propozycje chcialem zeby zarobili ale ze sa pazerni na kase to juz ich sprawa.

Kilka pytań mam:

1. ABS i bony na kryt itp

2. Nie, sa lv ze leci lepiej czasem gorzej

3. Tak beda kupony do wygrania w eventach

4. Szkaty, zalezy od was czym bedziecie handlowac

O swoje? Pierdolenie te pliki zostaly zrobione na podstawie starego lomaxa, bynajmniej klient tak mial i strutkura starych questow taka sama, game bylo odemnie a ich spierdolona baza, zbugowana na kazdym kroku i marne questy ktore trzeba poprawiac sa ware GOWNA, wszystko musialem naprawiac po tych dwoch idiotach co patrza na hajs na nic wiecej,a ty jestes jego kolejnym pieskiem co za kase wszystko zrobi:) Chcialem dac im % z is ale sa zbyt pojebani i chciwi.

Serwer silves s1 padł kasa graczy stracona potem odplili pszemg'a o którym juz pisalem i teraz nie maja graczy to pisza ze to beta a znow beda wlaczac nowego serwa na tych samych plikach na gg jak mi pisal idiota to napisałem ze dam ss na mpc aby graczy wiedzieli na czym stoja to plakal ze jestem chujem ze tak robie... A co ja niby robie pisze prawde aby gracze nie pakowali sie w to gowno?

Tak wgl to serwer i tak padnie a wiesz czemu? bo przydupas lilka mi pisal ze w ten serwer poleci ddos 800gb/s haha :)

Skąd zatruty miecz? 

Z nimi nie mam nic wspolnego, zrob ss rozmowy i podeslij na pw.

ban.gif

Opublikowano

Skąd zatruty miecz?

Wiesz, ja sie nie koncentruje na jego srv tylko kurwica mnie bierze jak widze ze ktos kradnie (nawet takie gowno jak silves). Skoro jest taki zajebisty to niech zrobi to samo samemu, gdzie niby tu jest problem? Ale przeciez lepiej sie nie narobic i zarobic.
Opublikowano

Wiesz, ja sie nie koncentruje na jego srv tylko kurwica mnie bierze jak widze ze ktos kradnie (nawet takie gowno jak silves). Skoro jest taki zajebisty to niech zrobi to samo samemu, gdzie niby tu jest problem? Ale przeciez lepiej sie nie narobic i zarobic.

Nie narobic? Czlowieku tu wszystko jest spierdolone i nie robie tego dla kasy tylko dla graczy bo ten j****y kretyn nie potrafi nawet serwera utrzymac bo jest j****ym sknera, a tobie polecam isc w pizdu od tego idioty bo jak mu sie postawisz albo jak nie pojdzie po jego mysli to cie zacznie straszyc.

PS. Przeanalizuj sobie zarobki serwera jesli jakis masz z nim .

3889d1.jpg

Tak apropo ten ss jest w prezentacji

ban.gif

Opublikowano

Co do tych tarcz niech sie wypowie, czy jest jakis system na tarcze wojenna aby nie bawic sie na wojnie w zmienianie tarcz.

O ktorej klient bedzie i IS odpalony?

2lj00au.jpg

Opublikowano

Nie narobic? Czlowieku tu wszystko jest spierdolone i nie robie tego dla kasy tylko dla graczy bo ten j****y kretyn nie potrafi nawet serwera utrzymac bo jest j****ym sknera, a tobie polecam isc w pizdu od tego idioty bo jak mu sie postawisz albo jak nie pojdzie po jego mysli to cie zacznie straszyc.

3889d1.jpg

Tak apropo ten ss jest w prezentacji

Nie wiem deco, nie znam do konca sytuacji - ale tymi wjazdami na mnie nic nie wskurasz. Nie znam Cie dosc dobrze i ocenialem twoje zachowanie a nie cb.

W kazdym razie wedlug mnie technik z twoimi umiejetnosciami nie powinien paprac sie w takich gownianych plikach ale to moja opinia.

P.S I ja i ty nie potrafilismy tego naprawic takze daruj sb takie opinie.

Opublikowano

hahahah co wy piszecie że kradzione gdyby nie kradzież nie było by żadnego prive trochę ogarnijcie co piszecie...

Czekam na start oczywiście i jaki będzie max lvl? ;)

Opublikowano

Wcale nie chcę grać u złodzieja, jednak wydaje mi się, że nikt nie robi lepszych serwerów 4fun niż Deco, więc wole nawet jeżeli grać u złodzieja który z tego serwera zrobi jeden z czołowych niż u gościa który faktycznie zrobił ten serwer, a nic z niego nie wyjdzie.

Opublikowano

Wcale nie chcę grać u złodzieja, jednak wydaje mi się, że nikt nie robi lepszych serwerów 4fun niż Deco, więc wole nawet jeżeli grać u złodzieja który z tego serwera zrobi jeden z czołowych niż u gościa który faktycznie zrobił ten serwer, a nic z niego nie wyjdzie.

Ale czy ty sie slyszysz? "nikt nie robi lepszych serwerow niz deco" 

Problem w tym ze to on nie zrobil tych plikow tylko je ukradl lol

qziAqAw.png

pZOXX6o.png

Silves2 jest kontynuacja serwera Silves.pl który został wyłączony przez administratorów z powodu że nie mogli sobie z nim poradzić.

Starałem się im pomóc lecz nie udało się w żaden sposób ustabilizować serwera, oczywiście ja od samego początku mówiłem że wiem i że jest to coś w grze, skąd wiedziałem? Doświadczenie w głupich sytuacjach na serwerze, ale nie słuchali mnie, brali każdego innego kto twierdził że naprawi jednakże przyszedł czas ze skończył się im pomysły jak i serwer, postanowiłem postawić go na nowo na swoich plikach których używam i które wciąż ulepszam, nie chciałem wyjść na złodzieja przed nimi i napisałem swoją propozycję która była następująca "Postawie serwer w 2 dni i będzie śmigać ale warunki to nie masz dostępu do strony,plików ponieważ ciężko pracuje nad nimi jak i ItemShop jest na moją firmę", oczywiście łakomy człowiek nie popuści żeby ktoś zarobił na czymś co nie potrafią ogarnąć i długo na ten temat rozmawialiśmy i ciągle że nie, napisałem że skoro nie chcą zarobić na tym że nic nie będą robić przy nim to postawie go sam zareagowali jakbym ukradł im z przed nosa wygraną w Lotto, słyszałem groźby kierowane w stronę tego serwera, wyzwiska ale jestem człowiekiem upartym i nie pozwolę sobie żeby byle śmieć który ciągle stawia serwery na kasę i je zamyka by mną pomiatał, jedną z gróźb było spamowanie tym screenem

9ehMDzd.jpg

mhuBx3Y.png

y6LfPwj.png

Fakt jest taki że posiadam te pliki i nie "ukradłem" ich tylko była to kopia przed rebootem gdyby maszyna nie wstała i żeby nie tracić czasu na rescue. Nie wykluczam że temat zostanie zaatakowany przez kolegów tych panów.

Mam duże doświadczenie w serwerach i już wiele serwerów naprawiałem nawet te "Najlepsze" .

Serwer został odbugowany, zostały usunięte zbędne misje jak i dodałem parę rzeczy ułatwiające grę i został wyrzucony 6-7 bon.

Co nie zmienia faktu, ze nie wyrazilem zgody na uzywanie tych plikow, poza tym za grozenie atakami jest ban oto ss jak mi alchemik na gg grozi rozwaleniem wszystkich serwerow: http://screenshooter.net/100093399/uoxclnb

Acha i na ss jest "podziel sie z kolega propozycja" podzielilem jak chcesz go oszukac na kase, jest MISZCZZZ no moj BUK! 

Opublikowano

A nie możecie zrobić tak, żeby zamiast kupować potki to były w nieskończonej ilości?

Ogólnie to polecam serwer, właśnie pobieram clienta i myślę, że niezła zabawa będzie.

Kojarzę tamtejszą wersję, więc wiem co i jak. :)

Powodzenia alchemik. :P

Ponawiam pytanie.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Nie wiem deco, nie znam do konca sytuacji - ale tymi wjazdami na mnie nic nie wskurasz. Nie znam Cie dosc dobrze i ocenialem twoje zachowanie a nie cb.

W kazdym razie wedlug mnie technik z twoimi umiejetnosciami nie powinien paprac sie w takich gownianych plikach ale to moja opinia.

P.S I ja i ty nie potrafilismy tego naprawic takze daruj sb takie opinie.

A czy ja na ciebie wjezdzam? Tylko ci podpowiadam zebys na oczy przejrzal, ja nawet nie dokonczylem swojego sprawdzania bo dal ciebie i kazal nic nie robic , a i tak wyszlo na moje bo mowilem ze to cos w grze:)

hahahah co wy piszecie że kradzione gdyby nie kradzież nie było by żadnego prive trochę ogarnijcie co piszecie...

Czekam na start oczywiście i jaki będzie max lvl? ;)

255

Co do tych tarcz niech sie wypowie, czy jest jakis system na tarcze wojenna aby nie bawic sie na wojnie w zmienianie tarcz.

O ktorej klient bedzie i IS odpalony?

IS jest w grze,co do tarcz to jest w systemie ulepszen tarcza po tych na 91lv

On go nie zrobil tylko skopiowal pliki:)

@2xup

To nie grozba lecz odpowiedz na woj ddos, i nie dostalem od ciebie 2k jak juz, a rozwalenie serwerow to juz pisalem ci wczesniej w rozmowach ze na kazdym obsmaruje serwer z twoich rozmow ze serwer na kase i grozb <3

Ponawiam pytanie.

Potki daja +10k hp wiec to raczej nie potrzebne i sklep macie pod ikona

Na mpcforum się nie słyszy :/

Chodziło mi bardziej o to, że nikt nie robi lepszych serwerów 4FUN niż Deco jak już owy serwer powstał, czyli może zmienie lekko to zdanie "Nikt nie kieruje lepiej serwerami niż Deco"

To jest piewszy serwer ktory robie z jakis plikow, wpakowalem sie w gowno stawiajac je bo wiem ile tutaj jest pracy przy nich ale to nie chodzi oto, jesli beda gracze to warto dac z siebie wszystko zeby mogli grac, od 4 lat trzymam swoj serwer promt2 mimo paru naprawde sytuacji krytycznych wciaz stoi i gracze wracaja bo nie liczy sie ile hajsu zarobi tylko ile bedzie ludzi grac i czy sie bedzie im podobac, od 3 lat nie robie serwerow na odwalsie jak ten oto zajebisty "wlasciciel" plikow w ktorych wiekszosc byla moja, do kazdego serwera wkladam serce, padly 2 ktore postawilem przez bledy ktore nie dawaly mi spokoju ale czlowiek sie na bledach uczy:)

ban.gif

Opublikowano

Ale czy ty sie slyszysz? "nikt nie robi lepszych serwerow niz deco" 

Problem w tym ze to on nie zrobil tych plikow tylko je ukradl lol

Czego płaczesz? Jak ukradł? mówiłem ci już dałeś mu dostep do dedyka mogles sie tego spodziewac a nie placzesz jak dziecko....

Słyszałem że na mnie mówiłeś że ja jestem idiota bo prezki zrobic nie potrafie tak ?

Więc słuchaj k***a, prezke zrobic potrafie ale za to sie placi nie dosc ze chcialem wam robic za darmo prezke to 3 dni prosilem twojego kolesia aby dał mi ss zbroi i broni zalozonych na postaci itp to pisal ze mu sie nie chce i dal mi kilka ss z itemkami w eqwipunku wiec prezka byla mala a ty masz do mnie pretensje ze ja jestem idiota? no to cos z toba chyba nie tak co nie ?

I lepiej posprawdzaj ludzi u siebie na serwie bo proponuja gm byle komu mi ten twoj koles chcial dac gm tak o poprostu bo nie wie nic o plikach serwerowych mnie sie pytal gdzie zmieniac drop z szkat....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...