Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w piatek 18, zla data, 4 rano <3

START W PIATEK(JUTRO) GODZ 15

Nie mam GM'a, bo odszedłem xD ... Widać dobrych informatorów masz ^^ .
Laleczko? heh ... W sumie wolę być laleczką, niż jechać na sterydach tak jak Ty :) .
Zajmij się krojeniem ziemniaków w gastronomie, zamiast metinami :>

Wyrzucili cie, nie odszedles. Ciekawe masz informacje o mnie, byles juz u mnie pod domem ????

Btw. jestem dobrym ignorantem wiec pisz ile chcesz mam frajde cie raportowac:)

ban.gif

Opublikowano

My to nie poprzednia administracja

O promt2 nie zapomnialem chyba ze ty slepy jestes.Szukasz znowu przyjaciol? Mam znowu ci pomoc stracic GM mowiac prawde co robisz laleczko? Jednym slowem WYPIERDALAJ

Szkaty zostały usunięte więc nie będą.

Za jakies 30min bd klient bo sciagam na probe czy wszystko dziala:)

Nie, to nie 50% plikow promt2:) Tu sa tylko poprawki do metina te ktore powinny byc wszedzie

Nie mam GM'a, bo odszedłem xD ... Widać dobrych informatorów masz ^^ .

Laleczko? heh ... W sumie wolę być laleczką, niż jechać na sterydach tak jak Ty :) .

Zajmij się krojeniem ziemniaków w gastronomie, zamiast metinami :>

@alchemik1

Dać Ci ss z rezygnacji?

A może kiedyś wpadnę, nie wiem. ;3 .

Dużo wiem. I dużo mógłbym Ci pokazać. 

Badzo byś się zdziwił, po tym co kiedyś zrobiłeś. Ale nie chciałeś wierzyć. :P

Opublikowano

Zagram, bo brakuje dobrego easy/pvp/4fun :))

Super,cieszy mnie ze sewer ci sie podoba aczkolwiek czeka mnie przy nim duzo pracy ale jesli bedzie dla kogo ulepszac serwer to jest to tylko i wylacznie mila rzecza:)

@@

Klient bedzie pozniej poniewaz mapy zmieniam na wieksze

ban.gif

Opublikowano

Pytanko czy na pro bedzie podłonczone łonczenie do Silvera jak kiedyś czy nowego klijenta trzeba sciągnać zagram <3 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Pytanko czy na pro bedzie podłonczone łonczenie do Silvera jak kiedyś czy nowego klijenta trzeba sciągnać zagram <3

Nie, nie bedzie trzeba nowego klienta

ban.gif

Opublikowano

Skoro 4fun/Easy To ulepki lecą Z każdego moba ? Czy z moba wylecą 3 ulepki czy trzeba jak na każdym easy postawionym na tych plikach szukać nieustannie bosów i ubijać je po kilku godzinach

?

Opublikowano

No ok a teraz pytanko bedzie też coś na zasadzie Niebiosek diaxów jak na pro ? i czy srebro też tam bedzie i złtoko , Swiety , Slonko i skąd do dropniecia jak beda ;-) 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Skoro 4fun/Easy To ulepki lecą Z każdego moba ? Czy z moba wylecą 3 ulepki czy trzeba jak na każdym easy postawionym na tych plikach szukać nieustannie bosów i ubijać je po kilku godzinach

?

Leca z bossow, bossy sa na expowiskach nowych, DT=rip etc

No ok a teraz pytanko bedzie też coś na zasadzie Niebiosek diaxów jak na pro ? i czy srebro też tam bedzie i złtoko , Swiety , Slonko i skąd do dropniecia jak beda ;-) 

Nie, nie bedzie to nie promt2

ban.gif

Opublikowano

No spok ale srebro słonko złotko fajnie wyglodało możesz coś natym pomyśleć ;-) xD

ps wy też macie rozmazane system ulepszania od sztylków bo ja mam tak że nie widze nic oprócz 2 reki szytlków i mieczyków reszta zamazana ;c 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Znać to się znasz, ale nigdy nie miałeś odpowiednio mocnej ręki do servera, każdy będzie robił to co będzie mu się podobało i doskonale o tym wiesz. ;)

Chyba, że Heniek znów all Ci będzie ogarniał i mydlił ludziom oczy jacy to kompetentni jesteście.

Tego ss to musiałem czytać 3 razy, by załapać sens. Naucz się pisać.

Servera nie polecam, bo zaraz i tak upadnie, lub będzie stał, aczkolwiek zostanie zapomniany po 1-2 tygodniach.

Jak ProMT2.

ps. Czekamy na pozytywne (Nie obiektywne) wypowiedzi ludzi typu: LittleBlack itd ;)Dafuq? o.O

Nie chciałam się tutaj wypowiadać, ale czytając tak głupie posty, jak ten tutaj, aż nóż się w kieszeni otwiera.

Roventiussie, nie wiem, czy pomyliła Ci się osoba, o której piszesz, czy też nie znasz znaczenia słów, których używasz, bo Twoja wypowiedź nijak ma się do rzeczywistości. :huh: Opisując alchemika, pierwsze określenie, które nasuwa się na myśl, to właśnie "mocna ręka". Sam powinieneś wiedzieć o tym najlepiej.

W międzyczasie polecam Ci zapoznać się ze znaczeniem słów: pozytywny, obiektywny, subiektywny, bo widzę, że masz z tym problemy. Wiesz, tak żebyśmy się dobrze zrozumieli. Tu też wspomnę, że nie należy pouczać kogoś pisać, jeśli sam tego nie potrafisz. Zresztą, to, że nie rozumiesz tekstu czytanego po raz 3, to jest to już tylko i wyłącznie Twój problem, w podstawówce uczyli czytania ze zrozumieniem.

Moja wypowiedź jest jak najbardziej obiektywna, biorąc pod uwagę fakt, że nie pracuję już od jakiegoś czasu przy serwerach alchemika, co więcej, nie utrzymuję z tamtymi ludźmi żadnego kontaktu.

Heniek nie bez powodu jest w teamie, potrafi rozmawiać z ludźmi, robi to w niezwykle kulturalny sposób, używając przy tym słownictwa, którego Ty byś zapewne nie zrozumiał. Proszę też, żebyś nie "wywoływał" mnie więcej pod publikacjami jakichś serwerów, zresztą nigdzie tego nie rób. Jeśli chcesz porozmawiać, to ponawiam propozycję - napisz mi, co Ci leży na sercu, ale pw. Wiem, że lubisz odstawiać szopki bez powodu, ale może kiedyś odpuścisz?

Jeśli chodzi o serwer: grając na nim, będziecie mieć zapewnione autorskie innowacje i modyfikacje, nie takie ściągnięte żywcem z mpc, czy innych portali. Wystarczy pobrać klienta ProMT2 i rozejrzeć się po serwerze, żeby zauważyć różnicę pomiędzy tym serwerem, a wszystkimi innymi. Nie wiem, jak przygotowany do startu został Silves2, ale jeśli bugi zostały wyeliminowane, to serwer będzie stał długo.

W kwestii kontaktu z administracją: cóż, prawdę mówiąc, to najlepiej kontakt ograniczyć do minimum - nie denerwować ich i nie spoufalać się z nimi, a problemów nie będzie. ;)

Krótko mówiąc, oczywiście polecam.

@ggkosa97 niestety nie. Ale w Aiona to mógłbyś ze mną pograć. xD

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

No a czy Sylwia za wita spowrotem na Pro lub Silvers ? ;-) bo jakoś sie nie doczytałem Rsovia ;-) 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

To jest wiekszosc informacji potrzebnych ktore musisz wiedziec,reszta sa mniej wazne o ktorych sam sie dowiesz. Co do kastka to nie wiem jakie on nicki uzywa nigdy mnie to nie interesowalo.

Nick przeważnie używa lilek...

On włąśnie stawia wiekszość serwerow na tych plikach aby zarobicc...

Jak narazie na utrzymaniu ma : 

Marrinera

Linaresa i jeszcze jakies.

Ostatno koles od lilka reaktywowal silvesa pod nazwa " pszemeg.pl " no i mu nie wyszlo gra tam okolo 5 osob ;D

teraz tez ma go reaktywowac wiec czekamy co im wyjdzie co nie ?

A no i nie polecam lilka jako sponsora czy kogokolwiek....

Koles od lilka mial zrobic prezke, no to poprosil mnie oczywiscie zebym mu za free zrobil... no to jak za freee to mogli sie spodziewac ze wypas to nie bedzie, wzielem sie za prezke prosilem ich 3 dni aby dali mi ss broni i zbroi zalozonych na kazda klase a im sie nie chcialo i dali mi w eq pokazane a potem placz ze " ja jestem idiota bo za male prezki robie " tak wiec nie polecam wspolpracy z lilkiem itp,

A co do serwera to alhemik spoko jest moze i cos mu sie tutaj uda z tym serwerem ;)

Tak czy siak powodzenia.  (J**** HARNASIA :) )

" zkont dropne rzatruty miec " ?

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Kto jest sponsorem serwera?

2. Harnias w teamie?

3. Skad stalki i bronie na 75?

4. Bizu na 54/helm 41/tarcze 61 w lochu pajakow v2?

5. Tarcze klasowe, czy jedna wojenna?

Czy start bedzie o 15:00 czy wyczekam sie na udany start kilka godzin bo ten mi akurat pasuje o tej godz.? Pozdrawiam.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Nie musisz nas uczyc jak co robic, ja tego serwera nie trzymalem gdy byl silves

Ja nie ucze , tylko proponuje , aby ludzie nie narzekali i aby nam przede wszystkim wygodnie się grało :)

Nie mozecie przesunac startu na normalna godz. czyt . 18-20 :) ?

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Kto jest sponsorem serwera?

2. Harnias w teamie?

3. Skad stalki i bronie na 75?

4. Bizu na 54/helm 41/tarcze 61 w lochu pajakow v2?

5. Tarcze klasowe, czy jedna wojenna?

Czy start bedzie o 15:00 czy wyczekam sie na udany start kilka godzin bo ten mi akurat pasuje o tej godz.? Pozdrawiam.

1. Zapewne alchemik.

2. Nie nie jest bo to pojeb i jebac go

3. z szkat ktore leca z kazdego moba (tak to na silvesie bylo)

4, chyba tak.

5. Na silvesie byla klasowa chyba.

6. Nie wiem alchemik Ci odpisze :)

Opublikowano

Co do tych tarcz niech sie wypowie, czy jest jakis system na tarcze wojenna aby nie bawic sie na wojnie w zmienianie tarcz.

O ktorej klient bedzie i IS odpalony?

2lj00au.jpg

Opublikowano

nexpwwl7i868.jpg

Pliki zostaly mi ukradzione przez alchemika1/deco016. Nie polecam chyba ze chcecie grac u zlodzieja

Ja che grac u zlodzieja(choc go za owego nie uwazam), silves.pl nikt nie umial ogarnac to moze deco ogarnie wiec lepiej zeby on je mial w swoich rekach niż poprzedni wlasciciele.

Zagram tu jesli mi na to czas pozwoli, na ten czas polecam.

Czy exp bedzie monotonny jak to jest na wiekszosci "easy" np do 70 lux a potem 10 lvli w 3h wbijac?????????????? 

Opublikowano

nexpwwl7i868.jpg

Pliki zostaly mi ukradzione przez alchemika1/deco016. Nie polecam chyba ze chcecie grac u zlodzieja

Również zagram u złodzieja aczkolwiek ja go za takiego nie uwazam :D Dla mnie sie liczy aby bylo na czym gra a nie czy pliki kradzione czy jaki c**j xD

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Hehe "złodziejstwo" i tak zagram ponieważ grałem długo na Pro i widać ze deco ogarnia sytuacje a wy ... szkoda gadać. Na serwerze na pewno zagram.

Pytanie co do serwera:

w  broniach pod PVP będą średnie które są wbudowane np 5 sr i 5 um czy będzie można mixać jak na pro np um+ lud np. w bojowym. Aha i te KD ludzi to chu***y pomysł, ale i tak zagram ^^

\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...