Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostaly poprawione bugi, dodane rzeczy typu kd do biologa u tereski jak i nowa funkcja wyszukiwanie dropu

1jcmElG.png

Włączamy te okienko poprzez nacisniecie ksiegi

Prosze o spatchowanie klienta

Zlodzieje nie spia tylko pracuja do 6 zeby inni mogli grac:)

Nie da się grać, ponieważ wyrzuca z  gry, w celu spatchowania, lecz to nic nie daje :< Nie tylko mi, bo m1 jest puste.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

To samo ... Wchodzisz do gry i pokazuje się okno z informacją że jest niespatchowany i trzeba wlaczyc patcher, który nic nie daje. Nawet usuniecie plików root i pobranie ich ponownie niczego nie daje.

Deco napraw to...

@Edit UWAGA !!! 

Usuńcie całego clienta serwera, i wypakujcie jeszcze raz z pobranych, potem odpalcie Silves2.exe i niech się patchuje. 

Mi pomogło ! ;)

Opublikowano

Dobra, co to kur*a ma byc? 

30 min expienia 1 lvl na mapce 90 bo co? BO EXP CIAGLE JEST TAKI 1 mob da ci expa 5 " NIE ODDA DOSWIADCZENIA" I to ma byc easy/4fun? Jesli tak ma byc ciagle to ja dziekuje.

Opublikowano

od 90 leci do 2 kolek za spota przestan truc dupe bo zalosne to jest jak widze placzkow ktorym nie leci po 3 lvle za spota to juz lipa .

5sc6.jpg

Opublikowano

@MPCDami Susun calego clienta i wypakuj pobranego jeszcze raz, odpal Silves2.exe i niech sie spatchuje, potem bedzie ci smigało ! podaj dalej

Opublikowano

od 90 leci do 2 kolek za spota przestan truc dupe bo zalosne to jest jak widze placzkow ktorym nie leci po 3 lvle za spota to juz lipa .

Ogarniecie się z tymi "polaczkami"? Jesteśmy chyba jedynym narodem który sam na siebie wrzuca, to jest chore.. 

Chodzi o to że wcześniej leciało po 10 lvl za małego spota, a teraz lecą te 2 kulki.. Słaba proporcja nie uważasz?..

Opublikowano

Kolejna rzecz - na mapie od 90 lvl pokazuje mi się na chacie że jakiś mob nie odda mi expa, mam spróbować na innej mapie.. Mam 93 lvl i moby na 90 mapie nie chcą mi oddać expa.. Nieźle ..

Opublikowano

Kolejna rzecz - na mapie od 90 lvl pokazuje mi się na chacie że jakiś mob nie odda mi expa, mam spróbować na innej mapie.. Mam 93 lvl i moby na 90 mapie nie chcą mi oddać expa.. Nieźle ..

To informacja dla lv -90 , na mapach +90 grupy mobow sa na rozne lv 90,100,105,115. Nie przejmuj sie tym tylko exp.

@top

kolejna poprawki beda dzisiaj + male nowosci:

- Tabela bonusow w grze (pokaze maksymalne wartosci)

- Dynamiczne aktualizowanie wartosci przedmiotow i ich opisy/ikony tzn ze np. ja naprawie wymagany poziom a klient to pobierze bez potrzeby wlaczania patchera i pobierania 13mb bo te pliki maja parenascie kb=1s

- Dodanie do wyszukiwania dropu, szkat

ban.gif

Opublikowano

A co ze stalkami i brońmi na 65 lvl? Z tego co widziałem bojowy dropi ze szkat ripa i ... elit 9 ogonów.. Hm..?

Szkaty ripa leca wszedzie dtvza2c.png

ban.gif

Opublikowano

Czemu pisze mi że mam starego clienta, jak aktualizowałem go i pobierałem patchera ze strony? Wejdę do gry, pisze że nie mam najnowszej wersji i po ok 5s wyrzuca...

Opublikowano

Czemu pisze mi że mam starego clienta, jak aktualizowałem go i pobierałem patchera ze strony? Wejdę do gry, pisze że nie mam najnowszej wersji i po ok 5s wyrzuca...

Wlacz Silves2-Fix.exe

ile osób on było wczoraj maksymalnie?

200

ban.gif

Opublikowano

Wlacz Silves2-Fix.exe

Włączałem, naprawiałem. Na początku pisało, gdy włączałem Silves2-Fix.exe, że katalog nie jest pusty, po czym normalnie się naprawiało i dalej to samo

Opublikowano

Kolejna poprawka Z misją zabić metiny 20 metinów to za dużo chodzi o metiny Jeon-Un  przydałoby się gdzieś wstawic na stronke gdzie i co ile są respione bossy/metiny(mapy 90+) Niektóre ulepszacze nadal sie nie łaczą na przykład Czerwone zioła

Bonus na magie pospadał do 1% wtf?

Dlaczego certyfikaty tugyisa nie mozna oddac od razu? da rade to poprawić?

Nie działa ch2

Nie działajacy teleport na ognistą ziemie co wieze się z niewykonalnymi misjami na dropanie płonacych grzyw

Skrócenie czasu respienia zjawy bo 2h to długo a trzeba ich ubić troche do misji a jest spora konkurencja ;)

edit

lekkie błedy w tłumaczeniu na misjach u yong-shin

Minotaur robi nas w ch..a pisze ze nagroda to 40 małzy dostajesz 4 albo pisze nagroda to 3x biała perła nie dostałem zadnej

Nie da się oddać misij u uriela z zabiciem RIP'a nadal jest misja "zabij umarłego rozpruwacza" a w niej abym wrócił i oddał szkate Uriel szkaty nie bierze nie ma takiej opcji nawet---> misje można oddać u Biologa.

Za którym razem dropnie kamień dla kowala z elit król demonów?

Opublikowano

Kolejna poprawka Z misją zabić metiny 20 metinów to za dużo chodzi o metiny Jeon-Un  przydałoby się gdzieś wstawic na stronke gdzie i co ile są respione bossy/metiny(mapy 90+) Niektóre ulepszacze nadal sie nie łaczą na przykład Czerwone zioła

Masz racje co do ulepszaczy

I zauwazylem ze jest 200 metali u Tego dziadka do kupienia a daje tylko 1 ;/

Naprawcie to wiele jeszcze bugow pozostalo po Linaresie :(

A co do pokazywanie gdzie dany item sie znajjduje to jest mega !!

I naprawcie klienta :)

Dodajcie zmiane skilli :P

I zrobcie mini evencik z expem z okazji otwarcia serwera :)

Opublikowano

Jest jakis ts servera albo support poniewaz zbugowalo mi sie konto gry resetowalem metina ..

Mam to samo kilka razy dziennie musze odbugowywac konto na stronie 

Opublikowano

+ Ile są max KD ? 

Bo nie mogę znaleźć nigdzie. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Zapraszamy na naszą oficjalną stronę na fb:
xxx

Klikajcie Lubie To by być na bieżąco.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...