Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No  bonusy nie wchodzą maxymalnie i trzeba się troszkę potrudzić aby wbić perfa :)

Jakbym chciał się "potrudzić", to bym poszedł na hard/medium.W nazwie tematu jest wyraźnie napisany EASY, wiec jak wkońcu będzie z tymi bonami?

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbym chciał się "potrudzić", to bym poszedł na hard/medium.W nazwie tematu jest wyraźnie napisany EASY, wiec jak wkońcu będzie z tymi bonami?

Medium ....

xD

Chcesz sie potrudzic zapraszam :)

Ulepki zwracam honor moment ale krew ... xD nadal ciezko

Opublikowano

Hehe zero informacji że będzie 100% na ulepszanie a ja się trudzę dropie ulepki po 50 sztuk zeby zrobić broń na 245lvl.. gdzie już mi 2 razy spaliło wiesz jakie to chore? żebym wiedział bym poczekał i dopiero ulepszał a tak tyle czasu na marne :) ... Serwer jest spoko tylko wkurza mnie to ulepszanie gdzie muszę tyle dropic mi pali a teraz będzie 100% i ludzie będą mieli latwiej... a druga mialeś tak rano usunąc buga z expem gdzie 255lvl idze wbić w 5minut... Pozdrawiam i życzę powodzenia :) 

Opublikowano

nareszcie coś się rusza...

powinno być 100% ulepszenia oraz ograniczyć te ulepki, tzn. może nie zmieniać, ale dropić np. 6 krew małpy to wyczyn ! ;c

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Specialnie dla ciebie

g1hHmdS.png

6wQI2Fs.png

Jak widac jedynie hp nie jest odrazu na 20k reszta jest na maksach.

Hehe zero informacji że będzie 100% na ulepszanie a ja się trudzę dropie ulepki po 50 sztuk zeby zrobić broń na 245lvl.. gdzie już mi 2 razy spaliło wiesz jakie to chore? żebym wiedział bym poczekał i dopiero ulepszał a tak tyle czasu na marne :) ... Serwer jest spoko tylko wkurza mnie to ulepszanie gdzie muszę tyle dropic mi pali a teraz będzie 100% i ludzie będą mieli latwiej... a druga mialeś tak rano usunąc buga z expem gdzie 255lvl idze wbić w 5minut... Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gdzie napisalem ze usune go rano? To nie jest bug, ZAWSZE na KAZDYM serwerze nawet PL masz bonus expa w PT, ulepszanie zmieniamy dlatego bo ten kto to robil musial miec naprawde zryty beret

ban.gif

Opublikowano

No okej ale teraz kto go wykorzystał zostanie wynagrodzony jakos? Banować na pewno nie będziesz bo cały serwer bys musiał zbanować. Serwer na prawdę jest fajny tylko kilka rzeczy do poprawki :).  Serwer polecam.

Opublikowano

@alchemik1

No to dajcie maks. to hp.Co wam szkodzi? Po co mam stać dłużej przy tej handlarce zamiast dropić, expić, robić pvp, chodzić na bossy?

Opublikowano

Dziś na serwerze została przeprowadzona konserwacja, lista zmian:

- Usunięto wszystkie PD

- Zwiększono zdobywane doświadczenie na poziomach: 90-125,150-180,210-255

- Zwiększono/naprawiono drop ulepszaczy

- Zwiększono w sztyletach na 245 poziom bonus Silny przeciwko ludziom z 70% na 150%

- Ustawiono wchodzenie 20k HP do przedmiotów za 1 podejściem

- Usunięto ulepszacze od +0 do +6

- Zmieniono szansę na pomyślne ulepszanie na 100% w każdym przedmiocie na każdy +

- Poprawiono zgłoszone błędy

- Dodano możliwość przywrócenia starego wyglądu miast w Opcjach Gry

Prosimy włączyć AutoPatcher w aby zaktualizować pliki klienta

ban.gif

Opublikowano

Dziś na serwerze została przeprowadzona konserwacja, lista zmian:

- Usunięto wszystkie PD

- Zwiększono zdobywane doświadczenie na poziomach: 90-125,150-180,210-255

- Zwiększono/naprawiono drop ulepszaczy

- Zwiększono w sztyletach na 245 poziom bonus Silny przeciwko ludziom z 70% na 150%

- Ustawiono wchodzenie 20k HP do przedmiotów za 1 podejściem

- Usunięto ulepszacze od +0 do +6

- Zmieniono szansę na pomyślne ulepszanie na 100% w każdym przedmiocie na każdy +

- Poprawiono zgłoszone błędy

- Dodano możliwość przywrócenia starego wyglądu miast w Opcjach Gry

Prosimy włączyć AutoPatcher w aby zaktualizować pliki klienta

No i to jest dobre podejście administracji.Widać, że zależy wam na serwie i na graczach.Już ściągam klienta.Jeszcze jedno pytanko.Spoty na mapach są powiększone?

Opublikowano

No i to jest dobre podejście administracji.Widać, że zależy wam na serwie i na graczach.Już ściągam klienta.Jeszcze jedno pytanko.Spoty na mapach są powiększone?

Znaczy na jakich ? 

Spoty sa ogolnie dobrane do miejsc expienia ;)

Mi sie serw podoba ale ulepek mog dac ss cale 1 eq i troche drugiego :)

Wiec z ulepkami to problem :) 

TU masz ss nie wszystkich ulepek bo mam dopiero 128 i juz dalej nie expie jak na razie :)

75127269823135691998_thumb.jpg

Opublikowano

Znaczy na jakich ? 

Spoty sa ogolnie dobrane do miejsc expienia ;)

Mi sie serw podoba ale ulepek mog dac ss cale 1 eq i troche drugiego :)

Wiec z ulepkami to problem :) 

TU masz ss nie wszystkich ulepek bo mam dopiero 128 i juz dalej nie expie jak na razie :)

75127269823135691998_thumb.jpg

No np. w av2, ale ogólnie wszędzie.Czy jest tak, że ludzie przeskakują ze spota na spota, bo moby za wolno się respią albo jest ich za mało?

Opublikowano

No np. w av2, ale ogólnie wszędzie.Czy jest tak, że ludzie przeskakują ze spota na spota, bo moby za wolno się respią albo jest ich za mało?

do av2 sie nie zblizaj :)

Exp w av1 ciagle najlepiej na tych lodowych tuzych i tych golemach 

na tych Wojownikach sateu czy jakos tak exp kilka lvl do av1 do 90 lvl polecam :)

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj zauważyłem prezke no i nie powiem zaciekawił mnie :D

Mam Kilka Pytań:

1. Czy expiąc dropią ulepy na itemki czy trzeba chodzic na bossy ?

2. Czy te itemki z IS są lepsze od tych ktore mozna zdobyc w grze ( chodzi mi o eq )

3. Kd sąu handlarki ? na maxymalnym plusie ?

4. Istniejąjakies elitarne kd ? co one dają ?

5. jest 6-7 bon ?

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj zauważyłem prezke no i nie powiem zaciekawił mnie :D

Mam Kilka Pytań:

1. Czy expiąc dropią ulepy na itemki czy trzeba chodzic na bossy ?

2. Czy te itemki z IS są lepsze od tych ktore mozna zdobyc w grze ( chodzi mi o eq )

3. Kd sąu handlarki ? na maxymalnym plusie ?

4. Istniejąjakies elitarne kd ? co one dają ?

5. jest 6-7 bon ?

1.tak

2.nie

3.Nie

4.Nie

5.Nie

Opublikowano

Dodajcie:

1. Biolog zabiera od razu np. 10 zębów orka i jest na to 100% i biolog od razu daje nagrodę.Nie trzeba lecieć do Beake - GO
  2. Dodaj autopoty/nieskończone poty do npc, bo nie ma.
  3. Sztabki po kliknięciu na nie dają kasy, nie trzeba latać do npc i sprzedawać.
Opublikowano

Posluchajcie od 6:23 xD

Nie powinno byc ciezko z ulepszaniem ... -.- "Skisłem" xD

A co do @pSlav Watpie ze to zrobia iz bedzie to za latwe :)

Ale co k***a za łatwe? I tak masz podstawowego biologa u npc.To jest niby serw "easy", więc ma być łatwo.

Opublikowano

To jest Medium -.-w gildi Honor to jest easy :P

w 20minut 255 dojdź do nich :)

Typ Serwera: 4Fun / Super Exp + PvP

Ta sama sytuacja co z bonami.To tylko wydłużacze czasu.

Opublikowano

Ta sama sytuacja co z bonami.To tylko wydłużacze czasu.

Bony wchodza maksymalne :) Co do pkt ktore podales  to jedynie sztabki tak zrobie, to jest easy i nie znaczy ze masz gowno na nim robic procz spamowania na chat bo jakis kretyn wymyslil nieskonczone poty w metinie

ban.gif

Opublikowano

Bony wchodza maksymalne :) Co do pkt ktore podales  to jedynie sztabki tak zrobie, to jest easy i nie znaczy ze masz gowno na nim robic procz spamowania na chat bo jakis kretyn wymyslil nieskonczone poty w metinie

Ja chcę expić, dropić ulepy, chodzić na bossy, metki, przechodzisz dungi, robić wojny gildii a nie łazić od jednego NPC do drugiego i sobie klikać.Jakbym chciał sobie poklikać myszką, to bym zagrał w Wiedzmina.

Nieskończone poty są dobre, bo nie zapychasz sobie eq masą potków i nie musisz latać do NPC, wiec może je wprowadzisz? Po za tym to nie jest serwer oldschoolowy.Jest już sporo ułatwiej, np. to tp w interfejsie, blokada pd itd, więc czemu nie wprowadzić tego, co już jest na prawie każdym serwie easy/medium?

Opublikowano

Ja chcę expić, dropić ulepy, chodzić na bossy, metki, przechodzisz dungi, robić wojny gildii a nie łazić od jednego NPC do drugiego i sobie klikać.Jakbym chciał sobie poklikać myszką, to bym zagrał w Wiedzmina.

Nieskończone poty są dobre, bo nie zapychasz sobie eq masą potków i nie musisz latać do NPC, wiec może je wprowadzisz? Po za tym to nie jest serwer oldschoolowy.Jest już sporo ułatwiej, np. to tp w interfejsie, blokada pd itd, więc czemu nie wprowadzić tego, co już jest na prawie każdym serwie easy/medium?

Nie musisz chodzic po poty bo masz sklepik na pasku

ban.gif

Opublikowano

Nie musisz chodzic po poty bo masz sklepik na pasku

Tak, ale po co mam sobie zapychać nimi eq? Tak to mam jednego nieskończonego tak samo jak pelerynkę i o co chodzi? A najlepsze są autopoty, bo nie trzeba klikać, więc jak będzie? Może zrób ankietę?

Opublikowano

Tak, ale po co mam sobie zapychać nimi eq? Tak to mam jednego nieskończonego tak samo jak pelerynkę i o co chodzi? A najlepsze są autopoty, bo nie trzeba klikać, więc jak będzie? Może zrób ankietę?

najlepszy jest expbot, bo nie trzeba klikac zeby liczba w statystykach sie zmieniala. twoj tok myslenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...