Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najdziwniejsze jest to, że nie działa ich strona, forum mgc, strona promt2. Cała maszyna im chyba padła :D

1344965439-U588768.png

We are a legion...

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie działa żadna strona, forum ani serwer ?

czyżby znowu alchemik nie zapłacił, w c**j@ zrobił kogoś, albo włam ?

77512f97859e.jpg

Opublikowano

czemu nie działa żadna strona, forum ani serwer ?

czyżby znowu alchemik nie zapłacił, w c**j@ zrobił kogoś, albo włam ?

Wszystko już działa. I nie, alchemik nie zapomniał czegoś zapłacić, ani nie było żadnego włamu. Czy kiedykolwiek to się zdarzyło na jego serwerach? Ja sobie nie przypominam. Polecam nie słuchać plotek.

A niech sie wlamuja :)

Najbardziej mi szkoda BoskiHenio

Bo on umie robi serwery wiem jak bylo na ErurisMt2

Tylko ze wspolwlasciciele g*wno zawsze robia ;)

Ale głupoty. :P Zarówno Henio, jak i alchemik się starają, a to, że alchemik nie pisze do graczy pięknych przemówień, nie oznacza, że nic nie robi, bo wszystkie nowości i zmiany, które widzicie na serwerach silves i pro, zawdzięczacie właśnie jemu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wszystko już działa. I nie, alchemik nie zapomniał czegoś zapłacić, ani nie było żadnego włamu. Czy kiedykolwiek to się zdarzyło na jego serwerach? Ja sobie nie przypominam. Polecam nie słuchać plotek.

Ale głupoty. :P Zarówno Henio, jak i alchemik się starają, a to, że alchemik nie pisze do graczy pięknych przemówień, nie oznacza, że nic nie robi, bo wszystkie nowości i zmiany, które widzicie na serwerach silves i pro, zawdzięczacie właśnie jemu.

grałem na ProMT2 i były włamy, sam to potwierdził bo GM miałem ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Powiem tak , widziałem jeden post alchemik1 iż napisałeś że w 2 tygodnie zarobiłeś 150zł na promt2 , aż mi się wieżyć nie chce

grałem tam 3 tygodnie temu , u nas w gildii w ciągu 4 dni wpakowali około 270zł (tylko nasza gildia) a pozostali gracze ?

Powiem ci tak , w is tam dużo osób pakuje , dzięki temu serwer ulepszasz i serwer się trzyma , są minusy oraz plusy.

Mam nadzieje iż serwer prawidłowo wystartuje .

Przejrzałem all strony w tym temacie , widze iż dużo osób narzeka na zbroje / bronie (najlepszym rozwiązaniem jest dodanie tych nowych zbrojek /broni z promt2)

np.władcy/białko/złotko/zeusa/strachu/ogniste itp

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Powiem tak , widziałem jeden post alchemik1 iż napisałeś że w 2 tygodnie zarobiłeś 150zł na promt2 , aż mi się wieżyć nie chce

grałem tam 3 tygodnie temu , u nas w gildii w ciągu 4 dni wpakowali około 270zł (tylko nasza gildia) a pozostali gracze ?

Powiem ci tak , w is tam dużo osób pakuje , dzięki temu serwer ulepszasz i serwer się trzyma , są minusy oraz plusy.

Przejrzałem all strony w tym temacie , widze iż dużo osób narzeka na zbroje / bronie (najlepszym rozwiązaniem jest dodanie tych nowych zbrojek /broni z promt2)

Ta kur...de moze jeszcze nowe ulepki?

Poje..rypalo cie? nnie dosc ze masz z samych ulepek do 125lvl 2 ekwipunki to jeszcze nowe bronie....

Opublikowano

Zwykly Linares ... nwm czy to juz pisalem ale tak zwykly Linares ale sprawdze serwer tylko szkoda ze graczy online 26 .      .      .

Opublikowano

Zwykly Linares ... nwm czy to juz pisalem ale tak zwykly Linares ale sprawdze serwer tylko szkoda ze graczy online 26 .      .      .

grrr 26 graczy ?!?!?!

przynajmniej nie maja podkręconego licznika ;)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Dobra ale co 30sek wywala mnie i na ProMT2 i Na Silves2 ... bo chyba ten sam HA tak mi sie zdaje ... cialgle wyrzuca masakra .... powie ktos co z tym zrobic ? neta mam w uj zaje..... POMOCY ;C

Opublikowano

TO WRESZCIE WYWALA Z GRY CZY NIE, bo już nie wiem czy grać -_-

Wywala serwer ma tylko jednego gm`a ktory prowadzi  2 serwery co sie z tym wiaze?

Nie ma czasu na zaden bo silves upada ...a ProMt2 ciagle jakies problemy

Dobra ale co 30sek wywala mnie i na ProMT2 i Na Silves2 ... bo chyba ten sam HA tak mi sie zdaje ... cialgle wyrzuca masakra .... powie ktos co z tym zrobic ? neta mam w uj zaje..... POMOCY ;C

Nic od twojego neta nie zalezy tak jest zrobiony klient...

Tak samo zrobili blokade na tego bs`a jak hugo.. nwm po co ale okey :) za pomoca 1 pytania zaczal mnie wyzywac od idiotow...

Opublikowano

Serwer wydaje się w porządku i w miarę dopracowany ale nie zagram - odrzuca mnie ilość graczy na serwerze, niby serwer easy czyli zrób eq i pobaw się w pvp.. ale z kim jak o 12:30 jest 60 osób online z czego 3/4 expi, podejrzewam że w szczytowej godzinie jest max 10 osób w m1 :3 .. może wrócę gdy licznik graczy pójdzie w górę :) 

Opublikowano

Serwer wydaje się w porządku i w miarę dopracowany ale nie zagram - odrzuca mnie ilość graczy na serwerze, niby serwer easy czyli zrób eq i pobaw się w pvp.. ale z kim jak o 12:30 jest 60 osób online z czego 3/4 expi, podejrzewam że w szczytowej godzinie jest max 10 osób w m1 :3 .. może wrócę gdy licznik graczy pójdzie w górę :)

Licznik graczy juz nie pojdzie w gore

0 balansu postaci... wejdziesz full eq na 150 tarcza, abs a i tak ci te ninje walna 450k bez kryta...

Wiedzialem, że ten serw upadnie z powodu expa, bilansu, hamskich graczy to juz nie wspomne....

Na forum jak do niego napiszesz zacznie cie wyzywac :(:) taki ten serwer jest 

Juz nie ma dobrych serwerow metin2.. w szczegolnosci easy/4fun

Opublikowano

Prezentacja zostala odswiezona, zapraszam goraco na serwer :)

grałem na ProMT2 i były włamy, sam to potwierdził bo GM miałem ;)

Wlamy? Chyba w twoja glowe ^^ Wroc do swoich kolegow.

za 270zl wyslal sms a z tego ja mam prowizje :)

Nie polecam, malo osob online administracja od dawna ma wylane.

Tak mamy wylane i nic nie robimy bo samo sie przeciez robi!

ban.gif

Opublikowano

Przeczytałem prezentację, i zaczynam ściągać klienta, może to już trochę czasu od wstawienia prezentacji minęło, ale fajnie się to czytało, wszystko schludnie, ładnie i przejżyście, mam nadzieje, że będzie fajnie ;)

@Edit

Pobrałem, no i zacząłem aktualizować, troszkę błędów było, nie powiem ale po 3-4 fixach, udało się zrobić update, ogólnie serwer polecam gdyż, jest tu dużo funkcji, których faktycznie mało co można znaleźć na innych serwerach, szkoda że jest tak mało osób na serwerze, bo na prawdę, fajnie się gra. Mógłbym się dowiedzieć tylko co z ts'em ? Próbowałem wejść na niego i nie mogło połączyć ;)

Pozdrawiam Grimzo.

Opublikowano

serwer się nudzi.

zero nowości poza kostiumami, które nic nie dają ;c

dodajcie jakieś nowe eq, mapki coś typu z Metkami czy też z samymi bossami.

Zacznijcie robić Eventy... nie tylko Zuo. przydałby się OX :D

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...