Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tyle... za dużo ulepszaczy potrzeba na robienie eq ! 

więcej czasu na robienie eq niż na pvp ;c

77512f97859e.jpg

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepszy jest expbot, bo nie trzeba klikac zeby liczba w statystykach sie zmieniala. twoj tok myslenia.

Jak expisz to klikasz na mobkach myszą, postać do niego podchodzi i go leje? Chyba z Wiedzminem pomylieś.To znaczy tak też można, ale pozdrawiam ludzi tak expiących ;__;

Jak serwer jest wręcz easy/pvp, to ze zwszystkim powinno być łatwo.Zdobywanie lvl i ulepek powinno być formalnością.

Opublikowano

Z ostatnim update gra się o wiele lepiej lecz  jeszcze jest problem z  redkami , nićmi , metin duszy jak to poprawicie to już będzie super  bo 1 nić się dropi +/- 30min ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Okej update był  ale teraz to przesada zmniejszyć chmurke dal daggera zmniejszyć dmg mnetala ulepszyć archera bo jest stanowczo za słaby. Jeszcze jedna sprawa podczas pvp jak ktoś pod hity złapie to nie można się ruszyć ani skila użyć ani uciec.... dla archera to jest lipa bo ktoś zlapie pod hity to już nic nie zrobisz.... 

Opublikowano

Okej update był  ale teraz to przesada zmniejszyć chmurke dal daggera zmniejszyć dmg mnetala ulepszyć archera bo jest stanowczo za słaby. Jeszcze jedna sprawa podczas pvp jak ktoś pod hity złapie to nie można się ruszyć ani skila użyć ani uciec.... dla archera to jest lipa bo ktoś zlapie pod hity to już nic nie zrobisz.... 

ulepszyć Archer i BM -.-

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Polecam ze względu na Alchemika.

Utworzył kiedyś serwer Lomaxmt2, który był moim pierwszym privem - najlepszym!

Mam nadzieję, że jeszcze będzie reaktywacja :')

@topic

Serwer okej, troszeczkę liczba graczy odrzuca, ale rozgrywka sama w sobie na prawdę dobra. ;)

Opublikowano

Tu jest 15 ulepek ?

Powiedźcie mi co to jest :

all dropnięte z metków i bossów ( mam 152lvl i gram 2h )

( Do tego niezły syf z nimi jest wszystkie dropią ze wszystkich metków dla mnie jest to bezsensu bo poco np jakieś ulepki na 99 lvl  dropia komuś na 999 lvl )

10p9jbr.png

rmoiyq.png

Opublikowano

alchemik wogóle coś robi na tym serwerze ? czy tak jak z jego poprzednim ? ( brak systemu ulepszeń i po miesiącu pisania że all naprawi serwer dead ? )

i mi tu nie mów że tak nie było : ( ss z tego serwera , nie wymienię bugów bo było ich zbyt wiele ale np . yangbugi )

24fxjld.png

Nie mam innego ss ale jest to dowód że grałem na nim .

Tym razem ma czas ? czy znowu się tłumaczy że on ma życie prywatne ?

rmoiyq.png

Opublikowano

alchemik wogóle coś robi na tym serwerze ? czy tak jak z jego poprzednim ? ( brak systemu ulepszeń i po miesiącu pisania że all naprawi serwer dead ? )

i mi tu nie mów że tak nie było : ( ss z tego serwera , nie wymienię bugów bo było ich zbyt wiele ale np . yangbugi )

24fxjld.png

Nie mam innego ss ale jest to dowód że grałem na nim .

Tym razem ma czas ? czy znowu się tłumaczy że on ma życie prywatne ?

dokladnie, alchemik olewał serwer i ten tez olewa ;c niech się poprawi...

Powiększenie DROPU: redek, nici, metin duszy

77512f97859e.jpg

Opublikowano

up . mu się już po prostu nie chce jedyne co mu wyszło to pierwsza edycja Lomaxa i ProMT2 a wszystko dalej to syf robiony z nudów w domu? potem przychodzą jakieś inne sprawy i o serwerze zapomina ,a on w końcu upada.

I później zdziwienie czemu gra tylko 300 osób ?

( sam pisze jakie to chu**we są inne serwery a o swoim szczerze napisać nie umie ehh )

Zaraz mi odpisze że jak nie chce to nie mam grać . Problem w tym że chcę bo takie klimaty mi odpowiadają czyli spoko exp ( nie wiem jak go określić ale tu jest ok ) ( ilość itemów - zbroje,miecze,biżuteria. Nie jest ich za dużo ani za mało inaczej w sam raz dla mnie ) ( bs w kliencie do tego możliwość odpalenia 5x )

Największym minusem jest drop ulepszaczy ( hmm lepiej napisać zbyt duża ich ilość co ciężko porządnie ustawić ) i sam alchemik ( czytaj Deco )( znany z poprzednich serwerów które stały no nie za długo )

rmoiyq.png

Opublikowano

Jak to zawsze bywa z serwerami pana alchemika - kolorowo w prezentacji a blado na serwerze .

Zaczniemy od ulepszanie eq na serwerze a dokładniej to ulepszacze w prezentacji jest ich pokazanych 15 a po wbiciu na serwerze 230 poziomu mam ich ponad 45 w eq .
I nie jest to plus serwera tylko jego największy minus . Wchodząc na serwer nie miałem zamiaru grać na Xenoxie ...

Denerwujący klient ,a mianowicie jego częste ''braki odpowiedzi'' wywalanie z serwera bez powodu ( biegniesz i bum ) Nie intuicyjne rozmieszczenie przycisku Wyjście

( często go duszę bo myślę że to loguj ..)

Następnym minusem jest sama osoba - twórca tego serwera Pan Alchemik . Znany nam jako Deco ( z jakimiś liczbami w nicku ale nie pamiętam dokładnie ) inaczej twórca Lomaxa , ProMT2, MegaMT2
Ten trzeci serwer czyli MegaMT2 nie miał nawet systemu ulepszeń na starcie i nie działa od czterech miesięcy , pewnie już nie będzie działał .
Jest on osobą która wytyka błędy innym założycielom serwerów a sam nie potrafi dostrzec swoich . Brak aktualizacji przeważnie tłumaczy brakiem czasu ponieważ ma on życie osobiste .
Moim zdaniem jeżeli ma Pan ,aż tak bujne to życie osobiste to może niech Pan nie robi serwerów MT2 ? inni grają dla zabawy ale nie fajnie jest kiedy serwer nagle jest off .
Nie sądzę żeby się coś zmieniło u Pana bo widzę Pańskie serwery już z dwa może więcej lat i każdy zaczyna i kończy podobnie. Jest to smutne że ktoś nie potrafi się poprawić
i popełnia te same błędy .

Obecny serwer nie ma zbyt wielu bugów jednak postawa Alchemika go zniszczy.

Jeżeli chcesz tu grać to graj ale miej świadomość że serwer nie jest stabilny ( rozum to w takich słowach : Może upaść w każdej chwili )

Serwer oceniam 9/10 ( Ocenę wystawiam ja - każdy inaczej oceni serwer ! )
Właściciela 5/10 ( Dlaczego aż taka ocena ? Coś tam zrobić umie ale nie ma czasu )
Prezentacja 5/10 ( Nie spójności pomiędzy serwerem a prezentacją )

Pisał sebastosMC ( znany pod nickami : Szajbi(Nick wyłącznie dla szamanki ),sebastos, dla znajomych Volibear oraz Pogromca Ashe-k )

rmoiyq.png

Opublikowano

Jak to zawsze bywa z serwerami pana alchemika - kolorowo w prezentacji a blado na serwerze .

Zaczniemy od ulepszanie eq na serwerze a dokładniej to ulepszacze w prezentacji jest ich pokazanych 15 a po wbiciu na serwerze 230 poziomu mam ich ponad 45 w eq .

I nie jest to plus serwera tylko jego największy minus . Wchodząc na serwer nie miałem zamiaru grać na Xenoxie ...

Denerwujący klient ,a mianowicie jego częste ''braki odpowiedzi'' wywalanie z serwera bez powodu ( biegniesz i bum ) Nie intuicyjne rozmieszczenie przycisku Wyjście

( często go duszę bo myślę że to loguj ..)

Następnym minusem jest sama osoba - twórca tego serwera Pan Alchemik . Znany nam jako Deco ( z jakimiś liczbami w nicku ale nie pamiętam dokładnie ) inaczej twórca Lomaxa , ProMT2, MegaMT2

Ten trzeci serwer czyli MegaMT2 nie miał nawet systemu ulepszeń na starcie i nie działa od czterech miesięcy , pewnie już nie będzie działał .

Jest on osobą która wytyka błędy innym założycielom serwerów a sam nie potrafi dostrzec swoich . Brak aktualizacji przeważnie tłumaczy brakiem czasu ponieważ ma on życie osobiste .

Moim zdaniem jeżeli ma Pan ,aż tak bujne to życie osobiste to może niech Pan nie robi serwerów MT2 ? inni grają dla zabawy ale nie fajnie jest kiedy serwer nagle jest off .

Nie sądzę żeby się coś zmieniło u Pana bo widzę Pańskie serwery już z dwa może więcej lat i każdy zaczyna i kończy podobnie. Jest to smutne że ktoś nie potrafi się poprawić

i popełnia te same błędy .

Obecny serwer nie ma zbyt wielu bugów jednak postawa Alchemika go zniszczy.

Jeżeli chcesz tu grać to graj ale miej świadomość że serwer nie jest stabilny ( rozum to w takich słowach : Może upaść w każdej chwili )

Serwer oceniam 9/10 ( Ocenę wystawiam ja - każdy inaczej oceni serwer ! )

Właściciela 5/10 ( Dlaczego aż taka ocena ? Coś tam zrobić umie ale nie ma czasu )

Prezentacja 5/10 ( Nie spójności pomiędzy serwerem a prezentacją )

Pisał sebastosMC ( znany pod nickami : Szajbi(Nick wyłącznie dla szamanki ),sebastos, dla znajomych Volibear oraz Pogromca Ashe-k )

wszystko jest prawdą ! on by hejtował, a jest sam najgorszy !

niestety, ale taka prawda ;c

77512f97859e.jpg

Opublikowano

DObra, zmieniam zdanie o serwerze na + ale adminstracji 3 ---
Za to iz ... wyzywa graczy zadalem zwykle pytanie jakie to pliczki TO NIE musiales wyzwac ?
Serwer ma propsa ulepki latwo tak samo redki :) starczy miec dropka 90

Opublikowano

Wie ktoś co z serwerem? Od nocy jest offline jak i strona i forum.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...