Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves2.pl [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Starzy gracze  

532 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grałeś już Silves?

• Tak
      137
    • Nie
      395

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyciele Silves2 mieli już swój serwer o nazwie Silves. Na serwerze było navi oto ss: http://i.imgur.com/0iPFxBh.jpg

Generalnie nie polecam serwera ze względu administracji która nie nadaje się zupełnie do niczego :)

Serwer upadł chwilę po tym jak zamieściłem tego ss'a u nich na forum oraz w prezentacji tamtego serwera

Nie polecam, nie pozdrawiam i nie życzę powodzenia

Czytac potrafisz? Nie jestem zalozycielem silves tylko silves2, tamci to debile a tobie polecam lekture w postaci prezentacji calej.  U mnie na zadnym serwerze nie ma navi bo nie jestem sprzedawczykiem jak mpc:)

ban.gif

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer. Stary system ulepszeń, chodzi mi o bronie. Dużo nowości, podoba mi się ten wtem shop itd. Polecam serwer.

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Wyszukiwarka dropu działa, tylko trzeba patrzeć na dokładną pisownię, np "Krew Małpy", a nie "krew małpy"

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Wbicie 4x 15 + 20k hp graniczy z cudem, czy mozna probowac? ;d

nie zawsze z cude przez ostatnie 2 dni robie sobie perf eq mam juz szpona 15int 15siła 10kryt 15lud 12szycie  stal 4x15 20khp nasior 4x15 20khp buty 4x15 20khp branzoletke 20khp 10 magia 12 szycie 15luda 15 do pz kolczyki 5x15 z ludem i 3 klasowe tarcze z rózymi perf bonami został tylko hełm i budda które własnie się mixują ;D

Opublikowano

Serwer to mieszanka serwerów, które już istnieją,

najwięcej rzeczy to tutaj widać z ProMt2, a system ulepszeń w 90% wyciągnięty z Xenoxa,

jednym slowem nic ciekawego

Opublikowano

Kurde sam nwm czy jest sens wbijać :/ grałem na Invori a tam juz nie pogram bo co chwile mi wyskakuje "microsoft visual c++".. Tutaj znowu ludzie mają mieszane zdanie.. Trochę się zdziwiłem że jak na taki serw to gra tak mało osób.. Prezentacja jest naprawdę dobra  ;) sam lubie taki serw tego typu wiec myśle że zawitam bo nie widzę nic ciekawszego ;) Zapraszamy!

erfgreg.png

Opublikowano

Kurde sam nwm czy jest sens wbijać :/ grałem na Invori a tam juz nie pogram bo co chwile mi wyskakuje "microsoft visual c++".. Tutaj znowu ludzie mają mieszane zdanie.. Trochę się zdziwiłem że jak na taki serw to gra tak mało osób.. Prezentacja jest naprawdę dobra  ;) sam lubie taki serw tego typu wiec myśle że zawitam bo nie widzę nic ciekawszego ;) Zapraszamy!

Osob gra malo, bo ciezko o ulepki jak by jakis HARD

nwm wbij zobacz, Mi sie podobal na poczatku ale po 90lvl koniec

I exp .... ciezki jak ..

Opublikowano

Osob gra malo, bo ciezko o ulepki jak by jakis HARD

nwm wbij zobacz, Mi sie podobal na poczatku ale po 90lvl koniec

I exp .... ciezki jak ..

Kurde ja właśnie wole grać na jakimś łatwiejszym serwie :/

erfgreg.png

Opublikowano

Super serwer, exp nie jest trudny jezeli w 2 dni wbili 250... nie potraficie znaleźć duzego spota na mapie 90 to nie znaczy ze serwer jest hard k***a ....... typowe hejty... ludzi pod 500 wieczorami to nie jest malo...

Opublikowano

a ostrzegałem jak wyglądają serwery tego pana:)

jak z reklama, bo widze ze nie macie ochoty na to wydawac

Opublikowano

Super serwer, exp nie jest trudny jezeli w 2 dni wbili 250... nie potraficie znaleźć duzego spota na mapie 90 to nie znaczy ze serwer jest hard k***a ....... typowe hejty... ludzi pod 500 wieczorami to nie jest malo...

Taa a ulepki ? 

Mam tam 170lvl i mam juz w du*** taki serw jak zdobyc np krew malpy to jest lada sztuka

Stalki truty nikt nie dawal a kazdy wwyalal ;)

Chamscy ludzie :)

Polecalem serrwer ale zmieniam opinie na jego temat :(

Opublikowano

Taa a ulepki ? 

Mam tam 170lvl i mam juz w du*** taki serw jak zdobyc np krew malpy to jest lada sztuka

krew malpy mam 8 sztuk kumpel 6 i spalil zbroje 2 razy. mamy 95 i 105lvl gramy od wczoraj wieczorem....... nie potrafisz grac i tyle

Opublikowano

krew malpy mam 8 sztuk kumpel 6 i spalil zbroje 2 razy. mamy 95 i 105lvl gramy od wczoraj wieczorem....... nie potrafisz grac i tyle

Zobaczymy przy 170lvl jak ci tak latwo idzie tez tak myslalem mialem po 30sztuk krwi

Opublikowano

Nie polecam upadnie  jak wszystkie inne :)

Mialem okazje grac na tym    wCZESNIEJ  nwm czy to ta sama nazwa czy inna  ta  z promt2 

juz wiem to był megamt2 :) 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Taa a ulepki ? 

jacy chamscy ludzie sam rozdałem kilkanascie broni stalek ;)

Opublikowano

Polecam serwer  !! jeśli chodzi o ulepy to nie jest tak cieżko na 220 mam eq na moj lvl i o bony perf tez nie jest ciezko, a z expem wlasnie najgorzej od 90 do 110 pozniej leci super !! jeszcze raz polecam MoJito- Chunjo gildia  Banan :) Zapraszam do Chunjo

Opublikowano

Dziś przeprowadzono na serwerze konserwacje, oto lista zmian:

- Naprawiono TP na ognistą ziemie
- Naprawiono misję od Kowala w której dropimy Materiał Produkcyjny
- Powiększono wartości KD Witalności +6 na 10k HP oraz KD Obrony+6 na +500
- Dodano drop Ogon Węża do: Wężowy Łucznik, Wężowy Miecznik które znajdują się w Lochach pająkó w v2
- Dodano drop Kamieni Kowala  do Elitarnego Króla Demonów
- Usunięto misję "Pokonaj 100 razy Bi-Ma-Gui-An"
- Naprawiono misję "Musisz zabic: 20 Metinów Jeon-Un"
- Dodano drop z Bossów/Metinów dla postaci +90 expiących na mapie od 90 Poziomu
- Naprawiono respy Metinów na mapie od 125 Poziomu
- Poprawiono wybór grupy umiejętności zwierzaka
- Naprawiono mapy na 125/150 poziom
- Naprawiono ulepszanie Lodowej Zbroi
- Naprawiono ikony przedmiotów: Pazur Orka,Dzwon,Sieć pustynnego pająka
- Zmniejszono wymaganą ilość ulepszaczy na broń na 240 poziom z 80szt na 50szt

- Dodano do ItemShop Zwój redukcji który pozwoli na zresetowanie um. zwierzaka.

Zapraszamy na serwer!

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...