Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo Virusik, brawo :). Gaś to gówno, bo śmierdzi z daleka.

Nie będę pozwalał sobie na oszczerstwa, ja w stosunku do innych serwerów mam całkowicie inną politykę. Serwer tworzę dla nas z Hobby a nie dla zarobku. Mam pracę i stać mnie na utrzymanie dedyka i firewalla pod serwer i nikt nie będzie mi mówił że serwer stoi na pc, chociaż w domu mam szafkę rack i serwer pod backup i prywatną stronę www oraz światłowód ;) To i tak wolę oprzeć o kolokację, jest to mój prywatny serwer rack który składałem i w Poznaniu mam kolokacje co lepsze musiałem go z Warszawy przewieźć do serwerowni ;)

DMT 😉

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie muszę się martwić że zostanie 10 online bo połowa graczy to staruchy z DMT :)

wypraszam sobie "staruchy"  :angry:

EDIT: Irka chce grać :)

Opublikowano

wypraszam sobie "staruchy"  :angry:

EDIT: Irka chce grać :)

No dobrze, zawsze młodzi :D 

DMT 😉

Opublikowano

nie nie Exodus 10online kto ci na taki serwer wbije ?  : )

No na pewno tam Ciebie nie chcemy, z tego co pameitam to nikt Cie nie lubiał :) Dlatego zmieniłeś serwa :) Pozdro lamusie :D

Opublikowano

No na pewno tam Ciebie nie chcemy, z tego co pameitam to nikt Cie nie lubiał :) Dlatego zmieniłeś serwa :) Pozdro lamusie :D

Bardzo bym Cię prosił abyś nie robił bałaganu w mojej publikacji, syfu nie potrzebuje :)

DMT 😉

Opublikowano

Raczej na odwrót + nie ma sensu grać tam bo i tak połowa odeszła więc gówno z tego zostało .

pzdr lamo :):D

Opublikowano

Podobają mi ustawienia tego serwa. Mam nadzieję, że się rozkręci i będzie nas trochę więcej. 

Serdecznie zapraszam x]

Opublikowano

Dzisiaj w Nocy lub Jutro będzie dłuższy off w celu poprawienia i podkręcenia mobów :)

DMT 😉

Opublikowano

R.I.P, nie ma :)

Wczoraj na rozmowie z graczami(TS3)  została podjęta taka decyzja. Technik z MuServices który miał zajmować się serwerem dostał pieniążki i się zwinął. Oczywiście ostrzegam przed korzystaniem z jego usług.

Jedynie co mogę przeprosić Was za zaistniałą sytuacje. Rozumiem że już osoby które straciły czas przez 2 dni nie zagrają, mówi się trudno. Wrócimy jak najszybciej o konfiguracji podobnej i ustalonym prawidłowym regulaminem, pełne PVP na serwerze oraz poprawione moby. 20 resetów max ze statystykami które zostają po resecie. Dla osób które jednak zostaną bo i takie się zadeklarowały otrzymają w ramach przeprosin seal na kilka dni który w większej części pozwoli odrobić Wam co straciliście. 

Na tą chwilę mogę zakończyć tą dyskusje (znając zawiść Polaków będą komentarze :) ), sam serwer nie zniknie bo umowa na kolokacje maszyny w serwerowni jest na rok czasu. Więcej informacji będzie na stronie głównej. 

Pozdrawiam.

DMT 😉

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak wyżej, wątek został otworzony na moją prośbę :)

Startujemy ponownie dzisiaj o godzinie 20.00, zablokowaliśmy dostęp gościowi z muservices i przygotowaliśmy autorskie pliki które zapewnią masę miłej rozgrywki każdemu graczowi :)

Pliki zostały sprawdzone pod kątem bugów oraz konfiguracji. Testy zostały jak najbardziej zaliczone.

Konfiguracja serwera została troszkę zmieniona:

Maksymalnie 20 resetów bez resetowania punktów, wyłączyliśmy ranking oraz topkę co zaowocuje możliwość budowania własnej postaci :) Zostało to wszystko sprawdzone więc osoby którym nie będzie się podobało, no cóż nie dogodzimy każdemu. 

Mapy zostały podkręcone, inwazje także więc zapewniam że nie będzie łatwo.

Nowe eventy, offline trade, spoty, mapy, poprawiony ring w lorencji i wiele wiele więcej.

Więcej dowiecie się jak wpadniecie na serwer.

START: 20.00 

Download i Rejestracja 18.00

Pozdrawiam :)

ps. Poradniki oraz How-To o eventach pojawią sie na stronie :)

DMT 😉

Opublikowano

No to szykujemy sie na 20. Ja tam czekam z niecierpliwoscia na Hatchery Eventa, co prawda jest dopiero od 1 resa, ale coz, bedzie warto. Ludzie chcieli miec ciezko, teraz, mimo spotow, tak bedzie. Mam nadzieje, ze bedzie sporo online :)

Opublikowano

Tak jak wyżej, wątek został otworzony na moją prośbę :)

Więcej dowiecie się jak wpadniecie na serwer.

START: 20.00 

Download i Rejestracja 18.00

Pozdrawiam :)

Wpadniemy...to znaczy ja wpadam !

Opublikowano

Czyli po resie nie kasują się punkty, czy nie można w trakcie gry zmienić buildu?

Punkty zostają po resie + nie możesz ich zresetować podczas gry. Było by tak że do expa zmieniają build a na CS już całkowicie inaczej :) 

Każdy będzie swoją rzepkę skrobał :)

DMT 😉

Opublikowano

Serwer ustawiony idealnie pode mnie :) Długo czekałem aż powstanie serwer o takiej konfiguracji... z miłą chęcią wpadne dzisiaj na start ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...