Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem też lepiej by było gdyby były spoty. Nie można postawić afka nawet na 5min po trzeba ganiać za mobami. Powiecie że oto chodzi, ale to w końcu jest MU nie gra w której dużo się dzieje. Licznik mówi sam za siebie że wyjadaczy takiego trudnego serwera nie jest zbyt dużo, spoty napewno by troche umiliły grę .

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślimy i rozmieścimy kilka małych spotów. max 3/4 moby na szybki respawn.

DMT 😉

Opublikowano

Jak dla mnie serwer totalna porażka, od początku problemy z Game Guradem i ogólnei z wbiciem na serwer. Spotów totalnie za mało. Sezon 2 odstrasza. Nie polecam.

34tbjes.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer totalna porażka, od początku problemy z Game Guradem i ogólnei z wbiciem na serwer. Spotów totalnie za mało. Sezon 2 odstrasza. Nie polecam.

Dziękujemy za opinie, zapraszam na serwery konkurencji na sezonie 6 :) Gdzie każdy może być top 1 za SMS'a :)

DMT 😉

Opublikowano

jpdl ..

zrobcie nowy client ^^^.....

DC i znow problem z guardem ..

Kompilujemy nową bibliotekę i przechodzimy do testów, jak będzie wszystko okej damy patcha :)

DMT 😉

Opublikowano

Tssssa nie chodzi mi tutaj o s6 akurat wyłącznie a po  za tym nie wszystkie s6 są donate. Zdecydowanie wole serwery s4/s6 gdzie jest więcej itemów, postaci i jest po prostu większy wybór i zabawa. Gdybyście jeszcze ogarneli tego clienta... ale to jest masakra od wczoraj są te problemy a wy nadal nic. Jak dla mnie porażka po prostu. Powinny byc przed startem przeprowadzone jakieś testy czy coś przynajmniej.

34tbjes.png

Opublikowano

jpdl ..

zrobcie nowy client ^^^.....

DC i znow problem z guardem ..

nwm, jpdl...Wielbłąd jakie słowa tu zaszyfrowałeś ^^

Czy tak cieżko napisać pełnym zdaniem o co ci chodzi ?

Czuje sie jak w czołgu pod Berlinem ..ja brzoza... tu grab ^^

Co do serwa, poczekamy aż naprawią ten błąd :)

Opublikowano

Tssssa nie chodzi mi tutaj o s6 akurat wyłącznie a po  za tym nie wszystkie s6 są donate. Zdecydowanie wole serwery s4/s6 gdzie jest więcej itemów, postaci i jest po prostu większy wybór i zabawa. Gdybyście jeszcze ogarneli tego clienta... ale to jest masakra od wczoraj są te problemy a wy nadal nic. Jak dla mnie porażka po prostu. Powinny byc przed startem przeprowadzone jakieś testy czy coś przynajmniej.

W takim razie ciesze się że nie będziesz grał bo ciągle użalanie, czemu nie ma RF

a summa czy itemków. Widać że jesteś napalony jak większość na sezony wypchane syfem czyli to co zabiło prawdziwe MU.

Co do problemu z clientem najłatwiej napisać że nic nie robimy jak nawet nic nie wiesz. Jednak taka mentalność Polaczków :)

Serwer tworzymy non-profitowo bez niczyjej pomocy, sami łatamy dziury gdzie w starych sezonach jest ich masa. Najłatwiej było kupić pliki jednak kto by chciał wyłożyć kolejne pieniądze na konfiguracje a przy tym opłacać maszynę która nie kosztuje 15 zł 

Willemo, właśnie mamy poprawioną dll'ke Game Guarda jeszcze ją testuje i będzie wydany mały patch.

DMT 😉

Opublikowano

Mam to samo wcześniej sie udawało to naprawić teraz nawet po godzinie nie potrafie odpalić clienta :?

Skoro macie poprawioną dllke to nie powinniście jej testować przez 4 godziny bo tylko gracze sie wam sypią...

Już dochodzi 20 niedługo ludzie będą szli spać, bez botów rano znowu będzie może 3 online potem część wyjdzie do pracy i akurat wrócą na start konkurencyjnego serwera bo będa woleli uczciwy start niż ciągłą walke z dc i naprawą clienta 

Opublikowano

Mam to samo wcześniej sie udawało to naprawić teraz nawet po godzinie nie potrafie odpalić clienta :?

Skoro macie poprawioną dllke to nie powinniście jej testować przez 4 godziny bo tylko gracze sie wam sypią...

Już dochodzi 20 niedługo ludzie będą szli spać, bez botów rano znowu będzie może 3 online potem część wyjdzie do pracy i akurat wrócą na start konkurencyjnego serwera bo będa woleli uczciwy start niż ciągłą walke z dc i naprawą clienta 

Natomiast my wolimy się uporać z klientem tak aby na serwerze nie było cheatów oraz żadnych autoclickerów :)

Update dostępne na stronie.

ps. I nie ciągła walka tylko po powrocie z pracy, to że Wy macie wakacje i wolne od szkoły nie oznacza że inni nie pracują :) Zdrówko!

DMT 😉

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to serwer powstawał i padał juz nie raz. Do tego jest na zwykłym PC jeśli mnie pamięc nie myli. Nie polecam. Lepiej polecam ExodusMU, albo Classic MU

Pozdrawiam Cię serdecznie za wypisywanie głupot, serwer DarkMu jest zlokalizowany w serwerowni Beyond w Poznaniu utrzymywany na serwerze dedykowanym o następujących parametrach:

Procesor: AMD FX Six-Core Processor 3.50 GHz

Ram: 32 GB

Dysk: SSD 128 GB + SATA3 1TB

Łącze: 1Gbit/s

Ochrona DDoS + BGP Blackhooling

Zapewne łącze i ochronę DDoS zapewnia mi neostrada jak trzymam w domu :)

Dla niedowiarka :)

KW5KStL.jpg

Najpierw proszę o weryfikacje tych informacji niżeli pisać głupoty :)

DMT 😉

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to serwer powstawał i padał juz nie raz. Do tego jest na zwykłym PC jeśli mnie pamięc nie myli. Nie polecam. Lepiej polecam ExodusMU, albo Classic MU

nie nie Exodus 10online kto ci na taki serwer wbije ?  : )

Opublikowano

nie nie Exodus 10online kto ci na taki serwer wbije ?  : )

Z rozmów zasłyszanych na teamspeaku darkmu na exodusie jeszcze śmieszniej jest i ludzie przeszli do nas :) Najłatwiej się reklamować w czyjejś publikacji. Ja nie muszę się martwić że zostanie 10 online bo połowa graczy to staruchy z DMT :)

Ale jeśli kogoś nie stać na dedyka i trzyma na VPS z KVM (Win) to łatwiej komuś kopać dołki :)

Jeszcze dla głodnych wiedzy proszę bardzo: 

upo4CMS.png

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...