Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tak samo jak ssssssaaa jeden dzień działał a później Failed to login czuje wkręty i jakiegoś virusa

Chujowe, pozdro. Nie dość, że wyjebuje mi jakiś błąd w enforcevip to jeszcze się na swoje konto zalogować nie mogę, bo mam 'failed to login', mimo tego iż nie mam folderu BoL'a w Roamingu, hahah. Słaby materiał, piona :]

Tak ciężko zapytać na shoutboxie BoLa? Wyłączcie acrylic i flushujcie dns...

bet0qb.jpg

Opublikowano

Ma ktoś samą DLLKĘ? bo mi ten z strony nie dziala failed to download

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Można odinstalować to Arcylic?

Jak chcesz zeby ci EV nie działał, to tak...

Mam tak samo

To mi wyskakuje po wejsciu w enforcevip.exe ROBILEM WSZYSTKO ZGODNIE z tutorialem a mimo wszystko mam taki blad, kilka osob napisalo wczesniej ze poradziliscie sobie z tym, jak to zrobiliscie?

Pomoże ktoś?

Zapraszam do punktu 3. ;)

3. Przekierowujemy authserver.

Instalujemy Acrylic DNS Proxy. Powinien być TUTAJ:

293601405068595358546.jpg

Po zainstalowaniu Wchodzimy w start -> programy -> acrylic -> Config -> Edit Hosts file

416431405068595358546.jpg I wpisujemy to:  483241405068595358546.jpg

Zapisujemy. Teraz klikamy Purge Acrylic Cache Data. W komunikacie, co się pojawi, klikamy Tak i następnie OK.

Opublikowano

Siema, wszystko dzialalo do pewnego momentu kiedy nagle wszystkie skille i summonerki przestaly dzialac, nie moge ich castowac ani recznie ani za pomoca auto combo co to do cholery jest? Jak naprawic?

Opublikowano

Siema, wszystko dzialalo do pewnego momentu kiedy nagle wszystkie skille i summonerki przestaly dzialac, nie moge ich castowac ani recznie ani za pomoca auto combo co to do cholery jest? Jak naprawic?

Usuń Prodiction z SourceLib i używaj prodiction 1.2, a nie 1.4.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Jak uzywac 1.2 to rozumiem ale jak usunas prodiction z sourceliba????? da sie to jakos zrobic wgl?

Opublikowano

Kiedy używam normalnego bola mogę klikac ile razy chce f9 i jest wszystko miód malina a jak używam enforcevip to może raz czy dwa się udaje a potem cały czas co klikne f9 to bugsplat. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Usuwam prodiction i pobieram wczesniejsza wersje ale tam nie ma mozliwosci zaznaczenia zeby samo nie pobieralo nowej wersji i  najzwyczajniej na nowo pobiera pro 1.4 i znow nie moge uzywac spelli w zaden sposob

Opublikowano

Usuwam prodiction i pobieram wczesniejsza wersje ale tam nie ma mozliwosci zaznaczenia zeby samo nie pobieralo nowej wersji i  najzwyczajniej na nowo pobiera pro 1.4 i znow nie moge uzywac spelli w zaden sposob

Zaznacz 1.2 tylko do odczytu :v

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Zaznacz 1.2 tylko do odczytu :v

To nic nie daje, probowalem i ustawiac tylko do odczytu i dodawac linijke o autoupdate = false, nic nie dziala ciagle sie updatuje do 1.4

Opublikowano

win 8.1 mam takie cos:

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:
std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

robie dobrze bo na win xp mi dziala, probowalem jako administrator i zgodnosc i dalej lipa

Opublikowano

Czy CassioWhopping potrzebuje SourceLib?
Czy musze aktualizowac skpt zeby zaczal on dzialac?

Opublikowano

ok, teraz inny problem - mam unthorized user na CassioWhooping? Macie sprawdzony .reg na ktorym jest autoryzowany uzytkownik?

Opublikowano

Z tego co mi  wiadomo  nie używa  sourcelib'ów  ale mogę się mylić .  Sprawdź sam .

Ale przecież już jest działający sourcelib więc nie ma problemu nawet jak używa.

Opublikowano

ok, teraz inny problem - mam unthorized user na CassioWhooping? Macie sprawdzony .reg na ktorym jest autoryzowany uzytkownik?

jak chcesz grać na oryginalnej to nie pograsz już chyba bo zmienił auth system, użyj scrackowanej nawet jak ci wywali unauthorized to po 2x f9 już będzie działać

Opublikowano

win 8.1 mam takie cos:

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:
std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

robie dobrze bo na win xp mi dziala, probowalem jako administrator i zgodnosc i dalej lipa

odpalaj jako administrator enforcevipa

w 8.1 działa bez zarzutu 

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...