Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to gówno usunąłem z kompa wszystkie skrypty pobugowane prawie ,już sobie VIP'a wole kupić i mieć wszystko ,legalnie ,nie pobugowane.

Do tego trojan ,wole nie ryzykować dobra kij z tym ,ale co z tego mam gówno pobugowane all.

Opublikowano

Ten program założył mi hasło na płytę główną! Pojechałem do informatyka, powiedział że nic już się nie zrobi. Stanowczo odradzam pobieranie tego szajsu.  :angry:

To z czego piszesz tutaj na forum?

@Edit Dlaczego jak uruchamiam bola wszysto ok.. tylko gdzie mam te "user" "password" bo w .reg nie mam żadnym nie działa. help

Opublikowano

AHHAHAHAAHAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAAHHAHAAHHHHAHAAHHAAHHA O K***A ALE MAM BEKE Z CZYTANIA TEGO XDDDDDDDDD

Klawiaturka nie działa także na normalnym vip'ie od tego zacznijmy (vprediction).

@Naven123

Wystarczy HWID changer i mogą Ci naskoczyć.

Piszcie na 598782 -GG Tylko k***a od razu pytanie, a nie "siema" "cześć, mam problem".

I jak odmówię odpowiadania, to nie odpowiadam, rozumiecie ?

Dziękuje.

@lubie kashanki na końcu 2 C idioto

QUhIR7.png

Opublikowano

AHHAHAHAAHAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAAHHAHAAHHHHAHAAHHAAHHA O K***A ALE MAM BEKE Z CZYTANIA TEGO XDDDDDDDDD

Klawiaturka nie działa także na normalnym vip'ie od tego zacznijmy (vprediction).

@"Naven123"

Wystarczy HWID changer i mogą Ci naskoczyć.

Piszcie na 598782 -GG Tylko kurwa od razu pytanie, a nie "siema" "cześć, mam problem".

I jak odmówię odpowiadania, to nie odpowiadam, rozumiecie ?

Dziękuje.

Wbijaj lepiej na xata bo nuda w chuj na tym tel xD
Opublikowano

Kiedy włączam enforce'a wyskakuje mi taki błąd.

N3hsmk7.png

Jest to bardzo ładny błąd ale wolałbym się jednak go pozbyć. jakieś porady?

9amUS1C.png
Opublikowano

Pytanie, co zrobić żeby BioZed działał?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

To z czego piszesz tutaj na forum?

Piszę z miejscowej kafejki internetowej, aby jak najszybciej was ostrzec przed niebezpieczeństwem.

Opublikowano

Piszę z miejscowej kafejki internetowej, aby jak najszybciej was ostrzec przed niebezpieczeństwem.

A co gdybym powiedział Ci że to nie enforcevip tylko haker bonzo

@top

dochodzę do wniosku że blokowanie klawy to kwestia rega. U mnie na moim koncie bez rega z załączonym enforce wszystko śmiga, zarówno na Vpred jak i Prodiction

Opublikowano

Co do rega to polecam reg AWA.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mi wszystkie skrypty działają oczywiście nie mam enforcevip z mpc lecz z innej strony musicie miec dobre lib i Bol.dll i pamiętać o (load).lua

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...