Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

248351405132987403145.png

co mam zrobic :/ ponawiam pytanie

Format, ja po radzie pewnego użytkownika (;)) zainstalowałem sobie inny system, na innym dysku i wszystko działa bez zarzutu. Masz po prostu zajebany syfem komputer.

9amUS1C.png
Opublikowano

Witam ja nie mam problemu ,ale chciałem podziekować autorowi za temat. Kawał wielkiej roboty ! dzienk

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Cześć.

Wszystko zrobiłem poprawnie, pomijając punkt 5 - robienie własnego konta.

BoL mi się odpala poprawnie jednak gdy jestem w grze nie wczytują się skrypty tak gdyby bola w ogóle nie było. Jak temu zapobiec ?

Opublikowano

Mam problem, zrobiłem wszystko jak należy za 1 razem bol zadziałał nakurwiałem ostro wyłączyłem kompa. Zrobiłem od nowa to samo i tutaj jest ten problem, że teraz już nie działa, co może być nie tak? dodam że mam modem i ciągle zmienia mi sie ip po rozłączeniu. Występuje ten błąd ze stroną "Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com" a mam to zrobione ;/

Opublikowano

Gdy właczam "enforcevip" za pomocą Admina to nic mi nie wyskakuje, lecz w Menadżerze Zadań mam wyświetlone, że aktualnie pracuje, ale nic nie ma.
Kto kolwiek wie o co może chodzić?

Opublikowano

Mam problem, zrobiłem wszystko jak należy za 1 razem bol zadziałał nakurwiałem ostro wyłączyłem kompa. Zrobiłem od nowa to samo i tutaj jest ten problem, że teraz już nie działa, co może być nie tak? dodam że mam modem i ciągle zmienia mi sie ip po rozłączeniu. Występuje ten błąd ze stroną "Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com" a mam to zrobione ;/

Znów to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...