Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w tym caly problem ze sie nie zaloguje, co mu da wpisanie lukeboy89?

On odpowiedzial cebulaku co ma zrobic, wedlug instrukcji a ze nie dziala to O TYM TEZ WSPOMNIAL.

Opublikowano

Jak mam cofnąć te wszystkie rzeczy zrobione w tym poradniku, aby wrócić do stanu wyjściowego, tj. bola dla free userów ? :)

m7sxhh.gif
Opublikowano

On odpowiedzial cebulaku co ma zrobic, wedlug instrukcji a ze nie dziala to O TYM TEZ WSPOMNIAL.

A gdzie masz logowanie w instrukcji "CEBULAKU"? Gdy działał byłeś zalogowany od razu.

fjlw0o.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przecież to już nie działa, o czym Wy gadacie..

Jak masz brain.lua, to zadziała. Nawet teraz. Wystarczy w trakcie działania programu podmienić .dll'kę. Oczywiście wszystkie Unlockery i inne programy tego typu odstawcie na bok, bo mówię, że nie zadziałają ^^

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jak masz brain.lua, to zadziała. Nawet teraz. Wystarczy w trakcie działania programu podmienić .dll'kę. Oczywiście wszystkie Unlockery i inne programy tego typu odstawcie na bok, bo mówię, że nie zadziałają ^^

Dll injector wystarczy, na pewnym vietnamskim forum było to wyjaśnione jak zrobić.

MPC <3

Opublikowano

Mogę powiedzieć tyle, że sposób opisany w temacie już nie działa.

Poprosiłem powodu mojego błędu podczas otwierania programa.E nadal nie znaleźć rozwiązanie na forum.

Opublikowano

Ja nie chcę was martwić, ale to nie działa i nie będzie wam się injectować w grze.

To że Tobie nie działa to nie znaczy że innym nie działa. Ja osobiście nie mam ale mam znajomego (nie kolega), który mi udowodnił, że go ma. 

To nadal działa ale krąży pod inną nazwą by cebule tego nie znalazły w google jak to było ostatnim razem.

Zaczęło się to od Mistake'a bo to on znalazł i podzielił się z Marcolym. A potem jakoś to poszło. Wcześniej w sumie jeszcze miał to emixxx. A teraz to nie wiem kto tutaj go ma.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...