Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP nie dziala bo byla aktualizacja :)

Ale mam pytanie. Czy za kazdym razem jak wlaczam kompa mam odpalac cmd i wpisywac te cala fraze ? Czy tylko przez stronke odpalac LOL'ka? Aha i jeszcze jedno. Czy jak BOL dla vipow bedzie juz dzialal to bede musial cos aktualizowac? Czy poprostu odpale BOL'a przez stronke i bedzie smigac jak nowe?

@Edit

Po zastanowieniu.. xD Bede musial podmienic bol.dll? xD tak? ;d

Opublikowano
Witam. Gdy zmienie DNS na ten co w turoialu to BOL włącza się jako VIP ale internet przestaje dzialac, jak zmienie spowrotem DNS to internet dziala ale BOL juz się wlącza jako free user i muszę od nowa robić tutorial ale wtedy znów brak internetu mam :D

Co mam w takim przypadku zrobić?

Opublikowano

@Liderex

Jak moze ci dzialac enforced vip jak narazie jest died? ;x

ma stare dll i odpala mu się wizualnie vip bol na 4.11 z tym że nie injectuje.

Opublikowano

@up 

4.12 też odpala.

przy 4.12 nie ma prawa mu sie nic odpalać poza logowaniem... chyba że należy do oświeconych i znalazł jakiś cudowny patent który sprawi że enforce mu na tym ruszy... ja nie wątpie że takowy może być, ale wątpie że kolega Liderex go zna ;)

Opublikowano

Nie wywala. Działa normalnie mi net. Naucz się czytać ze zrozumieniem ,,przestaje działać internet'' a nie wywala :)

Dostawca internetu nie pozwala na zmianę DNS proste logiczne.

Opublikowano

Nie wywala. Działa normalnie mi net. Naucz się czytać ze zrozumieniem ,,przestaje działać internet'' a nie wywala :)

Dostawca internetu nie pozwala na zmianę DNS proste logiczne.

jeden koles sprawdzal, napisal w komentarzach ze nie dziala, po ang cos w stylu "ok, I just opened enforced vip at 4.11 version, Injected 4.12 bol.dll and nothing happened.

Hello there.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak było w poradniku i jak klikam START BOL to mi wyskakuje okienko bola do zalogowania się. Proszę o pomoc co zrobić w tej sytuacji?

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak było w poradniku i jak klikam START BOL to mi wyskakuje okienko bola do zalogowania się. Proszę o pomoc co zrobić w tej sytuacji?

enforce nie dziala... poczytaj tematy...

Opublikowano

@Krias już nie, miesiąc podziałało ale jeden z adminów MPC był wielko duszny i po rozdawał całej armii Enforca :P łatka wyszła i już nie będzie enforca :P

MEGUSTA

Opublikowano

A w tym DnsJumper mam zmienić te ip takie jak miałem wczesniej czy te moge zostawić?

Ustaw na  domyślne dnsy, bo po odinstalowaniu acrylica nie będziesz mógł przeglądać internetu.

Opublikowano

Jak klikam "start bol" to włącza mi się okienko do logowania, co mam zrobić?! :)

enforcevip nie działa, 

wpisać login np lukeyboy89

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...