Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się , mam tego vipa , skrypty sie injectują , ale sprawdziłem z 5 i każdy ma jakiś error w grze ;/

Opublikowano

a to że czasami skrypt nie chce uzywać tego SBTW to wina libów czy czegoś innego? bo mnie szlak trafial jak syndra nie wchodzilo mi combo tylko glupie w rzucał i tyle ( syndra dla free od hondy)

PS. Który najlepiej działa na enforce do syndry :)?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

BoL missing. You forgot to copy this program to the folder where BoL lives!

No k***a :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zróbcie temat gdzie jest jak naprawić poszczegolne bledy w Enforsie albo ilosc spamu na ten temat Was przytłoczy.

Wgrałem Vipa , działa , update Libów działa , wgrałem fix i błąd:

?:0: attmept to Index field "Packet" ( A nil value ) 

Ktoś pomoże? Bo juz nie mam pomysłów :)

Opublikowano

BoL missing. You forgot to copy this program to the folder where BoL lives!

Nie znasz angielskiego? Masz wszystko wkleić do folderu z BoL.

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio poradnika od :

. Czekamy aż się zaktualizuje. Jak będzie zaktualizowany, zachowujemy .dllkę.

Co ma się zaktualizować ,jak odpalam bola to normalnie mi się odpala nie rozumiem ... 

Opublikowano

Zrobiłem wszystko według poradnika.

Odpalam enfocevip.exe  i włącza się BOL po czym wybieram skrypty i gdy wchodzę do customa

to nawet nie pisze  BOL injected.

Proszę o pomoc :(

Jestem nieogarniętym człowiekiem :/

Opublikowano

Zrobiłem wszystko według poradnika.

Odpalam enfocevip.exe  i włącza się BOL po czym wybieram skrypty i gdy wchodzę do customa

to nawet nie pisze  BOL injected.

Proszę o pomoc :(

Wrong dll.

Opublikowano

Zróbcie temat gdzie jest jak naprawić poszczegolne bledy w Enforsie albo ilosc spamu na ten temat Was przytłoczy.

Wgrałem Vipa , działa , update Libów działa , wgrałem fix i błąd:

?:0: attmept to Index field "Packet" ( A nil value ) 

Ktoś pomoże? Bo juz nie mam pomysłów :)

Jesteś na tyle cebulakiem, że twoi rodzice są na tyle biedni, że nie dali ci na lekcje angielskiego?

Przecież jest napisane, że jest coś nie tak z pakietami. Biblitoteki w folderze ldatas nie są zaktualizowane bo zarax to zwykły leecher i nie potrafi nawet dać poprawnie działających bibliotek do EFV.

Niech Spudgy szybko to załata i cebulandia niech spierdala. Ja już vipa kupiłem i polecam wam też.

Opublikowano

Tak ale potem pokazuje mi się błąd : " object.Error: assert(0) or HLT instruction "

Mam ten sam problem. Moze ktos powiedziec o co chodzi z tym bledem?

I jeszcze moglby ktos podac .dll? Bo mi jak pobieram od nowa bola wskakuje failed to download i bol.dll znika.

A jak chce tego uzywac to musze usunac zwyklego bola czy nie?

Opublikowano

Jesteś na tyle cebulakiem, że twoi rodzice są na tyle biedni, że nie dali ci na lekcje angielskiego?

Przecież jest napisane, że jest coś nie tak z pakietami. Biblitoteki w folderze ldatas nie są zaktualizowane bo zarax to zwykły leecher i nie potrafi nawet dać poprawnie działających bibliotek do EFV.

Niech Spudgy szybko to załata i cebulandia niech spierdala. Ja już vipa kupiłem i polecam wam też.

Nie widziałem nawet takiego posta nigdzie wiec scisnij dupe i się zamknij ;)

UP. Nie.

Opublikowano

Nie widziałem nawet takiego posta nigdzie wiec scisnij dupe i się zamknij ;)

UP. Nie.

nie pyskuj do pana polski robaku. Gdybyś nie miał EFV to byś błagał na kolanach na PW o link.

Opublikowano

nie pyskuj do pana polski robaku. Gdybyś nie miał EFV to byś błagał na kolanach na PW o link.

Nie miałem do teraz i jakoś nie błagałem więc możesz klęknąć pod biurko syneczku :)

Opublikowano

Przecież jest tut do drophacka. : P

Był, już nie ma bo to jest ddos czyli było to niezgodne z regulaminem. Ale z drugiej strony to może trochę by się oczyściło z gimbusów, bo nie mieliby hajsu na VPS = instaban.

Opublikowano

Ten program założył mi hasło na płytę główną! Pojechałem do informatyka, powiedział że nic już się nie zrobi. Stanowczo odradzam pobieranie tego szajsu.  :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...