Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy maci niektórzy do 6/7 bonu klasowych?

Jakoś Elite i Pandora mają 6/7bony klasow i stoją do dzisiejszego dnia a  stoją  3-4 lata (?) i mają bardzo dużą popularność ;)

34xi1itwtu8v.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PD'ki będą gdzieś dropić ;) ?

Wiem tyle, że będą dropić w ilości 3 sztuk na 1h z Umarłego Rozpruwacza.

Co do reszty dropu to nie mam pojęcia.

No to Cyqs wyjaśnił  xD

Opublikowano

PD'ki będą gdzieś dropić ;) ?

Szkaty bossów, oponki 100+ i riper, reszta standard, na wyższych poziomach sa PD na 2 i 3h nawet.

h65xnex.png

Opublikowano

Jest serwerowy TS3?

Nie i raczej go nie będzie.

Na forum jest dział do reklamowania TS, każda gildia coś dla siebie tam znajdzie czy pojedyncze osoby.

h65xnex.png

Opublikowano

Co Ci w tym przeszkadza? Ludzie nauczyli się pisać "ooo, 6/7- nie zagram" i teraz każda osoba będzie tak pisała?

Zastanówcie się troszkę, czy to aż tak przeszkadza, czy może urozmaici właśnie grę.. 

ADMINISTRACJO NIE SŁUCHAĆ TYCH PŁACZKÓW I ZOSTAWCIE TE 6/7. 

I o to właśnie mi chodziło. 

Gówno to zrobi, a nie urozmaici grę. 

Nie grałeś na starych serwach więc nie mów, że to coś złego. Nikt Ci nie karze grać na siłę.

Skąd Ty k***a możesz to wiedzieć? Siedzę tu od bardzo dawna i grałem każdym możliwym rodzaju pmt2. 

Ludzie szybko poznikają bo nie będzie im się chciało męczyć z robieniem 6/7 bonów, ale to jest tylko jeden powód po którym odejdą. 

Drugim powodem jest to, że znajdą się płaczki(90% graczy), które nie będą potrafiły stworzyć dobrego eq i będą narzekały na rodzaj pvp,

tzn. ktoś kto potrafi grać będzie płaczkowi bił po 10k z hita, a płaczek będzie w drugą stronę będzie bił po 0,5k z hita. 

I w ten sposób zostanie tylko te 10%. 

kd +8 -_-

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo przyzwoicie, może zagoszczę jak pewien serwer nie wypali.

Życzę powodzenia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie i raczej go nie będzie.

Na forum jest dział do reklamowania TS, każda gildia coś dla siebie tam znajdzie czy pojedyncze osoby.

Czyli z Administracją można tylko przez forum się kontaktować ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kiedyś ludzie tylko grali na serwerach, gdzie były 6/7 bo tylko takie serwery były. Teraz powstaje taki serwer, który może rzeczywiście przypomnieć graczom stare dobre czasy i zamiast spiąć d*** i zagrać to płaczecie, że nie zagracie bo 6/7. Zawsze to więcej rozrywki dla nas a nie jeden set eq i nudy.

@EDIT: Będzie licznik?

Opublikowano

to ja nie wiem jakie to pvp bedzie. :/
Wytlumacz mi jeszcze " Jesli jest 6.7 bon + kd +8 to musi byc kosmiczne dmg tak ? - wiec absy a przeciwko musza sie zbalansowac , jest tak " ?

Opublikowano

Jak graliście na virtualu to będziecie wiedzieć jak to wygląda

No jak ? Jeśli ma się eq to wszystko jest wyrównane. A jeżeli ktoś nie ma pojęcia co to abs to dostaje baty od małego lv z dobrym eq proste.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jak chce zalogowac na strone pokazuje ze konto zbanowane ;o

@Edit

Juz mam, odpowiedz z forum serva :)

Opublikowano

dostane odpowiedz? :(

Jesli jest 6.7 bon + kd +8 to musi byc kosmiczne dmg tak ? - wiec absy a przeciwko musza sie zbalansowac , jest tak ?

Opublikowano

dostane odpowiedz? :(

Jesli jest 6.7 bon + kd +8 to musi byc kosmiczne dmg tak ? - wiec absy a przeciwko musza sie zbalansowac , jest tak ?

Serwer właśnie wystartował bez problemu.

Tak jest zbalansowane. 

h65xnex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...