Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam was to jest jedyny prv jaki dzis startuje i mi sie podoba ale k***a dodajcie lv obok nicku ;D Nienawidze tego ja nie ma.. mozecie dodac latke kto to chce niech pobierze a kto nie to nie musi...

Edit no niestety prv nie dla mnie teraz doczytałem że są 6/7 na klasy a juz sie doczekac nie moglem to trudno nie zagram ;D

Opublikowano

Błagam was to jest jedyny prv jaki dzis startuje i mi sie podoba ale k***a dodajcie lv obok nicku ;D Nienawidze tego ja nie ma.. mozecie dodac latke kto to chce niech pobierze a kto nie to nie musi...

Jest już lvl obok nicku przywrócony, już w zapowiedzi ludzie o tym pisali :)

h65xnex.png

Opublikowano

Pomyślcie o usunięciu tego 6/7 bonu na klasy, a najlepiej całkowicie 6/7. Sami zobaczcie ile osób o tym pisze i ilu stracicie przez to graczy... Dzisiaj startuje 5 serwerów, przyciągnijcie większość ludzi do siebie, bo będziecie mieć 100 na start...

@W red lesie nie ma driad... a na nowych mapach są łucznicy? Jeśli tak to czy podchodzą pod konia?

Novum.png

Opublikowano

A my robimy serwer dla tych, którzy 6/7 chcą, przez 2/3 lata żaden taki nie startował, jeśli w tym czasie nie znalazłeś nic dla siebie spośród serwerów które startowały bez tego bonusu no to... pisanie o tym nic Wam nie da.

h65xnex.png

Opublikowano

Wiele osób jest za usunięciem 6/7 klasowego, więc proponuję zrobić ankietę. Ja osobiście nienawidzę robić tego eq i zastanawiam się czy zawitam na serwerze.

Resp bossów oraz oponek jest za długi, ale to zależy ile osób będzie grać na serwerze. Na jednym serwerze było tyle osób, że resp 25min nie wystarczał, ponieważ tak dużo osób było i chciało je ubić(tylko no-lify miały dobre eq bo dropili nocami).

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

A my robimy serwer dla tych, którzy 6/7 chcą, przez 2/3 lata żaden taki nie startował, jeśli w tym czasie nie znalazłeś nic dla siebie spośród serwerów które startowały bez tego bonusu no to... pisanie o tym nic Wam nie da.

Nie bez powodu od 2/3 lat taki serwer nie startował, bo jest to przestarzały model, który mało kto lubi. Serwera spośród tych, które nie mają 6/7 znalazłem i to nie jednego, ale obecnie nie gram, bo tam gdzie grałem wszystkie są off, przecież dzisiaj liczy się tylko kasa, kasa i kasa, a serwery stawia się na tydzień.

Przemyśl to, a najlepiej jak osoby wyżej pisały zrób ankietę i wtedy zobaczysz ile osób jest za 6/7 na klasy a ile przeciw. Ale to Twój serwer i sam zdecydujesz czy chcesz mieć większą czy mniejszą ilość graczy.

Jak dla mnie gdyby nie te bony to ten serwer byłby bezkonkurencyjny w porównaniu do reszty, która dzisiaj startuje. Ale tak to niestety nie zagram ani tu, ani u konkurencji i będę zmuszony popykać sobie na x'klocku czekając aż wyjdzie coś konkretnego. Pozdrawiam

@aw jak z tymi łucznikami na nowych mapach?

Novum.png

Opublikowano

Zawitam z ekipą na 100% ten serw powala wszystkie to się nazywa prawdziwy easy polecam serwer w 100%

post-1016012-0-54475200-1405074197.jpg

zxc

Opublikowano

Serwer sie zapowiada Mega epicko xD

Dlugo go robiliscie pewnie :P same rzeczy ktore ja pragne :P

Zawitam z ekipą na 100% ten serw powala wszystkie to się nazywa prawdziwy easy polecam serwer w 100%

Zapraszamy serdecznie, dzięki :)

Co do driad, chodzi o to że one się bugowały i czasami hity w nie nie wchodziły plus były strasznie powolne i trzeba było za nimi latać. Na mapie na 100 nie ma mobów dystansowych, dalej są ale jako mniejszość na spotach. 

KD +8 są w shopach ?

Nie, ulepsza się. 

h65xnex.png

Opublikowano

KD +8 są w shopach ?

Smieszny jestes napewno nie  kd +8 w sklepie ... z bonami 100kHP to jakby normalne dali na to samo by wyszlo

Opublikowano

Smieszny jestes napewno nie  kd +8 w sklepie ... z bonami 100kHP to jakby normalne dali na to samo by wyszlo

Zamiast kogoś upominać weź słownik do ręki Mr. "Napewno"

Pytam bo jest napisane tylko Kamienie Duszy : +8 i nic więcej o ulepszaniu.

Zapraszamy serdecznie, dzięki :)

Co do driad, chodzi o to że one się bugowały i czasami hity w nie nie wchodziły plus były strasznie powolne i trzeba było za nimi latać. Na mapie na 100 nie ma mobów dystansowych, dalej są ale jako mniejszość na spotach. 

Nie, ulepsza się. 

Wstawisz schemat ulepszania KD ? Co trzeba itp.

kmr3.gif

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej pisali chyba ten 6/7 bon z klasowymi nie wypali . Chociaż kto wie :D Ale najlepiej zrobić ankietę. Wszystko inne jest zajefajne :D

Opublikowano

A jak ze zbrojkami ? zmienisz je ?

Ogolnie niby wszystko spoko, lecz te 6-7 klasowe lipa bo to oznacza ze trzeba robić duzo klasowe eq... i chcesz/chcecie tym sposobem "przedluzyc" gre a nie bierzecie pod uwage ze to jest nudne i monotonne.. Tymbardziej bede sie z kims bił ubierze sie na mnie i uj bede sie prać z nim 2h albo wołać kogos zeby go zabił, ale mniejsza o to.

Opublikowano

Widzę, że Administracja nie za bardzo przejmuję się nami(Graczami) i nie chce przeprowadzić ankiety oraz nie odpowiada na niektóre posty. System ulepszeń broni oraz zbroi mi się bardzo podoba tylko ta ostatnia zbroja nie pasuje do oldschool'u proponowałbym Biały Hwang :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Server zajebiście się zapowiadał do czasu w którym zauważylem 6/7 bony na klasy ... 

Usuńcie to, to bedzie dobry server 

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Nie ma nic o biżuterii w prezce, więc moje pytania to:

1. Czy jest dużo setów i ciężko o ulepszacze

2. Czy żeby zrobić set eq trzeba robić nockę na dropieniu? (odpowiedź "zależy od Ciebie" mnie nie interesuje)

3. Czy serwer jest nastawiony bardziej na drop, exp i rób eq przez pół roku czy exp, rób eq i bij.

4. Czy będą jakieś pety? Jak tak to ogólnodostępne czy w IS?

5. Czy jest pierdyliard ulepek po milion na jeden item czy zbalansowane ulepszanie?

6. Czy swój własny BS jest legalny?

7. Czy 6/7 bony w M1 są drogie?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie ma nic o biżuterii w prezce, więc moje pytania to:

1. Czy jest dużo setów i ciężko o ulepszacze

2. Czy żeby zrobić set eq trzeba robić nockę na dropieniu? (odpowiedź "zależy od Ciebie" mnie nie interesuje)

3. Czy serwer jest nastawiony bardziej na drop, exp i rób eq przez pół roku czy exp, rób eq i bij.

4. Czy będą jakieś pety? Jak tak to ogólnodostępne czy w IS?

5. Czy jest pierdyliard ulepek po milion na jeden item czy zbalansowane ulepszanie?

6. Czy swój własny BS jest legalny?

7. Czy 6/7 bony w M1 są drogie?

Pozdrawiam :)

1. Z tego co pamiętam jest 5 setów biżu.

2. Na razie nie wiem, zależy od tego ile osób siedzi na danym expowisku.

3. Pól roku to trochę za dużo ale jedno i drugie.

4. IS i na eventach, plus tymi z IS można handlować.

5. Same standardowe rzeczy z metina, nie ma pierdyliard różowych skarpetek itd.

6. Tak.

7. I tak i nie.

h65xnex.png

Opublikowano

W takim razie serwer zapowiada się mega. Zawitam z ekipą.

Serwer mega ale usuncie 6/7 klasowe ale zróbcie tak ze można wbic tylko w 1 itemku klasowe

Nie róbcie tego :) 6/7 klasowe to świetny pomysł bo takiego czegoś nie było dawno, a jeśli ktoś spośród tylu serwerów bez 6/7 na klasy nie wybrał tego jedynego to jest bardzo wybredny i nie warto walczyć o gusta takiej osoby bo i tak zawsze będzie miała swoje "ale"

Jeszcze jedno pytanie. Czy osoba która nie właduje w IS będzie w stanie konkurować z osobą która w tego IS włożyła? Czy jest bardzo duży przeskok między takimi graczami?

Opublikowano

W takim razie serwer zapowiada się mega. Zawitam z ekipą.

Nie róbcie tego :) 6/7 klasowe to świetny pomysł bo takiego czegoś nie było dawno, a jeśli ktoś spośród tylu serwerów bez 6/7 na klasy nie wybrał tego jedynego to jest bardzo wybredny i nie warto walczyć o gusta takiej osoby bo i tak zawsze będzie miała swoje "ale"

Jeszcze jedno pytanie. Czy osoba która nie właduje w IS będzie w stanie konkurować z osobą która w tego IS włożyła? Czy jest bardzo duży przeskok między takimi graczami?

Nikt z administracji Ci nie napisze, że kto ma IS to wygra. Ale patrząc na to wszystko, to chyba nie. 

// jeśli ktoś będzie mieć eq klasowe na woja i będzie się z nim bić to będzie to w nieskończoność, a jak podejdzie taka ninja to zada 1kk dmg i zjedzie go na hita. Tego nie chcę i tym sposobem nie wbiję na serwer, bo 6/7 klasowy mi po prostu nie odpowiada. Do 6/7 bez klasowych mam miłe wspomnienia i to jest bardzo okej, ale nie takie coś. 15lvl z eq pvp może zniszczyć 150, który go nie ma. Gdzie w tym sens x.x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...