Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sa bany za mutli konta? (Zrobiłem 2, poza tym do jedego zapomniałem loginu...) dlatego pytam.

2. Będą raty bądź coś na starcie dla pierwszych graczy?

3. Po dojsciu linku z aktywacją konta wchodzę w niego i wyskakuje mi błąd( Not found .......) co zrobić?

1. Nie

2. Nie, raty na start to zło

3. Nie trzeba nic aktywować 

h65xnex.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie bedzie mozna kupic SM przez Paypal?

Zalozylem konto na stronie pisze ze twoje konto zostalo zbanowane

I czy bedzie jakas Reklama u YTberow

Opublikowano

Mam pytanie bedzie mozna kupic SM przez Paypal?

Zalozylem konto na stronie pisze ze twoje konto zostalo zbanowane

I czy bedzie jakas Reklama u YTberow

1. Tak, będzie można.

2. Nie przejmuj się tym.

3. Tak.

h65xnex.png

Opublikowano

Postacie sa dobrze zbalansowane? Dam rade healerem?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jest wbudowany BS ?? Bo nie zauważyłem w prezentacji . ;)

Tak, pod klawiszem F5.

Postacie sa dobrze zbalansowane? Dam rade healerem?

Dasz.

h65xnex.png

Opublikowano

witam.ja mam pytanie.robie konto i pisze mi twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane.jak loguje się już do serwa to mi pisze ze twoje konto nie może być użyte i nwm dlaczego mam konto zbanowane.

Opublikowano

Jeśli wystartuje zgodnie z planem i nie będzie jakiś mega.bugów może to być serwer 2014 roku... :)

Czy kamyk tęczowy dropi z każdego metka??

Opublikowano

witam.ja mam pytanie.robie konto i pisze mi twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane.jak loguje się już do serwa to mi pisze ze twoje konto nie może być użyte i nwm dlaczego mam konto zbanowane.

Start o 20:00, serwer dla graczy nie jest jeszcze dostępny :)

h65xnex.png

Opublikowano

czy wszystkie pety daja takie same bony?

ile daje kd +8 np. woja wita i defa?

zwój zmiany profesji? dla was moe i zarobek, ale dla serwa to nie za dobrze... jak kto zaczyna gra archerem czy BM'em to niech gra od poczadku, anie wyexpi sb daggerem lub WP'kiem...

No tak tylko kto teraz patrzy na satysfakcje/ zadowolenie graczy wszyscy tylko jak najwiecej zarobic...KASA,KASA,KASA!!! :D

pisze, ze zarejsetrowalem sie poprawnie, a gdy sie chce zalogowac pisze ze zbanowany zostalem xD

Acha jeszcze jedno pytanie:

Postoi chociarz miesiac ten serwer? (prawie wszystkie nowe nawet miecha nie wytrzymuja)

Kiedyś zwój zmiany profy i 6/7 bon były normą na serwerach, wiec trochę nie rozumiem waszego oburzenia.

Opublikowano

Serwer byłby dla mnie idealny, gdyby nie te 6/7 na klasy, co przekłada się w konieczności zrobienia 4 setów eq pod pvp.

A tak w ogóle to dobrze wszystko wyważyliście? Wydaje mi się, że trochę mało hp jak na bony na ludzi 20% + tyle od biologa + 6/7 w każdym itemie na klasę + kd +8...

P.S. Ile % daje ten kd+8? I ten kd'ki od razu dropią +8 czy trzeba ulepszać? Jaki % na wsadzenie kd?

Novum.png

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie. Chętnie z kumplem będziemy na nim nagrywać. Mam nadzieje że start odbędzie się bez problemów. Bony bardzo ładnie dopasowane. Te do expa wysokie, aby łatwo i szybko szło. A do pvp zrównoważone i nie wysokie = nie będzie DMG typu 2kkk. Jedyne co mnie martwi to bon 6/7 na klasy :(

Jedyny minus jaki zauważyłem to brak sklepu z biologiem.

Oczywiście klient już pobrany i widzimy się na starcie w Jinno oczywiście :D - nick w grze: Ponionek

ZielonySoczek_eune_17_7_nozg.png

Opublikowano

Serwer byłby dla mnie idealny, gdyby nie te 6/7 na klasy, co przekłada się w konieczności zrobienia 4 setów eq pod pvp.

A tak w ogóle to dobrze wszystko wyważyliście? Wydaje mi się, że trochę mało hp jak na bony na ludzi 20% + tyle od biologa + 6/7 w każdym itemie na klasę + kd +8...

P.S. Ile % daje ten kd+8? I ten kd'ki od razu dropią +8 czy trzeba ulepszać? Jaki % na wsadzenie kd?

Kd +8 klasowe 100%, wita 100k, HP Wam nie braknie, KD się ulepsza żeby posiadanie go było satysfakcjonujące. 

Co do pana wyżej odnośnie biologa, przedmioty lecą jak szalone, wystarczy iść w odpowiednim czasie(nie mając za dużego poziomu).

h65xnex.png

Opublikowano

Jest zmiana wielkości czcionki ?? 

Nie, jedyną opcją jest czcionka standardowa. 

h65xnex.png

Opublikowano

Zagram widzimy się na starcie.

Bedzie powiększenie odp na klasy do 10/15 ?

Nie, celowo jest zrobione 8% :)

h65xnex.png

Opublikowano

Ulepszacze Metki,bossy,moby ?? Są dungeony ?? 

Co ile się respią metki,bossy ? Jest skrócony czas respienia się mobów, powiększone spoty ?

Opublikowano

Ulepszacze Metki,bossy,moby ?? Są dungeony ?? 

Co ile się respią metki,bossy ? Jest skrócony czas respienia się mobów, powiększone spoty ?

Ulepszacze zarówno z Bossów, mobów jak i oponek.

Poniżej 100 bossy w Krainie Gigantów respią się co godzinę, opony w dolinie co godzinę.

Na 100+ są to już 2h, z tym że zawsze jest kilka bossów na mapie.

Czas respu nie został skrócony.

Niektóre spoty zostały powiększone, np w atlav2 puste komnaty zapełniliśmy zinami.

h65xnex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...