Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast kogoś upominać weź słownik do ręki Mr. "Napewno"

Pytam bo jest napisane tylko Kamienie Duszy : +8 i nic więcej o ulepszaniu.

Wstawisz schemat ulepszania KD ? Co trzeba itp.

Moze i potrzebuje slownik ale nie mieszkam w Polsce i mam troche wyj... na Polski bo potrzebuje tylko podstawy zeby sie z kims dogadac i nic wiecej i nie pier... mi ze cie to gowno obchodzi tak samo jak i mnie ze ci nie pasuje moja gramatyka

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada sie epicko ale serio usuncie 6/7 na klasy i zostawcie tylko do expa...Btw Macie jakąs reklame? I czy napewno serwer dzisiaj wystartuje?

Opublikowano

@Xarcis Nie tylko tobie. Konta są zbanowane od razu, żeby nie można było wejść na serwer przed czasem, bo logowanie jest włączone.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Według mnie te 6/7 klasowe to nie najlepszy pomysł i jestem za usunięciem tego, jednak jak zostanie to będzie więcej bawienia się w robienie 4 setów eq.

Opublikowano

wbijam, widzimy się na starcie! :-)

można już ładować w is?

w ile wbije max level daggerem, rozumiem że nie potrzeba buffa na mapy?

Opublikowano

Według mnie te 6/7 klasowe to nie najlepszy pomysł i jestem za usunięciem tego, jednak jak zostanie to będzie więcej bawienia się w robienie 4 setów eq.

I dobrze , serwery bez klasowych sa na kilka dni , max level , wybonujesz jedno eq i koniec stoisz w m1.

A tak to będą 4 sety badz wiecej jak kto lubi , i mniej niz tydzien na pewno tego nie zrobisz.

Opublikowano

Ile będzie stron w eq? :)
"Jeśli przedmiot ma wbudowane ludzi, bez problemu można ponownie wbić ludzi w 1-5"
Tak jest tylko z bonusem na ludzi czy z każdym jednym? :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

MILION SERWEROW BEZ KLASOWYCH , 3 SERWERY Z KLASOWYMI.

ALE JAK JUZ WYCHODZI SERWER Z KLASOWYMI , TO LUDZIE " PROSZE NIE NIE CHCE MI SIE ROBIC EQ 5X "

TO WYWALAJCIE NA SERWERY GDZIE NIE MA KLASOWYCH KTORYCH JEST MILION STRON NA MPC.

Opublikowano

Ile będzie stron w eq? :)

"Jeśli przedmiot ma wbudowane ludzi, bez problemu można ponownie wbić ludzi w 1-5"

Tak jest tylko z bonusem na ludzi czy z każdym jednym? :)

Z każdym bonem tak jest który jest wbudowany i wchodzi w dany item.

h65xnex.png

Opublikowano

Serwer byłby dla mnie idealny, gdyby nie te 6/7 na klasy, co przekłada się w konieczności zrobienia 4 setów eq pod pvp.

A tak w ogóle to dobrze wszystko wyważyliście? Wydaje mi się, że trochę mało hp jak na bony na ludzi 20% + tyle od biologa + 6/7 w każdym itemie na klasę + kd +8...

P.S. Ile % daje ten kd+8? I ten kd'ki od razu dropią +8 czy trzeba ulepszać? Jaki % na wsadzenie kd?

usuncie 6/7 całkowicie lub przynajmniej ten bon na klasy strasznie odstrasza :)

Jak nie usuna 6/7 klasówek to ja nie zagram niestety. A szkoda bo bardzo chce ale ten 6/7 ...

Opublikowano

@xDawidjj Konta są zbanowane od razu, żeby nie można było wejść na serwer przed czasem, bo logowanie jest włączone.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Narzekacie na te 6/7, a według mnie jest to dobry pomysł. W końcu nie będzie sie miało perfect eq chwile po starcie i będzie zawsze Was coś trzymać by na serwerze zostac.

Niech zostawia 6/7, bardzo dobry pomysł.

Mogliscie klienta zabezpieczyc bo szkoda tych broni troche bo zara na MPCforum beda.

Powodzenia ze starem :>

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ludzie sracie się "że klasowe, że klasowe". Kiedyś każdy serwer je miał i jakoś nie było problemu, aż do teraz tak ?

Jedna rzecz wam nie pasuje i już nie zagracie. Dzieci po prostu dzieci.

Sam nie lubię klasowych, ale to będzie fajna odmiana, gdyż jest to serwer oldschoolowy 

i będzie bardzo dużo do roboty. Czemu ? BO SĄ KLASOWE i kd +8.

Już wszystko wiecie ?

Więc dziękuję

Opublikowano

nikt wam tutaj nie każe grać, przynajmniej więcej osób będzie "ogarniętych" niż płaczków.

start 20:00, nie da się wcześniej? :-(

Opublikowano

nikt wam tutaj nie każe grać, przynajmniej więcej osób będzie "ogarniętych" niż płaczków.

start 20:00, nie da się wcześniej? :-(

Nie da rady wcześniej, już pisałem o tym na forum. :)

h65xnex.png

Opublikowano

Nie da rady wcześniej, już pisałem o tym na forum. :)

ok, w is są kosiumy, lub coś do pvp?

#sprawdź pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...