Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To właśnie 6/7 bon da fajny klimat do gry. Naprawdę zajebisty EASY, którego dawno nie było. Ja na 100% wbijam, jeżeli start będzie o 20. Jeśli start zostanie przełożony to już nie zagram, bo nie lubię takich akcji.. więc mam nadzieję, że wszystko wyjdzie gitara i administracja nie będzie starała się tylko na starcie. 

Metin2

Opublikowano

Zostaną podjęte jakieś działania wobec 6/7 bonu? 

Zdecydowana większość jest przeciw tym bonom, nie możecie sugerować się mniejszą jednością i zostawić te 6/7. -_-

Co Ci w tym przeszkadza? Ludzie nauczyli się pisać "ooo, 6/7- nie zagram" i teraz każda osoba będzie tak pisała?

Zastanówcie się troszkę, czy to aż tak przeszkadza, czy może urozmaici właśnie grę.. 

ADMINISTRACJO NIE SŁUCHAĆ TYCH PŁACZKÓW I ZOSTAWCIE TE 6/7. 

Metin2

Opublikowano

Zostaną podjęte jakieś działania wobec 6/7 bonu? 

Zdecydowana większość jest przeciw tym bonom, nie możecie sugerować się mniejszą jednością i zostawić te 6/7. -_-

Nie grałeś na starych serwach więc nie mów, że to coś złego. Nikt Ci nie karze grać na siłę.

Opublikowano

Też jestem za zostawieniem bonów 6/7. Mam nadzieję, że macie ogarnietych techników na starcie na pewno się przydadzą. Tylko czekać do 20!

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Fajnie jakby serwer postał chociaż parę miesięcy :)

Jeśli ktoś jest chętny na grę pisać pw 

Opublikowano

Kto grał na Shi*aMT2 to wie jak serwer skończył, nikt nie chciał tam grać bo były 6/7 klasowe i nagle z 1000 graczy zrobiło się max 150.

Także przemyślcie to i podejmijcie dobrą decyzję.

Opublikowano

Porównujesz piernik do wiatraka. Shiva a Pangea to zupełnie co innego...

Widać dziecko nie grało na Csyt2 i innych tego typu privach.

Nauczyliście się mówić 6/7 klasowe - nie i tyle ?

Niech wasza umiejętność mówienia przełoży się na zapał do gry...

Opublikowano

Każdy kto pisze nie 6/7 powinien dostac 5% , to jest żenada , milion serwerów gdzie nie ma klasowych , a jak wychodzi nowy z klasowymi to już u nie zagram z ekipą ludzie piszą , uważajcie bo Admin sie potnie że nie zagracie z 10 osobową ekipa i zmieni zdanie usuwając klasowe >.<

Opublikowano

Porównujesz piernik do wiatraka. Shiva a Pangea to zupełnie co innego...

Widać dziecko nie grało na Csyt2 i innych tego typu privach.

Nauczyliście się mówić 6/7 klasowe - nie i tyle ?

Niech wasza umiejętność mówienia przełoży się na zapał do gry...

Po 1 - grałem na Csyt2, longju itp

Po 2 - wiem jak kończą takie serwery, bo to widać już od kilku lat, jedynie Pandora się jakoś trzyma(ła) bo z 4k online nagle jest 1,5k.

Po 3 - nie napisałem, że 6/7 bony są złe, tylko jaka sytuacja panowała na serwerze tego typu

Po 4 - nie pisz do mnie "dziecko" bo nie wiesz ile mam lat, a sam dorosły nie jesteś...

Opublikowano

mi tam się podoba że są bony klasowe na początku byłem negatywnie nastawiony ale sobie pomyślałem przecież 2-3 lata temu grało się na Chińskich serwerach gdzie były bony klasowe i było spoko , wiele polskich serwerów też miało bony klasowe w 6-7 i takie serwy stoją do dziś i to kilka lat więc może i tu będzie podobnie a co najważniejsze nie będzie pvp kto pierwszy walnie skila bo trzeba będzie się troszkę pomęczyć więc ja nie widzę problemu

Opublikowano

Więc chinole się jakoś trzymały, a to ma być serwer tego typu więc czemu ma być zły ?

Opublikowano

Takie pytanie: Po co płaczecie o te klasowe 6/7 bony?

Zauważcie jakie bonusy wchodzą, ludzie do itemów z ludźmi... PvP ma trwać do 1 skilla - KTO PIERWSZY TEN LEPSZY? Z takimi bonami lepiej aby było klasowe...

W końcu easy w oldschoolowej wersji, wbije!

Opublikowano

Kto grał na Shi*aMT2 to wie jak serwer skończył, nikt nie chciał tam grać bo były 6/7 klasowe i nagle z 1000 graczy zrobiło się max 150.

Także przemyślcie to i podejmijcie dobrą decyzję.

Shi*aMt2 skończyła może dlatego, że 6/7 były w IS ?  Ciężko je było zdobyć w grze... Tu masz je u handlarki.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Shi*aMt2 skończyła może dlatego, że 6/7 były w IS ?  Ciężko je było zdobyć w grze... Tu masz je u handlarki.

Zobaczymy w grze jak się to sprawdzi.

Póki co zapraszam do gry, bo serwer jest ciekawy :)

Opublikowano

Zobaczymy w grze jak się to sprawdzi.

Póki co zapraszam do gry, bo serwer jest ciekawy :)

Jeśli ich cena nie będzie z kosmosu to będzie całkiem przyzwoicie. 

Skąd można dostać antyexpa ? IS ? czy wbudowany jest do pierścienia jakiegoś np. TP ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jeśli ich cena nie będzie z kosmosu to będzie całkiem przyzwoicie. 

Skąd można dostać antyexpa ? IS ? czy wbudowany jest do pierścienia jakiegoś np. TP ?

Z oponek :)

Wie ktos dlaczego mi pisze ze: NIE MOZESZ UZYC KONTA ?

O 20:00 będziesz mógł.

h65xnex.png

Opublikowano

Czemu jak loguję się na stronie to jest napisane że mam bana? :x

Bo narazie wszystkie konta są zablokowane, o 20.00 będziesz mógł się już zalogować.

Opublikowano

Czemu jak loguję się na stronie to jest napisane że mam bana? :x

Wszystkie konta tak mają :)

START O GODZINIE 20:00

DO TEJ GODZINY KONTA SĄ ZBANOWANE 

z forum info :>

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...