Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu rusza coś, co było dopracowywane do perfekcji przez długi czas a nie jak większość serwerów do tej pory jakby każdy sraczkę miał i gonił za nie wiadomo czym.

Wielki + za stanowczość administracji która broni swojej wizji serwera i na pewno się to opłaci ! Przypomina mi się dawny serwer Novamt2 a później Sirius i Orion nie wiem dlaczego ale pierwsze skojarzenie po prezentacji, tam też był bon 6/7 i grało multum ludzi :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie do tych 6/7 bonów na serwerze Virt*alMT2 jest 6/7 klasowy i gra dziennie po +1k ludzi  ...

6/7 bon to bardzo dobry pomysł , jedyny - to te 200defa w 6/7 morze moby nie maja przeszywki ale to strasznie ulatwi exp

Opublikowano

6/7 na klasy - nie zagram, jesli usuniecie to zawitam z ekipa.

twoja ekipa składa się z dwóch osób? na twoje miejsce przyjdzie 4, 7, a nawet 10 graczy, żegnaj

co z forum, bo coś mi nie działa?

Opublikowano

Tak jak 90% przedmówców - nie dla 6/7 klasowych!

Powodzenia w zdobywaniu może 200 osób on-line

Moim skromnym zdaniem, to gdyby mogli w przyszłości to powinni zrobić drugi podobny serwer bez klasowych i zobaczylibyśmy różnicę w online. Nie możesz tak po prostu napisać ile będzie, bo nie jesteś wróżbitą Maciejem. 

/// Czemu admini nie odpowiadają na komentarze dot. 6/7 klasowego?

Opublikowano

Jak dla mnie serwer bajka i zagram na 100%, właśnie fajnie że są klasowe 6-7 bo dawno nie było nowego serwera właśnie z tym bonem i tak fajnie zrobionego pod względem GamePlayu. Jeżeli serwer ruszy bez problemu to będzie super serwer, nic tylko grać. Polecam serdecznie.

Opublikowano

Co za pajace, kur*a nie wierze. Wychodzi chyba jedyny server w tym roku z klasowymi, swoja droga zajebista odskocznia od tych easy na 1 dzien, a tu banda gimbow wje*ala sie z placzem.. Startuje dzis chyba jeszcze z dwa servery, wiec nie placzcie, ze tu nie zagracie i idzcie do konkurencji, bo nikt sie wami nie przejmuje.

Btw czemu strona nie dziala?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Hahaha 200 defa w 6/7 bonie..

Początkujący gracz z 1 poziom może mieć ponad 1600 defa, 160% na potwory oraz buffy, więc po co męczyć się na psach jak można od razu lecieć na hard mapy.. :D

Zapewne będzie Cię stać na 6-7 na pierwszym poziomie.

Opublikowano

6/7 na klasy - nie zagram, jesli usuniecie to zawitam z ekipa.

6/7 na klasy ?

Podziękuję jak większość graczy.

Tak jak 90% przedmówców - nie dla 6/7 klasowych!

Powodzenia w zdobywaniu może 200 osób on-line

Ja tak samo jak sa 6/7 klasowki to podziekuje.

Jak je usuniecie to zawitam tak to nie mam zamiaru tu grac.

Administracja i tak ich nie usunie :) mimo ze 90% ludzi ich nie chce.

Opublikowano

zmieńcie te ohydne tekstury podłoża, jeśli chcecie mogę wam przerobić to m1 i dodać parę obiektów by wyglądało atrakcyjniej. :v

Opublikowano

chyba wam forum jeblo Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'cache_store' is marked as crashed and should be repaired in /home/pangeayt2/forum/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234

Widocznie przez ataki im się baza scrashowała, nic nowego.

Takie same zabezpieczenia macie na dedyku? Jeżeli tak, to ciężko start widzę, skoro takie ataki idą...

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Hahaha 200 defa w 6/7 bonie..

Początkujący gracz z 1 poziom może mieć ponad 1600 defa, 160% na potwory oraz buffy, więc po co męczyć się na psach jak można od razu lecieć na hard mapy.. :D

Aha.. Bo ja myślałem że to serwer Easy, ale chyba jednak się pomyliłem. ;/

PS. NIE dla 6/7 !

ciastkoq.png
Opublikowano

ja bym do m1 nic nie dodawał bo to bez  sensu najebane gów na i niema jak się ruszyć .

post-1016012-0-87508200-1405089631.jpg

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...