Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu @ UP " dostał warna? Lol, skoro jest adminem to chyba może napisać o evencie..

Najlepsi moderatorzy...

Serwer polecam, mimo że dziś tu skonczyłem grę. Za łatwy troche xD.

Wtf, czemu jak napisalem " @ UP " To mi meneger  wyskoczyl? xD

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu @ UP " dostał warna? Lol, skoro jest adminem to chyba może napisać o evencie..

Najlepsi moderatorzy...

Serwer polecam, mimo że dziś tu skonczyłem grę. Za łatwy troche xD.

Wtf, czemu jak napisalem " @ UP " To mi meneger  wyskoczyl? xD

Serwer był trudniejszy ale ludzie narzekali na zbyt wolny exp.

Zwiększylismy go a teraz są efekty 

Dziekujemy za pozytywna opinie i pozdrawiamy

OX jutro o 19

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Trochę mało nowości ostatnio jest. Planujecie zrobić jakiś ciekawy update? OX był super, czekam na kolejne ciekawe eventy ze strony administracji. Zapraszam do gry :>

Nowe dungeony , kostiumy etc będą już wkrótce :)

Tym czasem zapraszamy do oglądania kolejnego odcinka z serwera

pozdrawiam [GA]WeeZy

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ja jeszcze raz zapraszam na serwer jest po prostu świetny! :D Mili ludzie fajna atmosfera administracja nie olewa wszystkiego :)

Jeśli ktoś się zastanawia jeszcze czy zacząć grać to nie ma co się zastanawiać gdyż jest dużo ludzi którzy zaczynają sam jak takich widzę to choć dużo nie mam to czasem coś rzucę na dobry początek ;)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ja jeszcze raz zapraszam na serwer jest po prostu świetny! :D Mili ludzie fajna atmosfera administracja nie olewa wszystkiego :)

Jeśli ktoś się zastanawia jeszcze czy zacząć grać to nie ma co się zastanawiać gdyż jest dużo ludzi którzy zaczynają sam jak takich widzę to choć dużo nie mam to czasem coś rzucę na dobry początek ;)

Dasz coś :< ? :)

Przypominamy że za tydzien event ZUO

giphy.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera, gówno nawet wbić nie moge bo mi nie patc**je, sciagnelem sobie patcha od ludzi i patrze... ciagle crash, bugi w c**j są nie grajcie bo to gównoo

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera, gówno nawet wbić nie moge bo mi nie patc**je, sciagnelem sobie patcha od ludzi i patrze... ciagle crash, bugi w c**j są nie grajcie bo to gównoo

Dziwne że innym działa.

Jak posiadasz komputer napędzany chomikami to teraz masz problem:)

giphy.gif

Opublikowano

Jak można nie polecać serwera jeśli nawet się na niego nie wbiło xD

Ponad 400 osób jakoś tego problemu nie ma :P

Ja wbiłem i polecam :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Widzę, że sporo osób ma już 300 poziom, macie zamiar zwiększać dalej ? do 400 itd ? tak szczerze troszkę w tym sensu nie widzę, no ale okej. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Gralem. Zbyt trudny serwer. Chcialem easy, a nie hard. Problemy z eq juz od 50 lvl, a nawet wczesniej. Itemki potrzebuja ulepszaczy juz na +7 na 54 lvl. Skad je wziasc? Drogie i malo dostepne.

Opublikowano

Ogólnie mówiąc fajny serwer ale jednak nie dla mnie i dla graczy którzy oczekują swobodnej i ciekawej gry pytanie Dlaczego ? więc sprawa jest dość prosta za dużo , przesadziliście z ilością nowości na serwerze :) będziecie mieli dużo graczy i tego wam życzę ale to będą dzieciaki 12/14 lat i nic z tego serwera nie wyjdzie bo za miesiąc zamknięty zostanie , ludzie tacy jak Ja szukający serwera chcą serwer taki prosty Jak niegdyś Metin2 a nie wiadomo czego bo to odpycha a jak tworzycie prosty serwer dodając do niego z czasem pewne nie zbyt istotne elementy to graczy przybywa dokładnie tak jak na MarinerMt2 

Pozdrawia :)

Opublikowano

Jak z ludzmi? Rzeczywiscie jest kolo 500 online?

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Tak wygląda CH1 dnia 24.07.2014 godz 14:03 ( JINNO )12743792278657479970.jpg

Pochwal sie teraz wygladem miasta.Licznik nie przekracza juz nawet 200 online.Co wam z tylu nowosci,skoro olaliscie go juz po kilku tygodniach.

Srij9JT.png

Opublikowano

mam więcej online na Arkani ;)

Widzę że spamujesz we wszystkich prezentacjach.

Ładnie się dzieje na twoim serwerze skoro masz tyle czasu wolnego, i zamiast się nim zajmować to syfisz innym w prezentacjach.

A w temacie to tak jak napisali serwer przekolorowany. 5 slotów w eq to mnie rusza, ale gdyby był hard to co innego.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...