Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś ten serw był dobry , teraz go nie polecam . Cycu łeb zryty , jego podejście do tego serwa mówi samo za Siebie . 

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Kiedyś ten serw był dobry , teraz go nie polecam . Cycu łeb zryty , jego podejście do tego serwa mówi samo za Siebie . 

weź się odwal ode mnie wpadnij na łańcut napijemy się to mi ostatnio dobrze wychodzi a co do serwera tak jak pisałm serwer jest do waszej dyspozycji 24/7 czasem okres dostanie i jest off ale rzadko 2 takie sytuacje były graczy się trzyma po 30 dziennie xD może będzie więcej może nie nie jest to mój interes zapraszajcie znajomych to bedzie więcej :D

Opublikowano

weź się odwal ode mnie wpadnij na łańcut napijemy się to mi ostatnio dobrze wychodzi a co do serwera tak jak pisałm serwer jest do waszej dyspozycji 24/7 czasem okres dostanie i jest off ale rzadko 2 takie sytuacje były graczy się trzyma po 30 dziennie xD może będzie więcej może nie nie jest to mój interes zapraszajcie znajomych to bedzie więcej :D

wez sie ogarnij :D

nie polecam nikt tam nie gra :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

mam nadzieję że się to zmieni poszła skromna reklama :D

k6Bul1.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aFMA3pg.png

Opublikowano

Mam nadzieję ze to gówno CI szybko padnie i przestaniesz spamować tymi smsami. I tak nic z tego nie wyjdzie, a ludzi tylko denerwujesz. 

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że te numery są z któregoś z serwerów na którym był IS i ludzie wysyłali tam SMSy. Ktoś postanowił sobie jeszcze zatrzymać numery telefonów niestety. Stawiałbym że to jest Dreikon, bo chyba tylko tam wysyłałem SMSa na is w tym roku. Ktoś jeszcze wie czy to ten serwer? 

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Mam nadzieję ze to gówno CI szybko padnie i przestaniesz spamować tymi smsami. I tak nic z tego nie wyjdzie, a ludzi tylko denerwujesz. 

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że te numery są z któregoś z serwerów na którym był IS i ludzie wysyłali tam SMSy. Ktoś postanowił sobie jeszcze zatrzymać numery telefonów niestety. Stawiałbym że to jest Dreikon, bo chyba tylko tam wysyłałem SMSa na is w tym roku. Ktoś jeszcze wie czy to ten serwer? 

z dreikona akurat nie musiał być to inny serwer 

Opublikowano

Polecam serwer, cyc się stara jak może żeby przyciągnąć nowych graczy, najlepszy technik jakiego znam.  <3

dzięki ale bez przesady :D 

zapraszam na serwer dziś powinno się poprawić i z 50+ online być xD

Opublikowano

dzięki ale bez przesady :D 

zapraszam na serwer dziś powinno się poprawić i z 50+ online być xD

xD az 50.. Jak kazdy zobaczy ta liczbe to chetnie zagra.

Opublikowano

zapraszam każdego na serwa,stabilny,administracja mega :D

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Dlaczego na serverze na którym są bonusy 6/7, nie ma ZMIANEK 6/7 BONUSÓW?

Nie ma bo bonusy są ustalone odgórnie.....

A tak po za tym spoko serwer POLECAM!!..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...