Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd tyle ma hp ? ^^

wciska że jakiś "bug" zostawiłem ale dostałem pewną groźbę która została zgłoszona i ma jeszcze raz tak zrobić akurat nie mam logów tego z bo wywaliłem ;/ ale jak mi tylko coś takiego wyskoczy zostanie to niezwłocznie naprawione 

Pozdrawiam Cycu

Opublikowano

wciska że jakiś "bug" zostawiłem ale dostałem pewną groźbę która została zgłoszona i ma jeszcze raz tak zrobić akurat nie mam logów tego z bo wywaliłem ;/ ale jak mi tylko coś takiego wyskoczy zostanie to niezwłocznie naprawione 

Pozdrawiam Cycu

No to tym bardziej podziękuję na serwerze, jeżeli bugi na hp :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No to tym bardziej podziękuję na serwerze, jeżeli bugi na hp :)

każdy serwer ma bugi grunt to je szybko wyłapywać naprawiać i nie uszkodzić nimi gospodarki :) popatrz na takie początki ravi/balmorki :D 

Jest dzialajacy 5 slotowy BS na server ?

można dodać 

Opublikowano

No jest. Na 213k hp już mi się znudziło, ciekawe czy do 1.000.000 bym dojechał.

podkręć licznik x2.0, bo x1.8 to za mało

Opublikowano

podkręć licznik x2.0, bo x1.8 to za mało

to było do mnie ? czy do @Endymion_

na ascarialu gra te 1000 + ale nie 2000 + :D widać z invorią porównywali :D ale nie mi to oceniać :D 

bug co endy chciał kozaczyć już jest naprawiony jak chcesz hajs wyłudzać to sobie debili znajdź :)

Pozdro 600 

Gorąco zapraszam na serwer 

@top Coraz więcej graczy :)

Opublikowano

na ascarialu gra te 1000 + ale nie 2000 + :D widać z invorią porównywali :D ale nie mi to oceniać :D

bug co endy chciał kozaczyć już jest naprawiony jak chcesz hajs wyłudzać to sobie debili znajdź :)

Pozdro 600 

na serwerek wbijam, całkiem przyjemnie się zapowiada, to było do endy

Opublikowano

Pozdro 600 

kolego przeginasz... czemu piszesz o innych serwerach skoro nawet nie potrafisz ogarnąć swojego? czysta gimbaza.

aw. serwer nie polecam... wyglada jak tania kreskowka z chin + 10000 gowna na serwie.

Opublikowano

kolego przeginasz... czemu piszesz o innych serwerach skoro nawet nie potrafisz ogarnąć swojego? czysta gimbaza.

aw. serwer nie polecam... wyglada jak tania kreskowka z chin + 10000 gowna na serwie.

Ból d*py, że serwer z tyloma nowościami chociażby 300 lvl ;)?

@top

Serwer się rozkręca, ludzi coraz więcej przybywa!

74030824808684612346.png

Opublikowano

lol, invoria to gówno, bryłki na lewo poszły, licznik podkręcony

Opublikowano

nie mam się zamiaru z tobą spinać 

masz rację :)

jedyne co to ogarniam swój serwer ale cały czas coś wychodzi poczekam na inne serwery na kodzie źródłowym :) zobaczymy co pokażą :)

lol, invoria to gówno, bryłki na lewo poszły, licznik podkręcony

co do baryłek nie wiem co do licznika o tyle co jest to jest nic xD powiem ci tak jak mają 900 na liczniku to w grze 850 :) więc to jest pikuś :D 

Wow jesteś zajebsity, masz 300 lv, no k***a szacun mordeczko

ściągnij chociaż 1 limit w pełni :) pogadamy 

lvl = itemy, moby, tabela expa, nie mam zamiaru tu więcej wymieniać ale jak nie robisz to nie wiesz a roboty jest w hooyyy żeby all ok było :)

Opublikowano

Super serwer. Administracja stara się naprawiać bugi jak najszybciej. W tydzień można wbić 300lvl i zarobic na sm. Nie ma bugu z hp. Ja na 300 lvl mam 180k.

imetin_logo.png

Opublikowano

I kiedy zostanie dodany ten update, ktory mial byc w nocy już? ( Do 2 dni mial byc)

na 99% dziś w nocy aktualnie muszę bash pod serwery zrobić i bazy potem zabieram się za update :) spodziewajcie się dziś w nocy oraz zmienią się porty wiec trzeba będzie pobrać łatkę / lub odpalić patcher :)

Super serwer. Administracja stara się naprawiać bugi jak najszybciej. W tydzień można wbić 300lvl i zarobic na sm. Nie ma bugu z hp. Ja na 300 lvl mam 180k.

nie ma bo niedawno naprawiłem :D dziś dam tut na forum jak to się buguje :)

Opublikowano

na 99% dziś w nocy aktualnie muszę bash pod serwery zrobić i bazy potem zabieram się za update :) spodziewajcie się dziś w nocy oraz zmienią się porty wiec trzeba będzie pobrać łatkę / lub odpalić patcher :)

nie ma bo niedawno naprawiłem :D dziś dam tut na forum jak to się buguje :)

Czemu wprowadziliście blokadę bs'a ?

Teraz trzeba używać tego wbudowanego który jest gówniany...

Przecież to serwer easy, kurde... To jest jak wbić sobie nóż w plecy, to hard panowie ?

PS. a tak wgl. to już jest możliwość, że z tego wbudowanego można sobie xxx itemków na raz budować :) Szkoda, że jest to nie wygodne.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Cycu, na tych dungach to będzie można zdobyć ulepszacze z boss giganta? Bo za cholerę nie idzie go dorwać, ludzie z 200+ levelem ciągle kampią na respach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...