Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole ten exp na 90 lvl na mapie 90, małe spoty w chust osób i oczwyście, do tego 210 lvl muszę się męczyć, żeby wbić na serwerze easy 300 lvl.

Opublikowano

Takie kilka pytań do właścicieli serwa:

1. Jak serwer będzie się tak dalej utrzymywał i będzie dużo graczy to macie w planach dodanie nowych map,bossów, leveli itp?
2. Będą dodane jakieś dungeony?
3. To już nie pytanie a taka mała propozycja. Co wy na to żeby np. za 500 przepustek można by było wejść na mapę, gdzie zaczynając od wodza orków zabija się coraz to silniejsze bossy. Przejdzie taki pomysł?:D

Opublikowano

Ogólnie muszę przyznać na serwerze, jest parę ciekawych rzeczy z którymi nie spotkałem się na innych serwerach. Jednakże sam serwer to jest porażka, napaćkane jakimiś tęczowymi rzeczami, ni to składu ni to ładu nie ma.

Stanowczo odradzam. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Japierdole ten exp na 90 lvl na mapie 90, małe spoty w chust osób i oczwyście, do tego 210 lvl muszę się męczyć, żeby wbić na serwerze easy 300 lvl.

Nie wiem co za problem ja od 91 do 99.5 wbijałem 1 godzinę na pd więc był lajtowy 

Opublikowano

Serwer sam w sobie zajebisty. Tylko ten GM Skillek czy Srillek jakoś tak. To jakaś tępa istota. Jego słowa "Nie mam zwyczaju odpisywania graczom na PW" No to co on ma robić jak nie pomagać. LEL. Jak przyjdzie jakiś nowy gracz i coś będzie chciał się zapytać skąd pety czy coś to do supportu ma pisać. Tak jak właśnie ten człek każe ? Totalny idiota. Nie polecam tego admina. Pewnie dostane reporta od niego ;*

:)

Opublikowano

Póki mam chwile po dłuższej przerwie trochę gram w metka,i zdecydowałem się na ten serwer,dopiero początkuje na nim,ale przyjemnie robi się te misje.

Opublikowano

Spoko to zuo , ale nastepnym razem wylaczcie te powiadomienia ze ktos cos ubil jak bedzie event..

To tak niektorym lagowało ze nie dało sie nic robic , ja ubiłem kilka metków i wyszedłem bo takich lagów na zadnym serwie jeszcze nie miałem , przeciez wyswietlało sie chyba z 500 powiadomien na minute,

Opublikowano

Spoko to zuo , ale nastepnym razem wylaczcie te powiadomienia ze ktos cos ubil jak bedzie event..

To tak niektorym lagowało ze nie dało sie nic robic , ja ubiłem kilka metków i wyszedłem bo takich lagów na zadnym serwie jeszcze nie miałem , przeciez wyswietlało sie chyba z 500 powiadomien na minute,

wystarczyło wyłączyć chat ?

Opublikowano

Support pomocny.. Po huju.. czekam od +- 13/12 nadal ZERO odzewu.. A moze ktos tu mi pomoze? Mam problem ze zbugowana postacia na mapie 90 lvl jak chce na nia wejsc wywala mnie do okna logowania.. Czekam supporcie..

Opublikowano

Support pomocny.. Po huju.. czekam od +- 13/12 nadal ZERO odzewu.. A moze ktos tu mi pomoze? Mam problem ze zbugowana postacia na mapie 90 lvl jak chce na nia wejsc wywala mnie do okna logowania.. Czekam supporcie..

WEJDZ NA CH3/4 I BEZ LIPY MOZNA GRAC  PEWNIE NA CH1 CHCIAŁEŚ WEJSC A TAK TO W********A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...