Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś wam strona nie działa, a zagrać chciałem. O co chodzi?

9qqtvk1.png

Jebnely 3servery true na tej samej maszynie więc nie wydymion nie jesteś fajny ovh Power
  • Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawie mnie rozśmieszyleś, ale przez takie cwaniakowanie robisz sobie wrogów więc przemyśl co piszesz bo możesz się wkrótce ździwić.

Opublikowano

Ale ja serio chciałem zagrać, bo chciałem pewien bug na source sprawdzić czy działa, a nie mam jak konta założyć.

ZFxbK2Y.png

Żeby nie było że kłamię. Nie rozumiem po co bawić się w jakieś ataki, wiecznie atakować przecież ktoś nie może a przeczekać wszystko można. :v

Opublikowano

Znowu kolejna odsłona tego serwera... Zastanawia mnie ile jeszcze takich odsłon będzie.

Co do prezentacji i ogólnej opinii na temat serwera, można polecić chętnym gry na serwerze :)

Opublikowano

Czemu Strona nie dziala ?

Strona już działa.

bo serwer juz padł? 

Serwer nie padł ale powoli umiera.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A WŁĄCZYŁEM WAM GRAJTA SOBIE :D

Twoj post na stronie glownej to jakas patologia.Moglbys oszczedzic przynajmniej tych wulgaryzmow.Od poczatku nie brales swojego serwera na powaznie.Jedno twoje widzimisie a i tak go zamkniesz wiec lepiej wczeniej aby ludzie czasu nie tracili.

Srij9JT.png

Opublikowano
A spam mam to sobie grajcie i mi nie spamcie na gg na serwie nic nie zrobię i c**j a jak chcecie to grajcie w is ładować nie musicie serw sobie może stać a ja mam i tak wyjebane 
pozdro 600

Gościu tyś mój buk. NIe gram ale kofam Cię :P

Na serio to ładnie zryty beret musisz mieć.

imetin_logo.png

Opublikowano
A spam mam to sobie grajcie i mi nie spamcie na gg na serwie nic nie zrobię i c**j a jak chcecie to grajcie w is ładować nie musicie serw sobie może stać a ja mam i tak wyjebane 
pozdro 600

Gościu tyś mój buk. NIe gram ale kofam Cię :P

Na serio to ładnie zryty beret musisz mieć.

dzięki ale ja go włączyłem tylko ze względu na spam teraz nie mam xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ty ej nie kłamię tylko maszyne musimy ogarnąć bo się mysql wysypał do 30 min wszystko będzie online spowrotem 

Ale tak jest już odkąd pamiętam a ostatni raz wchodziłem na stronę 4 września, albo nie działało albo był 1 gracz on-line

Opublikowano

Ale tak jest już odkąd pamiętam a ostatni raz wchodziłem na stronę 4 września, albo nie działało albo był 1 gracz on-line

nie no po 20 graczy online ostatnio było wyśle teraz kilka sms z reklamą może coś bd graczy wiesz jak by nie patrzeć serw 1 odsłona i 2 razem już ma 7 mies :DxD

Opublikowano

Serwer pada :D Cycu daj mi te sf bo dobry serwerek !

w ryj ci mogę dać a nie sf chociaż silnik mortyriusza w porównaniu do tego co na dreikona oddałem to jest tak w tyle że szok a serw stoi i będzie stać :)

Opublikowano

w ryj ci mogę dać a nie sf chociaż silnik mortyriusza w porównaniu do tego co na dreikona oddałem to jest tak w tyle że szok a serw stoi i będzie stać :)

Cycu dawaj na ring :D 

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...