Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy zrobicie cos z logowaniem na mapach exp, zamaist ubijac 4 respy ubijam 2 a to duza roznica. Polecam

Miota nim jak szatan !

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem, że to jest pierwszy serwer na który wbiłem i pomimo, że jest 400online wydaję się,, że jest +700. Jest co robic, poniewaz, aby ubic bossa trzeba czasami sie pobic. Ogolnie spoko serwer. Polecam. :)

Exp latwy, eq troszke trudniej :D

U nas licznik nie jest podkręcony i każdy gracz to realny gracz.

Zalogować się do gry to cud, jak nie łączenie to zacinka przy wyborze postaci, albo kick po wejściu od razu. Ulepki na eq 100 nie mam pojęcia nawet skąd lecą, biłem metki i nic, bossy z mapki 100 i nic, to nie wiem, na mapce 200 zrobię eq na 100 czy jak? Ogólnie serwera nie polecam, Administracja ma olewke jeżeli chodzi o graczy. Odnośnie tych bossów jeszcze, nie da się go solo zabić, chyba że z przewagą 100 lvli, to co ja mam kolegów szukać w grze, żeby sobie EQ zrobić?

Olewke ?

Codziennie jestem na serwerze po kilka godzin i zgłaszam wszystkie bugi o ktorych mi mówicie ..

Co tak malo online na easy w wakacje?

Wolisz żeby pisało 1k z podkręconym licznikiem ?

--------------

Osoby które piszą " oj bo weezy to nie gram "

Dziwnym trafem każdy gracz darzy mnie jakimś tam szacunkiem i mam dobry kontakt z graczami , dodatkowo do tej pory zadnych skarg nie było

Szczerze to ch** wam w krzyż :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Exp na mapie 90 jest masakrą totalną za którą powinni Cię powiesić :D Expiłem z PD chyba 20 min i wbiłem 92 od 90 ; > Jeśli nie zwiększycie expa to zwiększcie chociaż spoty na tej mapie i bedzie git bo z tego co widze to oplaca sie expic tylko na jednym spocie (tym na początku).

Ogolnie jak do 90 gra nie jest trudna, eq łatwo ulepszyć bo gdy expimy ulepy na eq 54 / bojowe / stalki itd. Wylatują ze spota ;)

Kolejna sprawa jest taka ;D Pytałem już chyba każdego, gdzie dropnę shurikeny do misji biologa 90 ? >.< 

Opublikowano

Czy ma ktoś z was problem z zalogowaniem?

Dziś będzie to naprawione w 100%

Musicie wytrzymać ziomki

Exp na mapie 90 jest masakrą totalną za którą powinni Cię powiesić :D Expiłem z PD chyba 20 min i wbiłem 92 od 90 ; > Jeśli nie zwiększycie expa to zwiększcie chociaż spoty na tej mapie i bedzie git bo z tego co widze to oplaca sie expic tylko na jednym spocie (tym na początku).

Ogolnie jak do 90 gra nie jest trudna, eq łatwo ulepszyć bo gdy expimy ulepy na eq 54 / bojowe / stalki itd. Wylatują ze spota ;)

Kolejna sprawa jest taka ;D Pytałem już chyba każdego, gdzie dropnę shurikeny do misji biologa 90 ? >.< 

Będzie dziś zwiększony exp na mapie 90 :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

U nas licznik nie jest podkręcony i każdy gracz to realny gracz.

Olewke ?

Codziennie jestem na serwerze po kilka godzin i zgłaszam wszystkie bugi o ktorych mi mówicie ..

Wolisz żeby pisało 1k z podkręconym licznikiem ?

Gdybyście naprawili wpierw logowanie byłoby penwnie z 1k graczy moi koledzy odeszli przez to logowanie , ja caly czas mam nadzieje ze to naprawici naprawde szybko, bo serwer mimo paru bugów naprawde godny uwagi, Widac Dbacie o reklame i o miła atmosfere. 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Dziś będzie to naprawione w 100%

Musicie wytrzymać ziomki

Będzie dziś zwiększony exp na mapie 90 :)

Cieszę się ;d 

Ale co z tą tajemniczą misją od Biologa? "Oddaj 5 Shurikenów " ? Gdzie je zdobyć ? ;d 

W Ogóle muszę o to zapytać, czy to jest Beta? Bo niby tamta to byla prezka ale to jest nowa zapowiedź więc to dziwne ; d

Opublikowano

Cieszę się ;d 

Ale co z tą tajemniczą misją od Biologa? "Oddaj 5 Shurikenów " ? Gdzie je zdobyć ? ;d 

W Ogóle muszę o to zapytać, czy to jest Beta? Bo niby tamta to byla prezka ale to jest nowa zapowiedź więc to dziwne ; d

Prezka jest nowa bo tamta byla nieaktualna POZDRO!

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Przy kliknięciu zapisz konto pisze mi nie ma wolnego miejsca na zapisanie, a mam 4 wolne sloty ; P Tak tylko zglaszam ; )

Musisz usunac mimo ze nie masz tam konta kliknij usun

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Po wejściu na mape 90lvl wywalilo mnie do logowania. Po resecie klienta i patchu nadal wywala do logowania po probie wejscia na postac ktora znajduje sie na mapie 90lvl. Co robic? Klient spatchowany.

Opublikowano

Serwer wporzadku , przydał by się lepszy resp metków i bosów i troche osłabić niektóre bosy.

Skad marmury brać?

Może 300 online ale przynajmniej nie podkręcony licznik.

Największy problem że często wywala + czasami nie można się zalogować na jakis channel.

Opublikowano

Czy tylko mi cały czas pisze "Zostaniesz połączony.."?

@EDIT:

Patchowałem klienta dosłowne 5minut temu.

na inne ch się loguj :) dziś w nocy chcę to wprowadzić lecz wszystko wskazuje na to że błąd jest rozległy i muszę jeszcze nad nim pomyśleć poszukać poczytać bo nie idzie mi naprawa tego ;/

Serwer wporzadku , przydał by się lepszy resp metków i bosów i troche osłabić niektóre bosy.

Skad marmury brać?

Największy problem że często wywala + czasami nie można się zalogować na jakis channel.

online mamy ok 400 cały czas 

wywalanie spowodowane pewnie "zapora ogniową" muszę z arsobem pogadać co do logowania i chaneli " wasza postać zostaje zalogowana na serwerze ( "pid" postaci ) nie zostaje "kopnięty" czasem pracuję nad tym jednak że nie jest to proste !

Opublikowano

Zalogować się do gry to cud, jak nie łączenie to zacinka przy wyborze postaci, albo kick po wejściu od razu. Ulepki na eq 100 nie mam pojęcia nawet skąd lecą, biłem metki i nic, bossy z mapki 100 i nic, to nie wiem, na mapce 200 zrobię eq na 100 czy jak? Ogólnie serwera nie polecam, Administracja ma olewke jeżeli chodzi o graczy. Odnośnie tych bossów jeszcze, nie da się go solo zabić, chyba że z przewagą 100 lvli, to co ja mam kolegów szukać w grze, żeby sobie EQ zrobić?

Administracja ma olewkę na graczy? Udowodnij mi to, przedstaw jakieś dowody jeżeli tak uważasz.

74030824808684612346.png

Opublikowano

Wezzy jeszcze nikomu nie dał bana a każdy co gra to na wh. xD

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Skad marmury brać?

Będzie naprawione jak najszybciej się da

Sir !

Przy kliknięciu zapisz konto pisze mi nie ma wolnego miejsca na zapisanie, a mam 4 wolne sloty ; P Tak tylko zglaszam ; )

Usun jak pisze ci tam pute czy wolne :)

RESP BOSSÓW ZOSTAŁ ZMNIEJSZONY Z 2H na 1H :)

giphy.gif

Opublikowano

Odcinek ode mnie  :

https://www.youtube.com/watch?v=lKnE--4dlG8

Weezy jest dobrym GM'em szczególnie patrząc na to, że ma się z nim dobry kontakt, Cycu pracuje sam przy serwerze i czasami trudno od strony technicznej zrobić wszystko w 1 dzień, z tego co widzę jakieś aktualizacje są ciągle, więc nie wiem w czym problem.

Opublikowano

Wezzy jeszcze nikomu nie dał bana a każdy co gra to na wh. xD

wszystkie WH zgłaszam do Cyca ;)

Ja nie mam praw do banowania 

Poza tym jak ktoś ma problemy to macie moje gg bynajmniej większość jeżeli nie ;

47987217

macie bledy a nie ma mnie w grze mozecie smialo pisac ja zglosze wszystko do cyca

giphy.gif

Opublikowano

Po wejściu na mape 90lvl wywalilo mnie do logowania. Po resecie klienta i patchu nadal wywala do logowania po probie wejscia na postac ktora znajduje sie na mapie 90lvl. Co robic? Klient spatchowany.

Długo poczekam na odpowiedz? Bo jak widze mnie mijacie.

Opublikowano

Długo poczekam na odpowiedz? Bo jak widze mnie mijacie.

pisałem lognij na inny chanel dziś w nocy postaram się to poprawić bo jest dziwny błąd 

loguje się postać sprawdza kilka sum są ok 

wywala sequence log i z buta disconnect

na 100% to naprawię tylko nie wiem ile mi jeszcze z tym zejdzie 

Opublikowano

Gratuluję. 13 minut expa na PD'ku wbiłem 93, na jednym PD ujechałem do 98, prawie 99, więc nie wiem jak expisz, exp jest bardzo dobry.

Opublikowano

Serwer pod IS? Wytłumacz bo nie rozumiem, wszystko co w IS można nabyć w grze.

Weezy w teamie? Ludzie nie wiem co wam przeszkadza, że on jest w Teamie jest każdy ma swoje obowiązki i każdy się z nich wywiązuje.

Dużo gówien? Czy dużo nowych rzeczy, których inne serwery nie mają i masz ból dupy ?:>

nie zmienia to faktu, ze wszystko jest w is.

pamiętaj wiecej nie znaczy lepiej.

--------------

Osoby które piszą " oj bo weezy to nie gram "

Dziwnym trafem każdy gracz darzy mnie jakimś tam szacunkiem i mam dobry kontakt z graczami , dodatkowo do tej pory zadnych skarg nie było

Szczerze to ch** wam w krzyż  :)

"jakims tam szacunkiem" czyli zadnym! xD 

W ostatnim zdaniu pokazałeś, ze jestes gimbusem co potrafi tylko kozaczyć w necie...ogolnie powinieneś przyjąć krytyke na klate albo olać, ale jak widac mentalność gimba zawsze bierze góre.

No cóż sewera nie polecam ze względu na GA aka gimbus.

Opublikowano

nie zmienia to faktu, ze wszystko jest w is.

pamiętaj wiecej nie znaczy lepiej.

To, że itemy są w IS to nie znaczy że musisz je kupić i posiadać je jako pierwszy na serwerze tylko możesz się pomęczyć w grze aby je zdobyć, gracz dobrowolnie kupuje itemy w IS nikt go do tego nie zmusza.

Jak już tutaj piszę to pragnę ogłosić iż jutro o godzinie 

17:30 Odbędzie się ZUO!

Zapraszamy wszystkich graczy!

Więcej informacji znajdziecie u nas na forum!

[sGM]Pawcio™

74030824808684612346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...