Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osób online nie jest za dużo ale licznik codziennie pokazuje coraz więcej :) i liczę że będzie coraz więcej. 300Lv w cale nie jest przesadzony dobrze się expi :) 

Opublikowano

Przepraszamy za usterki ale cała serwerownia OVH jest offline większość serwisów nie działa np. pukawka mi oraz znajomym nie działa 15 serwerów .

Jak tylko nasz serwer dedykowany wstanie uruchomimy serwer.

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Co do Mortyriusza, serwer bardzi fajny tylko szkoda, że mało graczy jest :D

Ale może jak sie Cycu postara to coś z tego wyjdzie !

Powodzenia ^^

Wątpie, żeby coś z tego wyszło jeżeli administrator ma rozum 5 latka, albo jeszcze gorzej z czego można to wywnioskować po 'informacjach' na stronie oraz nie tylko. xD

Opublikowano

Wątpie, żeby coś z tego wyszło jeżeli administrator ma rozum 5 latka, albo jeszcze gorzej z czego można to wywnioskować po 'informacjach' na stronie oraz nie tylko. xD

to tylko ty to chyba wywnioskowałeś ... ja tam gram i powiem że cycu zajmuje się tym serwerem bardziej niż nie jeden admin na serwie gdzie gra 500osób+

Przecież ten server jest dla beki włączony :P, bo cycu pewnie mysli, że jeszcze zarobi xD nie ma forum.

sam jesteś dla beki ... coś zarobi ? wiesz jakie są koszta utrzymania serwera ? cycu ma zarobki miesięcznie po 30-50zł a straty o wiele większe,serwer jest dla graczy a nie dla beki .... 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Cześć sytuacja z serwerem wygląda następująco: 

1. Ilość graczy nadal oscyluje wokół 80 osób, w porywach do 100.
2. Ilość bugów nie uległa zmianie.
3. TGM Arioch, największy minus tego serwera. Osoba TGM Arioch zachowuje się jak jedyny pan i władca w/w serwera. Organizuje eventy, do których nie uzyskał praw organizacyjnych- wojna królestw. Dodatkowo eventu tego w ogóle nie ogarnął. Gdy przegrywało królestwo Damara, wymyślił turniej 1vs1...którego zasady wymyślali na poczekaniu "chwilowi" gracze z Damary. Tak, właśnie chwilowi, gdyż TGMArioch wymyślił dodatkowo zmianę królestw dla graczy z 300lv z Narfell. Niby aby wyrównać szanse. Obiecywał raty dla zwycięskiego królestwa na 2 dni, poczym nagrodę zabrał gdyż obraził się na graczy. 
TGM Arioch nie znosi także sprzeciwu. Przekonała się o tym Sqo, dziewczyna z Damary, która nie miała ochoty wejść na ts'a aby pogadać z Ariochem. W odwecie została kilkakrotnie kicknięta z expowiska.  Rozmawiać na wołaj z innymi graczami o w/w TGM także nie można, nawet nie pisząc wprost o nim gdyż grozi to 48 godzinnym banem na czat. Choć TGM Jogi z kolei twierdzi, że na tym srv takiej kary nie ma. 
Pozaa tym TGM Arioch to człowiek wielkich obietnic. Za sprzedanie mu rybek, obiecywał raty. Choć podobno na takie rzeczy zgodę musi wydać CYCU. 

Na pytanie czy TGM Jogi i Cycu wiedzą o jego obietnicy, dowiedziałem się iż TGM Jogi ma " gówno do gadania". Cóż dziwne stosunki muszą panować między tymi panami. 
Przestrzegam także przed graniem surą WP, gdyż TGM Ariocha ogromnie "wkur..." używanie przez tą postać rozproszenia.
Na końcu chciałbym TGM Ariochowi poradzić zakup dobrego słownika ortograficznego, ponieważ człowiekowi który przeżył 19 lat nie wypada pisać "któży, żądku"...

Opublikowano

TGM ARIO został odsunięty od posady Testowego Game Mastera z powodu nadużywania rangi / do obrotu nie trafiły żadne przedmioty / jank gdyż TGM/GM/HA itd. nie mają praw do tego Pozdrawiamy team mortyriusz 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich założyłem sobie konto i również pobrałem server i gdy się loguje się na server i jak będę chciał iść do spota to mnie od razu wywala z gry ale ogólnie server jest mega zarobisty i szkoda by było nie zagrać z jakiegoś powodu którego mi nie działa może ktoś z was też miał taki problem i to naprawił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...