Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortyriusz.pl - Powrót w wielkim stylu ( jedyny taki )

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje uzupełnić prezentację i co nie co bardziej rozpisać bo nie wiadomo o co chodzi :)

pomysł dobry :D ale nie mam już siły żeby w ps siedzieć :D 

co do [GA]WeeZy i tak ogółem 

na oficjalnym serwerze itemy można dawać tylko na ox gm/ga oraz ja nie mamy praw do omdlewania / respienia mobów / itemów / dawania : rangi, skili, eang, exp lvl etc 

dawać sm mogę tylko ja więc nie ma się co martwić że weazy coś odwali a tak po za tym może trochę wiary w ludzi ?

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomysł dobry :D ale nie mam już siły żeby w ps siedzieć :D

co do [GA]WeeZy i tak ogółem 

na oficjalnym serwerze itemy można dawać tylko na ox gm/ga oraz ja nie mamy praw do omdlewania / respienia mobów / itemów / dawania : rangi, skili, eang, exp lvl etc 

dawać sm mogę tylko ja więc nie ma się co martwić że weazy coś odwali a tak po za tym może trochę wiary w ludzi ?

wiary? prosze cie...

gdyby nie zachowywal sie jak gimb to moze wtedy, ale tak to nie. wystarczy poczytać na mpc jak obrażał innych itp.

aw. skad truty?

Opublikowano

Dużo ludzi na pewno wbije o ile jest reklama.

Maszyna z NASA się przyda.

Zapowiada się fajnie zobaczymy jak będzie , troche mnie pozwijalo jak zobaczyłem "jank".

Ciekawe ile będzie trzeba aby to wszystko ktos wyciagnal z clienta :P

Opublikowano

@up

No wyslij jakis link do tego jak Weezy kogos bezpodstawnie obrazal, chetnie przeczytam.

A co do Twojego pytania, moze zamiast pytac przeczytalbys pare postow i bys sie dowiedzial, ze trutka dropi z mapy 90.

Opublikowano

Weezy to gówno? Gdyby nie on ile osób czekałoby na Asteriusa? Mało kto by o nim wiedział.

co mnie obchodzi jakis chujowy serwer, ktory juz padl? Weezy udaje niewiadomo kogo (slyszalem ze go nazywacie mini isamuxszczur), mieszka z matka i leci w chuj na hajssssik (weezy pozdrawienia od senthii, wiesz o co chodzi :* a jezeli nie to moze przypomne ssami???) Jeszcze wezcie tego zabqa idiote to bedzie dzicz tutaj, wyjebane w te wasze nowosci jak team i jego przydupasiarnia to syf,

od dzis nie gram na serwerach na ktorych: ytber jest ponad szarą masą lub ytber jest w team.

ZAPRASZAM NA VIRTUALMT2 - SERWER WIECZNY

armagiedon chujowy opis na gg masz

ciekawe czy usuneliscie bug na kd z poprzedniej odslony :*

PS. Nie stawia sie serwera na tym, czego sie nie zna. Na source jebniecie na ryło :*

Opublikowano

co mnie obchodzi jakis c**jowy serwer, ktory juz padl? Weezy udaje niewiadomo kogo (slyszalem ze go nazywacie mini isamuxszczur), mieszka z matka i leci w c**j na hajssssik (weezy pozdrawienia od senthii, wiesz o co chodzi :* a jezeli nie to moze przypomne ssami???) Jeszcze wezcie tego zabqa idiote to bedzie dzicz tutaj, wyjebane w te wasze nowosci jak team i jego przydupasiarnia to syf, od dzis nie gram na serwerach na ktorych: ytber jest ponad szarą masą lub ytber jest w team. ZAPRASZAM NA VIRTUALMT2 - SERWER WIECZNY armagiedon c**jowy opis na gg masz ciekawe czy usuneliscie bug na kd z poprzedniej odslony :* PS. Nie stawia sie serwera na tym, czego sie nie zna. Na source jebniecie na ryło :*

bardzo bym cię prosił o utrzymanie kultury i pilnowanie się z słownictwem iż forum to miejsce publiczne i znajdują się tu osoby nieletnie więc nich nie demoralizuj

po raz kolejny powtarzam nie obrażajcie naszego team 

"nie stawia się serwera na tym, czego się nie zna" jak już rozkładasz tarota mogę poprosić o liczby do totolotka ?

Opublikowano

Prezentacja fajna na serwer na pewno zawitam :-)

Mam pytanie dotyczące petów czy będzie je można zdobyć w grze ?

Opublikowano

Kiedy start? Będą powiększone spoty? I czy mapy będą wielkości np. pustyni?

Start jutro, 17:30

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

co mnie obchodzi jakis c**jowy serwer, ktory juz padl? Weezy udaje niewiadomo kogo (slyszalem ze go nazywacie mini isamuxszczur), mieszka z matka i leci w c**j na hajssssik (weezy pozdrawienia od senthii, wiesz o co chodzi :* a jezeli nie to moze przypomne ssami???) Jeszcze wezcie tego zabqa idiote to bedzie dzicz tutaj, wyjebane w te wasze nowosci jak team i jego przydupasiarnia to syf, od dzis nie gram na serwerach na ktorych: ytber jest ponad szarą masą lub ytber jest w team. ZAPRASZAM NA VIRTUALMT2 - SERWER WIECZNY armagiedon c**jowy opis na gg masz ciekawe czy usuneliscie bug na kd z poprzedniej odslony :* PS. Nie stawia sie serwera na tym, czego sie nie zna. Na source jebniecie na ryło :*

Cebula już obrana?

To właśnie dzięki youtubera są gracze, nie jest to wina Cyca, że teraz serwer bez reklamy na YT pada momentalnie z braku graczy.

Musiał chłopak improwizować i zapłacić kilku, a to chyba dobrze.

Weezy nie ma żadnych praw na tym serwerze, nawet sam Cycu w trosce o dobro serwera odebrał sobie prawa - Szkoda, że tego nie nagrałem jak to gadał, może by do was dotarło, a była to prywatna rozmowa pomiędzy mną, True i Cycu, więc mówiąc to nam nie miał na celu zbajerowanie nas, bo my tam nie gramy i grać nie będziemy.

Poza tym dla Cyca to jest poświęcony czas i wkład pieniędzy.

Jeżeli myślisz, że ktoś wkładający w serwer masę czasu i pieniędzy da sobie to r******* jakiemuś Weezy, to jesteś w błędzie, bo nie wiedzie nam się aż tak dobrze, żebyśmy rzucali tysiakami na prawo i lewo.

@topic

Byle do startu!

Bardzo fajny system ulepszania i smoczych kamieni.

24b5car.jpg

Opublikowano

Kiedy start? Będą powiększone spoty? I czy mapy będą wielkości np. pustyni?

start 04.07.2014 17:30 

spoty tak jak na becie 

co do map ?

Opublikowano

Będzie zwoj zmiany profesji?

Czy wszystko co w IS'ie bedzie mozna zdobyc w grze?

Opublikowano

lepiej start przełożyć na godzinę 20, może większość osób jest np na zarobku (jak ja) i nie mają jak wcześniej wbić to gry a tak to start był by wyrównany . :P

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

lepiej start przełożyć na godzinę 20, może większość osób jest np na zarobku (jak ja) i nie mają jak wcześniej wbić to gry a tak to start był by wyrównany . :P

Wiele graczy prosiło o przełożenie startu na wcześniejsze, późniejsze godziny ;)

Ale miało być o 17:30 i zostanie o 17:30 START ! :)

Będzie zwoj zmiany profesji?

Czy wszystko co w IS'ie bedzie mozna zdobyc w grze?

Jeszcze nie wiadomo :)

Tak, na serwerze są dostępne kupony sm, które będzie mozna kupić od graczy, dostać na Eventach :)

Opublikowano

Strona wczytuje się bardzo wolno, a forum wcale. Nie wiem czy to mój błąd, czy poprostu linki nie działają?

05217823813850418630.png

Opublikowano

Słaby priv. Nie polecam

Dokładnie.

Patrząc na sam TEAM to już odechciewa mi sie grać.. ''WeeZyHackeRR'' dziecko juba tuba on ma GA na serwerze HAHA!!!!

Serwer tezprzekombinowany bo nasrane, namieszane i ogólnie za duzo tego wszystkiego.

NIE POLECAM, NIE ZAGRAM !

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Dokładnie.

Patrząc na sam TEAM to już odechciewa mi sie grać.. ''WeeZyHackeRR'' dziecko juba tuba on ma GA na serwerze HAHA!!!!

Serwer tezprzekombinowany bo nasrane, namieszane i ogólnie za duzo tego wszystkiego.

NIE POLECAM, NIE ZAGRAM !

Nie dogodzisz każdemu, gdyby ten serwer był mediumem bez "nasranych rzeczy" (jak sam to ująłeś) to byś powiedział, że za mało nowości.

Serwerów hard/medium albo medium wychodzi teraz od hooya także masz w czym wybierać.

Co do wezzyego, sam za nim nie przepadam bo robi z siebie kij wie kogo, ale reklama reklamą, ma tam parę tych subów na yt i tylko dlatego jest w teamie, niby ma pomagać w eventach itd. ale jakoś mi się to nie widzi, no chyba, że wyobrazi sobie pracę GA jako bycie Bogiem mogącym władać innymi, wtedy może mu się zachce coś robić ^^.

Sam serwer super, brakowało takiego easy na wakacje.

Opublikowano

Prezentacja, super. Serwer kosmos :P na 100% zawitam :P 

Widzę już poprzeczka innym serwerom postawiona bardzo wysoko :P

:P

853051452970424392149.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...