Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortyriusz.pl - Powrót w wielkim stylu ( jedyny taki )

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LIpa !! Zrobiłem konto i nie dostałem potwierdzenia na e-mail i jak daje żeby mi wysłało to pisze ze email jest nie prawidłowy :( 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, przejrzysta, estetyczna, to nic, że kilka błędów (Cycu - co z tym papierem? :D)

Polecam na pewno ze względu na Administrację.

Opublikowano

Hm... po przeczytaniu prezentacji mam jedno pytanie, ostatnie eq można zdobyć tylko i włączenie w IS ?

Eq do expa mozna zdobyc z isu ale ci co grali na becie bede moze mieli szanse kupic jakos ;)

Opublikowano

Niew moge pobrac klienta - klikam client i nie moge nic zrobić -.-

Napewno zagram, szkoda ze system eq exp w isie -.-

Klient będzie dzisiaj w nocy.

74030824808684612346.png

Opublikowano

LIpa !! Zrobiłem konto i nie dostałem potwierdzenia na e-mail i jak daje żeby mi wysłało to pisze ze email jest nie prawidłowy :(

nie trzeba potwierdzać email 

Bardzo ładna prezentacja, przejrzysta, estetyczna, to nic, że kilka błędów (Cycu - co z tym papierem? :D)

Polecam na pewno ze względu na Administrację.

ty nie mam skanera i nie wiem gdzie jest jutro bd w szpitalu u mamy to zapytam i zrobię skan z dysleksją xD 

Hm... po przeczytaniu prezentacji mam jedno pytanie, ostatnie eq można zdobyć tylko i włączenie w IS ?

tylko eq exp ale będzie i z eventów :)

oraz z metinów od mapy 90 do 255 lecą zwoje sm

Opublikowano

Nic tylko polecić, Cycu= świetny serwer, Weezy= świetna reklama, True= serwer na długo, nawet jak mały zysk. ;)

Weezy to gowno, najgorsza reklama.

Wkoncu jakis easy

Opublikowano

Wkoncu jakis easy

bardzo cię proszę nie wyzywaj naszego teamu bez podania powodów 

Skąd trutka i jak z jej ulepszaniem?

bossy na mapach od 90 do 255 

Opublikowano

Serwer bomba ! Wiedziałem Kamil, że reaktywując serwer wyjdzie jeszcze lepszy. Poprzedni Mortyriusz nie miał żadnych lagów. Było parę błędów, ale mniejsza z tym. Mieliście bardzo dobrą reklamę, teraz powracacie z jeszcze lepszą.
Ps. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z tamtej odsłony. Gorąco polecam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wkoncu jakis easy

Tak, Weezy np. mnie odstrasza ;) Co do serwera, wnioskuję że troszkę postoi (dobry sponsor), dużo Easy ostatnio nie wychodzi, więc graczy troszkę będzie.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Serwer bomba ! Wiedziałem Kamil, że reaktywując serwer wyjdzie jeszcze lepszy. Poprzedni Mortyriusz nie miał żadnych lagów. Było parę błędów, ale mniejsza z tym. Mieliście bardzo dobrą reklamę, teraz powracacie z jeszcze lepszą.

Ps. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z tamtej odsłony. Gorąco polecam :)

nie mamy teraz pewny team jeszcze bardziej dopracowane prawa zrobiliśmy betę bugi też są przeszłością :D

Dalej zachęcam do wypowiedzi oraz na nasz ts3 

adres na stronie 

www.Mortyriusz.pl
Opublikowano

Wkoncu jakis easy

Weezy to gówno? Gdyby nie on ile osób czekałoby na Asteriusa? Mało kto by o nim wiedział.

Opublikowano

Polecam ze względu na WeeZiego , na asteriusie angażował się bardzo i mam nadzieje że tu tez
Duza reklama sie szykuje czekam na start

Opublikowano

Daggerem dam rade bez buffa? Yang będzie leciało jak pojebane, że tak zwiększyliście limit w eq? W ile max lvl?

Otrzymam odpowiedź?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Otrzymam odpowiedź?

Dasz radę. Yang chyba będzie leciało tak jak kiedyś czyli żeby zapełnić taki limit będziesz musiał conajmniej 5-6h bić non stop.

@Na serwer może zawitam ponownie. Oczywiście jeśli nie dostane perma na starcie za mój "występek" na starym forum. ^^

­azYIWDl.png

Opublikowano

Serwer zapowiada sie zajebiscie. Jest to jeden z najlepszych serwerow ktore powstaly..

Reklama zapewniona do tego wakacje

Duzo ludzi bedzie. Ja tez zawitam:)

Opublikowano

Serwer zapowiada sie zajebiscie. Jest to jeden z najlepszych serwerow ktore powstaly..

Reklama zapewniona do tego wakacje

Duzo ludzi bedzie. Ja tez zawitam:)

A grałeś na nim, że tak mówisz ? 

Sam zawitam, bo nic ciekawego nie ma.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...