Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z facetami

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pedałek, pizduś będzie nosić zawsze tak zwane rurki. Aż wstyd patrzeć na takiego chłopa.

Nie oceniaj ludzi po tym jak sie ubieraja ;) taki "pedalek " w rurkach moze chodzic np na sztuki walki, Ty przypadkiem powiesz mu to prosto w twarz i dostaniesz wpierdol od pedalka ;) moze najpierw poznaj a potem oceniaj hmm ? ;)

Opublikowano

emmm te tematy sa dziecinne ^^ widzicie tylko tych pedałków, wejdzcie na forum WK to zobaczycie ze w polsce nie sa same pedalki tym bardziej ze coraz wiecej osob zaczyna chodzic na silownie ;)

W sumie też nie widzę jakoś dużo chłopaków tego typu.A tak z ciekawości.Masz jakieś badania na temat tego chodzenia na siłownie?

Nie oceniaj ludzi po tym jak sie ubieraja ;) taki "pedalek " w rurkach moze chodzic np na sztuki walki, Ty przypadkiem powiesz mu to prosto w twarz i dostaniesz wpierdol od pedalka ;) moze najpierw poznaj a potem oceniaj hmm ? ;)

Zazwyczaj jak ktoś trenuje sztuki walki, to widać po jego posturze ;p

Opublikowano

Ty serio jestes niedojebany, przeczytaj jeszcze raz co napisałeś

Opublikowano

Nie wiem gdzie ewolucja popełniała błąd, a mam na myśli autora tematu. Myślisz tak płytko, bo chcesz być zaj*bisty przez to, że "tępisz p****ów" co cię obchodzi, że jakieś dziewczynie podoba się dany typ faceta, a najwidoczniej ty nim nie jesteś ? po prostu zazdrościsz, że taki gościu ma lepsze powodzenie od ciebie. Nie możesz nic z tym zrobić więc wrzucasz na niego w internecie, aby powiększyć swojego e-penisa. Po prostu nie dojrzałeś, aby zrozumieć pewne rzeczy i twój tok rozumowania jest na poziomie dresów stojących w bramie.

A poza tym masz w hobby "Programowanie Neuro Lingwistyczne " więc jesteś j*b**ym nerdem idąc tokiem twojego rozumowania

Opublikowano

Badan nie ma ale widze nawet po moim miescie, coraz wiecej ludzi ze szkol chodzi ;) nawet z gimbazy ( i co najlepsze koles z 3 gimbazy 115 klata... -.- )

co do sztuk walki to nie koniecznie :PP z rok temu na dyskotece ochrona ( 2 wiekszych typkow ) zaczęło sie sapac do takiego patyka jak sie wygial, 2 kopniecia i opadli jak liscie :P czasami pozory myla ;)

Ty serio jestes niedojebany, przeczytaj jeszcze raz co napisałeś

ekhem... to jest moje zdanie, mam prawo je miec, tak ?... 

i twierdze ze jestes pusty jesli oceniasz ludzi po wygladzie... i nie "pusty " to nie obelga, to diagnoza :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie ewolucja popełniała błąd, a mam na myśli autora tematu. Myślisz tak płytko, bo chcesz być zajebisty przez to, że "tępisz p****ów" co cię obchodzi, że jakieś dziewczynie podoba się dany typ faceta, a najwidoczniej ty nim nie jesteś ? po prostu zazdrościsz, że taki gościu ma lepsze powodzenie od ciebie. Nie możesz nic z tym zrobić więc wrzucasz na niego w internecie, aby powiększyć swojego e-penisa. Po prostu nie dojrzałeś, aby zrozumieć pewne rzeczy i twój tok rozumowania jest na poziomie dresów stojących w bramie.

no zaliczyć jakieś 15 latki bez mózgu i bez klasy, pozdrawiam

Opublikowano

Myślę, że nie będę prowadzić z tobą dyskusji na ten temat, ponieważ twoja inteligencja i zachowanie na to nie pozwala. Nie masz argumentów to wymyślasz jakieś dziwne rzeczy, że ktoś zalicza 15 latki. Ty nic nie zaliczyłeś z mózgiem i klasą także bez tego też więc o czym tutaj rozmawiamy ?

Opublikowano

Kobiety potrzebują bezpieczeństwa, tylko gimbuski lecą na tych spedalonych ciamajdów. 

Jedyne lekarstwo to wojsko. Ale zostawałeś facetem albo lądowałeś w psychiatryku i popełniałeś samobójstwo. 

"Prawdziwa Kobieta woli być 4 żoną prawdziwego mężczyzny, niż pierwszą ciamajdy"  <- żeby nie było tego Korwin nie wymyślił. 

Deus vult

Opublikowano

Kobiety potrzebują bezpieczeństwa, tylko gimbuski lecą na tych spedalonych ciamajdów. 

Jedyne lekarstwo to wojsko. Ale zostawałeś facetem albo lądowałeś w psychiatryku i popełniałeś samobójstwo. 

"Prawdziwa Kobieta woli być 4 żoną prawdziwego mężczyzny, niż pierwszą ciamajdy"  <- żeby nie było tego Korwin nie wymyślił. 

w relacji kobieta mężczyzna, w związku nie liczy się jak wyglądasz tylko to co do siebie czujecie i jak sie dogadujecie ;)

Opublikowano

w relacji kobieta mężczyzna, w związku nie liczy się jak wyglądasz tylko to co do siebie czujecie i jak sie dogadujecie ;)

Jeśli jakiś inny facet zgwałci jego laskę a tam ten ciamajda nie będzie mógł nic zrobić i ucieknie z bekiem to czy dobrze będzie się czuł ? 

Bezpieczeństwo to podstawa dla kobiety, facet powinien być gotów oddać życie za swoją rodzinne. 

Deus vult

Opublikowano

japierdole ziomek nie wiem c**j Cie obchodzi kto jak sie nosi, jeden woli rurki drugi woli zapierdalać w dresie z bejsbolem w ręku jego sprawa

ale nie oznacza to ze jest pedalem no prosze Cie.... 

tak pozatym to poziom twoich wypowiedzi jest tak c**jowy ze az sie poplakalem z twojego debilizmu pozdrawiam :)))))))

eat

Opublikowano

Ale nie mówcie, że wolicie chodzić w spodniach z krokiem pod kolanami niż ciaśniejszych dżinsach ( nie rurkach ).

Każdy ubiera się tak by czuć się wygodnie. Liczy się osobowość. Nieraz taki 'pizduś' stanąłby do obrony swojego kumpla / dziewczyny a ten pseudo kozak uciekłby.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

japierdole ziomek nie wiem c**j Cie obchodzi kto jak sie nosi, jeden woli rurki drugi woli zapierdalać w dresie z bejsbolem w ręku jego sprawa

ale nie oznacza to ze jest pedalem no prosze Cie.... 

tak pozatym to poziom twoich wypowiedzi jest tak c**jowy ze az sie poplakalem z twojego debilizmu pozdrawiam :)))))))

Jeśli ktoś ubiera się jak kobieta to jak wygląda ? CHyba nie jak facet >?

Deus vult

Opublikowano

Jeśli ktoś ubiera się jak kobieta to jak wygląda ? CHyba nie jak facet >?

Ale skąd od razu wyzwiska typu p**** itp..

Boli was to, że dziewczyny w waszym wieku lgną do takich? Spox one szukają tam tylko przyjaźni. Nie przekreślajcie ludzi tylko po ciuchach.

Opublikowano

Jeśli jakiś inny facet zgwałci jego laskę a tam ten ciamajda nie będzie mógł nic zrobić i ucieknie z bekiem to czy dobrze będzie się czuł ? 

Bezpieczeństwo to podstawa dla kobiety, facet powinien być gotów oddać życie za swoją rodzinne. 

dales troche c*****y argument bo mowimy tu o przestępstwie ;)

Gdyby wyskoczył chłopak 2x większy niz Ty z nozem do Cb i Twojej dziewczyny to tez bys raczej spierdalał ;)

Opublikowano

Kozaki w necie ;>

Niech Ci co tak ciskają, że pedały i tak dalej wrzucą zdjęcia z kartką z napisem: PpKkU1

Zobaczymy twardziele :)

Opublikowano

Gdyby wyskoczył chłopak 2x większy niz Ty z nozem do Cb i Twojej dziewczyny to tez bys raczej spierdalał ;)

No to mówię k***a że jak ubierasz rurki to jesteś pizdą a nie wielkim facetem. 

Deus vult

Opublikowano

UP spójrz na mój post tuż nad twoim ;)

Ahh widzę, że niema co się kłócić, ludzie to chyba z patologicznych rodzin na wsiach wynoszą ;>

Opublikowano

Dlatego facet powinien trenować jakieś systemy samoobrony typu Krav Maga albo wyrobić sobie pozwolenie na broń, nosić jakiś nóz/kastet, żeby móc obronić swoja kobietę, jeżeli wie, że może z nią iść przez jakaś ciemną uliczkę.Takie czasy, chociaż zawsze tak było.Oczywiście, że chodzi mi oto, że nagle staja im na drodze 2 dresów, facet kładzie ich na glebę i idzie ze swoją kobietą dalej, tylko, żeby umiał ich szybko obezwładnić/ogłuszyć i oddalić się z kobietą w bezpiecznie miejsce.

Trzeba powiedzieć jedno.Każda kobieta chce mieć faceta, przy którym będzie czuła się bezpiecznie, który będzie mógł utrzymać ją i jej dziecko, który będzie umiał zrobić coś w domu, który będzie umiał podejmować decyzję i być stanowczym i przede wszystkim taki, który będzie zazdrosny o nią i nie będzie robił z siebie pośmiewiska typu: "Kochanie idę z Maćkiem na łyżwy" "Dobrze, misiu (no co, przecież może mieć "kolegów"?)

Opublikowano

a ciebie np nie wkurwia to jak 12 latki maja kisiel w gaciach i postuja jakies gowno w internecie przez nich? jebane pedalstwo sie szerzy

kolejny p***l?

to sie nazywa zazdrosc, twoj gniew jest spowodowany tylko i wylacznie zazdroscia. jako, ze nie umiesz tego sobie wytlumaczyc to wyzywasz ich od pedalow/gejow i tak dalej.

nie popieram tego co sie dzieje, nie mam na to wplywu, ale nie rozumiem tej nienawisci do ludzi z powodu ich wygladu

Opublikowano

2x UP raczej mało prawdopodobne by dał radę dwóm dresom ;>

Pozdrawiam wszystkich co zgrywają twardzieli, spójrzcie w swoje odbicie w lustrze ;D

Opublikowano

@ZeuSio

Właśnie nie napisałem, żeby miał im dać radę, tylko, żeby nie dopuścił do tego, żeby jego kobiecie stała się krzywda.

A skąd wiesz, że właśnie autor nie jest twardzielem? Na ten moment nie da się tego zweryfikować, ale można przypuszczać, że jednak coś sobą musi reprezentować skoro krytykuje innych.

Po za tym bycie "ciotą", to w 70% zachowanie i sposób bycia, a niekoniecznie wygląd.Ktoś może mieć 160 wzrostu, bo takie ma geny, ale być zaradny, pewnym siebie, umieć przyłożyć itd.

Opublikowano

Wierzysz w cuda? Kto normalny chce obrażać innych? Ja ci powiem. Ktoś kto jest obrażany i chce się w jakiś sposób dowartościować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...